Starity

David Suchet & Laurie Metcalf- Long Day’s Journey into Night

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 07. 10:27 #1
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
David Suchet & Laurie Metcalf- Long Day’s Journey into Night Promotion

1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. november 07. 17:46 #2
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.11.07. 10:27)
David Suchet & Laurie Metcalf- Long Day’s Journey into Night Promotion

Köszi. meghajolo.gif Habár számomra örökké Poirot marad. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. november 07. 19:01 #3
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Bessie @ 2012.11.07. 17:46)
Köszi. meghajolo.gif Habár számomra örökké Poirot marad. biggrin.gif

Nincs mit. biggrin.gif

Én az utóbbi időben rákattantam a többi filmjére is és oda vagyok meg vissza. w00t.gif Isteni a pasi. wub.gif Személy szerint el tudok vonatkoztatni a kis köpcös belgájától is. Egy kaméleon, aki az aktuális karakterré alakul, legyen az bármi. És mostanában szántam rá magam arra is, hogy eredeti nyelven ismerkedjek vele. Eddig annyira, de annyira hozzá(m) nőtt Balázs Péter és a másik szinkron, hogy féltem hallani, milyen lehet az igazi... És b*sszus, totálisan elképedtem. A hangja, orgánuma elképesztően kellemes, lágy, búgó, igazi pasis, szinte simogató... WOW! w00t.gif Én teljesen elámultam, mert a Poirot-ból kiindulva BP-hez hasonló hangot képzeltem neki, illetve "feminimebbet", ehhez képes pont az ellenkezője csapta meg a fülem. És hát mondanom sem kell, kifeküdtem rendesen. wub2.gif (pozitív értelemben rohog.gif )
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. november 12. 11:40 #4
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.11.07. 19:01)
Nincs mit. biggrin.gif
Én az utóbbi időben rákattantam a többi filmjére is és oda vagyok meg vissza. w00t.gif Isteni a pasi. wub.gif Személy szerint el tudok vonatkoztatni a kis köpcös belgájától is. Egy kaméleon, aki az aktuális karakterré alakul, legyen az bármi. És mostanában szántam rá magam arra is, hogy eredeti nyelven ismerkedjek vele. Eddig annyira, de annyira hozzá(m) nőtt Balázs Péter és a másik szinkron, hogy féltem hallani, milyen lehet az igazi... És b*sszus, totálisan elképedtem. A hangja, orgánuma elképesztően kellemes, lágy, búgó, igazi pasis, szinte simogató... WOW! w00t.gif Én teljesen elámultam, mert a Poirot-ból kiindulva BP-hez hasonló hangot képzeltem neki, illetve "feminimebbet", ehhez képes pont az ellenkezője csapta meg a fülem. És hát mondanom sem kell, kifeküdtem rendesen. wub2.gif (pozitív értelemben rohog.gif )

nahát! Rendesen felkeltetted az érdeklődésemet a filmjei iránt. Mit javasolnál először? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok