Lass Bea számára ért véget az X-Faktor
2012. november 05. 17:01
|
|
szimike1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 178227 offline
|
Én őt nem szerettem annyira!
2012. november 05. 17:02
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Én Zámbót küldtem volna haza. Lass Bea sokkal jobb volt nála, ő nem volt hamis. De persze Bea sem volt a kedvencem, de azért nem volt rossz. Viszont Stone-t jobban sajnáltam volna, ha kiesik...
2012. november 05. 17:09
én úgy gondoltam már régebben is, hogy Zámbó krisztiánnak kellett volna hazamennie!
..nagyon meglepődtem, amikor Lass Bea és Stone voltak apárbajozók!
....jól döntöttek
én örültem, hogy Stone maradt bent! <3
2012. november 05. 17:54
|
|
evike evcsy 13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 188689 offline
|
nem sosem birtam !
2012. november 05. 18:07
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
nekem nem baj hogy kiesett
2012. november 05. 18:15
Kezdem úgy érezni, az egész műsor hazugság. Bár Lass Bea nem volt kifejezetten a kedvencem, azt el kell ismerni, hogy tehetséges. Nem vagyok Zámbó Krisztián ellen, hiszen már ahhoz is nagy bátorság kellett, hogy elinduljon a versenyen. De egyszerűen nem idevaló, legalábbis a hangja alapján. A Like pedig Feró szerint az eddigi legjobb csapat. Nos, ezt is erősen kétlem. A többiek hol rendben vannak, hol hamisak. Összesen négy versenyző volt/van, akit tartottam/tartok valamire. Ez volt Kvaka Andi és a Spirit, mostani kedvenceim pedig Oláh Gergő és Antal Timi. Még Fehér Zoli is tehetséges. De az idei mezőny gyenge, ez az igazság.
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2012. november 05. 18:40
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Azért nagyot koppant az állam, mikor meghallottam, hogy Zámbó Krisztián simán, párbaj nélkül továbbjut. Lass Beát se szeretem túlzottan, de fényévekkel jobban énekelt nála. Nem értem, miért számítana negatívumnak, ha valaki ki tudja fejezni az érzéseit (főleg egy drámai dalban...), de mindegy. Szerintem Csobot Adél, a Like és Fehér Zoltán se voltak jobbak nála...
2012. november 05. 21:15
|
|
SweatDreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 127 Csatolások: 36 Azonosító: 183352 offline
|
még mindig zámbó krisztiánnak kellett volna kiesnie...
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.