Adam Lambert: „Izgalmasabb számomra a természetesség”
2012. november 05. 18:16
Szerintem mindenki azt tesz amit akar mindaddig míg nem árt vele senkinek sem. Egyáltalán nem kell emiatt elítélni. Igen kissé furcsa, hogy egy férfi beszél az ilyen témájú dolgokkal kapcsolatban, de ettől még lehet valaki jó ember.
Nem vagyok egy nagy rajongója, de nekem nagyon szimpatikus pasi. Tetszik a hozzáállása, a személye. Kiáll olyan dolgok mellett amik igazán számítanak az életbe és nem csak prédikál, tesz is azért, hogy valamivel hozzájáruljon ahhoz, hogy az embereknek valamennyivel jobb sorsot adjon. Azt hiszem kedvelem őt
.
Nem vagyok egy nagy rajongója, de nekem nagyon szimpatikus pasi. Tetszik a hozzáállása, a személye. Kiáll olyan dolgok mellett amik igazán számítanak az életbe és nem csak prédikál, tesz is azért, hogy valamivel hozzájáruljon ahhoz, hogy az embereknek valamennyivel jobb sorsot adjon. Azt hiszem kedvelem őt
2012. november 05. 18:20
Idézet (Blade Dancer @ 2012.11.05. 17:59)
Ne kötekedj. Semmit sem tudsz rólam és már ugatsz. Ejnye ejnye.
TILOS a másik véleményét kritizálni. Tájékoztatlak. Másrészről nem rólad írtam véleményt, hanem róla. Tehát, neked semmi közöd hozzá. Letett valamit az asztalra? Egy újabb vicc. Majd ha felér egy tűzoltó, egy orvos, vagy egy mentős munkájához lesz miről beszélni. Ők már letettek valamit az asztalra. De a te kis drágád semmit. Még ha zenélni tudna, de azt sem. Itt fejeztem be, és tartózkodj a további hozzám intézett megnyilvánulástól. Amíg a fenekeden a tojáshéj mutass egy kis tiszteletet az idősebb iránt.
Úgy beszélsz, mintha a te legnagyobb kedvenceid végeznének tűzoltó/orvosi/mentős munkát.
Vannak rajongói, nem is egy, tehát csak jól csinál valamit
Én az elmúlt időszakban kicsit nézelődtem Adam-ről, és be kell, hogy valljam, elég jótékony, talán neked is egy kicsit utána kéne nézned, mielőtt valakiről szólsz...
Én amúgy eddig utáltam Adam-et, de kezdem őt már valóban értékelni
A cikkhez szólva pedig: Én is ezen a véleményen vagyok. Az ember sokkal érdekesebb 5 kg smink nélkül, mert így meg lehet megismerni az igazi valóját
2012. november 05. 18:23
A természetesség mindig jobb mint a hatkiló smink..
2012. november 05. 18:46
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Muszáj minden cikkben háborúzni? (Nem bántásként)
2012. november 05. 18:49
Ismételten vártam az utálkozó véleményeket, nem baj, nem csalódtam.
Szerintem Adam csodás ember, és igaza van mindenben. :')
Szerintem Adam csodás ember, és igaza van mindenben. :')
2012. november 05. 19:06
Hű, ez aztán a szép tortúra! Néhányan példát vehetnének róla, igenis fontos dolog az arcápolás, nem csak a nők számára ...
2012. november 05. 19:07
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Izgalmas, ha egy férfinek őszes a kakastaréja..
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2012. november 05. 19:18
|
|
RebekaPrewúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 182626 offline
|
Örülök h tőle is kaphattam tanácsokat... nem gondoltam volna
igaz egy férfi nem nagyon beszél ilyenekről, de sztem ez Adamre tartozik h mit oszt meg és mit nem.
A másik, h mint mi Glambertek ezt elvártuk tőle, h beavasson néhány sminkes rejtélyébe.
Thank you Adam !!
A másik, h mint mi Glambertek ezt elvártuk tőle, h beavasson néhány sminkes rejtélyébe.
Thank you Adam !!
2012. november 05. 19:31
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Minden sztár több sminket használ, mint egy átlag ember - ezért roncsolódik hamar a bőrük. És itt pont nem a sminkekre, hanem hidratáló termékekre tért ki.
2012. november 05. 19:42
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet (Glamster @ 2012.11.05. 19:31)
Minden sztár több sminket használ, mint egy átlag ember - ezért roncsolódik hamar a bőrük. És itt pont nem a sminkekre, hanem hidratáló termékekre tért ki.
Értem én hogy mit akart ezzel mondani, és tényleg sok okos dolgot mondott.. De én azt arra mondtam hogy akárki akárhánszor fülemberágja hogy sokat sminkelnek még a férfi sztárok is; az nekm mimdig furcsa kesz.
2012. november 05. 20:24
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Nem tudom, nekem zavaró, ha egy férfin sminket látok, és most eltekintek attól, hogy merrefelé orientálódik a nemek közt, szerintem Adam is sokkal emberibb natúrban. Viszont helyeslem, hogy így vélekedik a bőrápolásról, ez egy felhívás arra, hogy nem csak a nőknek kell odafigyelniük a bőrükre.
2012. november 05. 20:27
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Világéletemben utáltam ismeretlen emberekkel a neten vitázni, értelmetlen időpocsékolás. Viszont visszatérve a cikkhez, külön dicséret a szerzőnek, nagyon jó lett, nem azt kell nézni, hogy melyik nem(ek)hez vonzódik, ha ő így érzi jól magát, tegye. Ennyi.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.