Taylor Swift főállású anyuka szeretne lenni
2012. november 05. 17:12
biztos nagyon jó anyuka lesz, ha lesz pasija, meg gyereke!
nagyopn jó lesz!
2012. november 05. 18:12
Ez mind szép és jó. Nem szeretem Taylort, de azért remélem sikerül neki amit eltervezett
2012. november 06. 18:27
Szerintem ez egy jó döntés ha valaki anya lesz, lehet hogy már Taylor is kész van rá, de a mostani partnere még nem az akivel ezt átakarja élni, de ez az ő döntése
2012. november 07. 20:18
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Biztos,hogy nagyon jó anya lesz belőle!
2012. november 10. 13:35
Igen értjük,tudom én hogy ezt már régóta szeretné,ez az álma,a vágya de néha túlzásba viszi a dolgot.Túlságosan is megakarja találni a nagy Őt és talán pont ezért nem sikerül neki.
2012. november 15. 12:28
Ez szép, de nem kell elsietnie. Ha nem keresi eszeveszetten könnyebben megtalálja.
2012. december 11. 18:17
|
cherlloyd19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 191366 offline
|
Csak ne Harty legyen az apa.
2012. december 26. 21:37
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Szerintem 30 éves kora alatt nem hiszem, hogy összejön neki a férj meg a gyerek. Így, hogy 2 hónaptól tovább nem tud megállapodni 1 pasi mellett...hát nem tudom, az ő baja. Szerintem nézzem magába és keressen egy igazi férfit, és hagyja békén Harry-t aki egy 18 éves gyerek!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: