Adam Lambert: „Izgalmasabb számomra a természetesség”
2012. november 05. 20:47
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
A férfi ne fesse magát, az a nőknek való!!! Hogy néz már ki! Csak úgy potyog az arcáról a vakolat meg az apalozó, vagy 10 réteg van rajta és ez nem természetes! Ne beszéljen addig természetességről, amíg le nem szokik a sminkelésről. Nem minden meleg festi magát! A férfi maradjon férfi, még ha meleg is. Utána meg csodálkozik h tönkremegy a bőre, ő maga tette tönkre ezzel a sok festékkel
2012. november 05. 20:56
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Mert a férfiak nem emberek? Nekik nincs szükségük krémekre? Nekik nem EMBERI bőrük van? Ne vicceskedjünk már. Az oké, ha valami homofób (nem, nem oké), de azért nem kell szexistának lenni
1 felhasználónak tetszik:
Kiyla
2012. november 05. 22:08
Jól áll neki a smink?Ne nevettessenek már! 
Adam és a smink az 2 különböző dolog!Nem értem a b*zikat!De ez van!Ő az és ezt tagadni se lehet...látom ennél a cikknél minden Glambert hozzászólt kivéve CICUSMICUS8!
Még,hogy Adam és a sminkelés!
El tudm képzelni,hogy szempilla spirálozza magát!
Adam és a smink az 2 különböző dolog!Nem értem a b*zikat!De ez van!Ő az és ezt tagadni se lehet...látom ennél a cikknél minden Glambert hozzászólt kivéve CICUSMICUS8!
2012. november 05. 23:26
|
|
Kiaraagame over™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 2 Azonosító: 145209 offline
|
Idézet (Blade Dancer @ 2012.11.05. 17:59)
Ne kötekedj. Semmit sem tudsz rólam és már ugatsz. Ejnye ejnye.
TILOS a másik véleményét kritizálni. Tájékoztatlak. Másrészről nem rólad írtam véleményt, hanem róla. Tehát, neked semmi közöd hozzá. Letett valamit az asztalra? Egy újabb vicc. Majd ha felér egy tűzoltó, egy orvos, vagy egy mentős munkájához lesz miről beszélni. Ők már letettek valamit az asztalra. De a te kis drágád semmit. Még ha zenélni tudna, de azt sem. Itt fejeztem be, és tartózkodj a további hozzám intézett megnyilvánulástól. Amíg a fenekeden a tojáshéj mutass egy kis tiszteletet az idősebb iránt.
Ehhez szeretnék hozzáfűzni annyit,hogy én sem vagyok oda Adam zenéjéért,azonban mint ember kijár neki a tisztelet,mert tényleg rengeteget segít másokon attól függetlenül,hogy ezt te nem tudod.Amiket felsoroltál tűzoltó,orvos,mentős mind szép és jó viszont kétlem hogy a te kedvenceid ezeket tevékenykednék...Abban az egyben egyet értek,hogy véleményt nyilvánítani szabad,azonban ha már ennyivel idősebb vagy akkor tudnod kéne kicsit kulturáltabban megfogalmazni a mondandódat és nem leszólni mások munkáját...
2012. november 06. 14:21
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
áááuucs, egy fiúú bőrszépségtanácsokat ad. xDDDDD
2012. november 06. 14:56
|
|
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline
|
na, már itt is veszekedés van? miért? szinte az összes férfi sztár sminkeli magát egy egész kicsit. nem kell rászállni Adamre, amiért önmagát adja. legalább nem beképzelt hólyag.
2012. november 06. 15:07
|
|
kinga_saadevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 111 Csatolások: 33 Azonosító: 174824 offline
|
Vááá annyira fantasztikus egy alak
A fekete hajától pedig megint oda és vissza vagyok
2012. november 06. 15:15
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
jó cikk lett.....
2012. november 06. 15:39
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
tök vicces hogy kiderül h meleg, és akkor már jönnek is a szépségápolásos kérdések, de ha nem lenne az vagy nem tudnánk róla akkor biztos nem tennének fel neki egyet se... na mindegy, de amúgy nem értem h lehet a természetesség izgalmas, max jó vagy ilyesmi de izgalmas biztos nem... xd
2012. november 06. 17:36
|
|
AdamLambert29új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 189074 offline
|
ohh nagyon jó tippek !
ja és nagyon jó hogy fekete ujból a haja <3
a szöke is jó volt de ez az igazi <3
ja és nagyon jó hogy fekete ujból a haja <3
a szöke is jó volt de ez az igazi <3
2012. november 06. 17:55
Néhány hozzászóló ostobaságától a falat tudnám kaparni.
Szerintem jó tanácsokat ad, lehet, hogy néhányat még én is megfogadok.
És csak úgy tájékoztatnék néhány embert: ő így Adam Lambert, ahogy van. Így kell elfogadni. Aki erre nem képes, az inkább tartsa meg magának az ostoba, nevetséges megjegyzéseit. Köszöntem.
Szerintem jó tanácsokat ad, lehet, hogy néhányat még én is megfogadok.
És csak úgy tájékoztatnék néhány embert: ő így Adam Lambert, ahogy van. Így kell elfogadni. Aki erre nem képes, az inkább tartsa meg magának az ostoba, nevetséges megjegyzéseit. Köszöntem.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.