Adam Levine ismét megvédte Christina Aguilerát
2012. november 04. 22:32
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Még mindig szebb mint egy anorexiás valaki....én továbbra is ugyanugy szeretm akkár meghizott kicsit akárnem és kedves volt Adamtol!
2012. november 04. 22:50
Christina mindenhogy gyönyörű,és Adam pedig egy igazi férfi hogy ki áll mellette.
2012. november 05. 06:46
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
Amit az emberek művelnek a pofátlanság teteje. Meghízott? Meg. Ki a büdös francot énekel. Nem az alakjával énekelt de mindig is a véznaság volt a sztárság mozgató rugója és ez a mai napig sem és sajnos nem is fog változni. Amíg szépen énekel és azt csinálja amihez ért, másodsorban pedig nevel egy kisgyermeket, addig nekem semmi bajom nem lesz vele sem a súlyával. Adam pedig egy nagyon értékelendő férfi. Több kellene az ilyenekből.
1 felhasználónak tetszik:
katara
2012. november 05. 08:18
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
milyen jó fej
úgy tűnik a Moves like Jagger-es munka során jól összebarátkoztak
2012. november 05. 09:35
Tessék rákeresni Christina A. és Ricky Martin Nobody wants to be lonely klipjére és összehasonlítani az ottani X-t a mostanival. Kb. 30-40 kiló feljött rá ha nem több szóval nem csoda hogy rajta élcelődnek.
2012. november 05. 11:03
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet (OceanSoul @ 2012.11.05. 09:35)
Tessék rákeresni Christina A. és Ricky Martin Nobody wants to be lonely klipjére és összehasonlítani az ottani X-t a mostanival. Kb. 30-40 kiló feljött rá ha nem több szóval nem csoda hogy rajta élcelődnek.
Tessék rákeresni a készítés évére: 2000. Röpke 12 év telt el azóta, uram bocsá', hogy az akkori, véleményem szerint egyébként is szinte betegesen sovány kiscsaj felnőtt, anya lett, és Nő. Tudni kéne haladni a korral, arról nem beszélve, hogy szinte nevetséges, hogy egy egészséges testalkatú, dögös, csinos nőt kövérnek kell ma bélyegezni, mert nem zörgő csontú 50 kilós anorex. Christina brutálisan jó nő ma is, ezzel a plusz 10 kilóval, mint ahogy az volt mondjuk 5 éve, vékonyabban. Szerintem ezek a kilók még hozzá is tesznek a kisugárzásához, nagyon jól állnak neki.
És ha már itt tartunk, minden fikázódót alaposan szemügyre vennék - egyet, a fórumos kedvencemet különösen - hogy ők vajon mennyire modell alkatú, vékony, sportos, kidolgozott alakú hölgyek a valóságban.
2012. november 05. 11:27
Szülés után mindenkin rajta marad 1-2 kg!
Nem tudom minek kell állandóan mindenkibe belekötni!
Nem tudom minek kell állandóan mindenkibe belekötni!
2012. november 05. 12:22
Amúgy még annyit, hogy nagyon jó énekesnőnek tartom, olyan akinek nincs szüksége mindenféle stúdiós utómunkálatokra hogy a hangját elfogadható minőségre hozzák vagy playbackre élő fellépéseknél (ez nem feltétlenül jelenti azt hogy rajongója vagyok vagy hogy szeretem is a számait). Na erre tegyél most pontot.
2012. november 05. 13:10
|
|
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline
|
öröm az ürömben, h legalább nem a hangját, énektudását, tehetségét kritizálják v kérdőjelezik meg... (kop-kop-kop, bal kéz, alulról, 3x, fán.)
habár azért ez így is elég bántó, h énekes létére az alakja nagyobb figyelmet kap, mint a dalai. ha az új zenéjét hallgatom, mint pl az alábbit, nem tűnik fel, h a teltsége bármit is rontott volna az énekesi kvalitásain. ennyi... kéne hogy a lényeg legyen.
habár azért ez így is elég bántó, h énekes létére az alakja nagyobb figyelmet kap, mint a dalai. ha az új zenéjét hallgatom, mint pl az alábbit, nem tűnik fel, h a teltsége bármit is rontott volna az énekesi kvalitásain. ennyi... kéne hogy a lényeg legyen.
2012. november 05. 13:48
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szerintem Christina még így is tök szép és csinos. Nem értem miért foglalkoznak ennyit az alakjával.
Adam
2012. november 05. 15:29
|
|
judie94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.30. Hozzászólás: 249 Csatolások: 9 Azonosító: 174532 offline
|
imádom Adam-et,ahogy kiáll valakiért,akivel jóban van.manapság sajnos ez ritka,és ő már nem először védi Christinát:) szivesen megismerném,hogy milyen lehet,mint ember,mert ezek plusz a külseje alapján jó pasi,és én a hangját is imádom:)
1 felhasználónak tetszik:
katara
2012. november 05. 16:02
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
de kedves volt tőle^^ mintha akkora baj lenne, hogy Christina felszedett pár kilót na és? o.o attól még hogy híres nem kell tökéletesnek lennie =DD
2012. november 05. 16:28
Tényleg hízott, de ez az ő döntése volt, az ő teste. Ha neki így jó akkor legyen boldog. Nekünk pedig semmi közünk ehhez.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.