Lassú dallal jelentkezik Christina Aguilera
2012. november 05. 16:34
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
hellorl!!! inkább ti szoktátok kiélni magatokat a Britney-s cikkeken! senki 1 rossz szót nem mondott Xtináról! te használod arra a fórumot, h mocskolodj!!!! (Lásd playbackkirálynő)
XD
1 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer
2012. november 05. 16:37
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Jó kis szám!
2012. november 05. 16:49
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Idézet (justthetruth @ 2012.11.05. 16:34)
hellorl!!! inkább ti szoktátok kiélni magatokat a Britney-s cikkeken! senki 1 rossz szót nem mondott Xtináról! te használod arra a fórumot, h mocskolodj!! (Lásd playbackkirálynő)
XD
Azt hiszem egy rossz szót nem írtam a kedvencedről, csupán az igazságot. Nem ismersz engem, olvastad a hozzászólásaimat? Bizonyára nem. Nem szoktam "mocskolódni" itt, de úgy éreztem, kivételesen hangot kell adjak ennek, mivel már az első pár hozzászólás alaptalan fikázás volt (Britney rajongóktól, vagy olyanoktól, akik szimpatizálnak az énekesnővel. Tök8)
Ha oltogatni akarsz, legalább tennéd okosan
Meoww
2012. november 05. 16:55
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Idézet (hellorl @ 2012.11.05. 15:50)
Imádom, imádom, imádom
Úgy érzem, csodásat alkot megint Christina. Nem is vártam tőle mást. Nagyszerű visszatérés lesz ez.
A playback-királynő elvakult rajongói meg ne itt éljék ki magukat
A playback-királynő elvakult rajongói meg ne itt éljék ki magukat
Úgy bírom, hogy mindig direkt jönnek és élvezik a fikázást, pedig én elintézem azt, amit nem szeretek azzal, hogy a rajongóinak ízlésficama van és kész.
Ha már itt tartunk, az ő kedvencüktől meg a hideg ráz, olyan ronda az arca... Christina még mindig lefogyhat, de a másik embernek már csak a plasztika segíthet. Szabályosan menekülök, amikor nézem az amcsi X Factort, mert van egy ember akiért megéri, és mindenki jól néz ki, az a szőkeség meg igencsak kitűnik és nem jó értelemben. Igazán kezelésbe vehetné valami jó sminkes, fodrász meg stylist, mert borzalom komolyan. Nem bántásból írom, de akkor már én is leírom őszintén amit gondolok.
A szám szerintem meg nagyon jó lett, csak hogy a cikkhez is hozzászóljak.
2012. november 05. 17:19
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
jó kis dal
tetszik
de nem lesz a kedvenceim közt (a dal)
2012. november 05. 17:25
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Szreintem jó lett
2012. november 05. 17:26
Bár, nem szoktam a dalait hallgatni nagyon jó lett!
2012. november 05. 17:27
egyre többször hallgatom, egyre jobban tetszik
Im a SlaveForBritney
2012. november 05. 17:33
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Idézet (hellorl @ 2012.11.05. 16:49)
Azt hiszem egy rossz szót nem írtam a kedvencedről, csupán az igazságot. Nem ismersz engem, olvastad a hozzászólásaimat? Bizonyára nem. Nem szoktam "mocskolódni" itt, de úgy éreztem, kivételesen hangot kell adjak ennek, mivel már az első pár hozzászólás alaptalan fikázás volt (Britney rajongóktól, vagy olyanoktól, akik szimpatizálnak az énekesnővel. Tök8)
Ha oltogatni akarsz, legalább tennéd okosan
Ha netán rám gondolnál, én nem akartam semmi negatívat írni, és szerintem nem is írtam. Bocs ha fikázásként esett le a hozzászólásom. (az első hozzászólásról beszélek)
2012. november 05. 17:37
Én vagyok az egyetlen, aki unja ezt a gyerekes vitát??
Egyébként, tetszik a dal!
Egyébként, tetszik a dal!
2012. november 05. 17:39
|
|
Directioner Stefiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 189072 offline
|
Nagyon jó szám
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.