Adam Levine ismét megvédte Christina Aguilerát
2012. november 04. 18:03
Én tényleg nem értem, hogy miért van mostanában mindenki a súlyával elfoglalva. Persze felszedett néhány kilót, de azért kövérnek nem mondható. Egyébként én meg észre sem vettem csak miután olvastam róla… Na mindegy, ez tényleg rendes dolog volt Adamtől.
2012. november 04. 18:19
fura, hogy Christina közelében Adam Levine emberi viselkedés szerűséget produkál..
if you know what i mean
2012. november 04. 18:20
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Annyira kedves tőle
2012. november 04. 18:22
|
|
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline
|
hát erre már aligha lehet mit mondani... vagy mégis: azok akik ilyen "beszólok és leszólom, h hogy néz ki, mer így vagányságot csinálok" embereknek ajánlom: nézzenek tükörbe és köpjék le amit látnak. ez már túltesz a gyerekesség fogalmán.
az Adamhez hasonló emberekből meg több kéne... sokkal több.
szerintem pontosan a sztárok, közismert emberek tud(ná)nak megálljt parancsolni ennek a már-már gerninctelen viselkedésnek. a kölykök is azért merik szapulni egyik másik rajongó tábort és azok kedvencét, mert a média megengedi magának. azt látják, h minden felelősség nékül pofázhatnak és h milyen faja dolog debil sziporkákban megmondani a "frankót". mintha (?) teljesen kiveszett volna az emberség belőlük. már ha valaha is volt. nem tudom, de a szülők ezeknek nem tanítják meg mit illik és mit nem? hogy az életben milyen tulajdonságokat kell értékelnünk a másikban, önmagunkban? a prioritások annyira abszurd módon deformálódtak, h az már felháborító.
najó, azért reménykedni lehet, h talán átveszi más is, h kiáll vki mellet, akit baromságok sorával bombáznak.
az Adamhez hasonló emberekből meg több kéne... sokkal több.
szerintem pontosan a sztárok, közismert emberek tud(ná)nak megálljt parancsolni ennek a már-már gerninctelen viselkedésnek. a kölykök is azért merik szapulni egyik másik rajongó tábort és azok kedvencét, mert a média megengedi magának. azt látják, h minden felelősség nékül pofázhatnak és h milyen faja dolog debil sziporkákban megmondani a "frankót". mintha (?) teljesen kiveszett volna az emberség belőlük. már ha valaha is volt. nem tudom, de a szülők ezeknek nem tanítják meg mit illik és mit nem? hogy az életben milyen tulajdonságokat kell értékelnünk a másikban, önmagunkban? a prioritások annyira abszurd módon deformálódtak, h az már felháborító.
najó, azért reménykedni lehet, h talán átveszi más is, h kiáll vki mellet, akit baromságok sorával bombáznak.
2012. november 04. 18:23
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Ez aranyos tőle! :$
2012. november 04. 18:28
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
Christina nagyon szexi, örülök h így is jól érzi magát és nem érdeklik a megjegyzések. ahogy az előttem szólók is mondták, másba már nem tudnak belekötni! ilyan hangja van, h az hihetetlen, generációbk legnagyobb énekesnői közé lehet őt sorolni, eszméletlen <3 Adam-től ez nagyon rendes volt
2012. november 04. 18:39
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
kedves volt tőle ..
2012. november 04. 18:47
Kedves tőle és igaza is van. Miért kéne egy embert a súlya miatt kritizálni, igen tényleg felszedett pár kilót. És? Ha Ő jól érzi magát így akkor nem értem h mások minek szólnak bele.
2012. november 04. 18:51
|
|
fuckin crazy.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 189041 offline
|
szerintem is leállhatnak.. szerintem christina így gyönyörű, ahogy van
2012. november 04. 19:05
|
|
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline
|
háhá, Chris is hozzászólna a témához, v inkább üzenne az őt fikázóknak... idézem:
(remélem nemsoká megjelenik a cikk amit írtam az új lemez dalairól, amiben benne van ez is...)
„Tudom, hogy vannak olyan rajongóim, akik ha valami ökörséget hallanak, olvasnak, esetleg olyat tapasztalnak ami kizökkenti őket a béketűrésükből, vagy csak rossz napjuk van, netán a főnökükből van elegük, akkor csak nyomjanak egy playt és hadd dübörögjön [...] Ez a dal kifejezetten nekik született, hogy kiengedjék a fáradt gőzt.”
(remélem nemsoká megjelenik a cikk amit írtam az új lemez dalairól, amiben benne van ez is...)
„Tudom, hogy vannak olyan rajongóim, akik ha valami ökörséget hallanak, olvasnak, esetleg olyat tapasztalnak ami kizökkenti őket a béketűrésükből, vagy csak rossz napjuk van, netán a főnökükből van elegük, akkor csak nyomjanak egy playt és hadd dübörögjön [...] Ez a dal kifejezetten nekik született, hogy kiengedjék a fáradt gőzt.”
2012. november 04. 19:08
|
|
essztipersona non grata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 1350 Csatolások: 0 Azonosító: 177910 offline
|
Nézzenek már magukba az ilyen emberek, akik csak kritizálni tudnak másokat... Christina gyönyörű, és az a fontos, hogy jól érezze magát a bőrében. Adam, meg egy nagyszerű ember.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: