Lass Bea számára ért véget az X-Faktor
2012. november 04. 19:25
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Őszintén én nem nagyon bánom, nem volt olyan nagy tehetsége. Én leginkább Fehér Zolit vagy Csobot Adélt láttam volna ott a párbajozók közt. Nem igaz, hogy a 4 show után is Csobot Adélka még egyszer se párbajozott, most bebizonyította, hogy csak a kicsi leányok szavaznak rá mert a produkciója leginkább a kisgyerekeket győzte meg. Fehér Zoli pedig még mindig rosszul énekel és nem igaz, hogy még a mentorok bent akarják tartani, még mennyiszer mentik meg őt és esnek ki a nála jobb versenyzők. -.-
2012. november 04. 19:28
Feltűnt nektek, hogy az eredményhirdetés közbe betettek egy reklámot, ami SOHA nem szokott előfordulni? És amikor kimondták, hogy Krisztián jut tovább senki sem lepődött meg. sleep.gif wink.gif
Krisztián sem a tehetsége miatt van bent, hanem azért mert a família és az apja rajongói löketik át minden alkalommal. Én Beát és Stonet sajnálom. Beának nem Stone ellen kellett volna kiesnie. Stone pedig némileg lejáratta magát, azzal az "Igeen" felkiáltással.
A két legjobb Antal Timi és Oláh Gergő smileeee.gif
Krisztián sem a tehetsége miatt van bent, hanem azért mert a família és az apja rajongói löketik át minden alkalommal. Én Beát és Stonet sajnálom. Beának nem Stone ellen kellett volna kiesnie. Stone pedig némileg lejáratta magát, azzal az "Igeen" felkiáltással.
A két legjobb Antal Timi és Oláh Gergő smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2012. november 04. 19:34
Ez a Krisztián is kieshetne most már, csakhogy tuti nem fog mert ő Zámbó...
2012. november 04. 19:47
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Sajnálom, mert ő tehetséges volt. Bár jogosan jutott Stone tovább...
2012. november 04. 19:50
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Én sajnáltam :/ Hajrá Oláh Gergő és Antal Timi!!
2012. november 04. 20:01
|
|
fuckin crazy.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 189041 offline
|
zámbót még mindig nem értem hogy jut tovább mindig •__• majdnem bef#stam hogy stone esik ki de nem *-* hajrááá stone&oláh gergő
majkáék előadása meg valami kik#rt jó volt*-*
majkáék előadása meg valami kik#rt jó volt*-*
2012. november 04. 20:07
Szentem az hogy Zámbó tovább jutott az egy jó nagy bunda volt. Csak mert az a neve h zámbó!!! Egybk. HAJRÁ GERGŐ ÉS TIMI!!!!!
2012. november 04. 20:15
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Majdnem frászt kaptam, hogy Stone kiesik, de szerencsére bent maradt.
Mondjuk Beát azért sajnáltam, de a következő kieső igazán lehetne már Krisztián, itt már énekelni is kellene és ezt ő maga is érzi. Tegnapi is látszott rajta, hogy retteg a kieséstől.
2012. november 04. 20:32
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Bunda az egész emberek! Nem is értem, hogy ezen a hétvégén miért néztem meg, mert egyébként nem szoktam, maximum utánakeresek a hivatalos oldalon néhány videónak, mert katasztrófa ami ebben az évadban megy. Állítólag a profi zsűri ugye m ajd rendet teremt. Hm... profi.
Most már ebben is kezdek elbizonytalanodni és Geszti Péter aki egyébként gyerekkorom egyik nagy példaképe volt, elvesztette hitelességét. Meg ez a Stone is! -.- Amikor megnyerte a párbajt és kimondták a nevét, elordította magát, hogy igen! Abban a pillanatban 1000%ban antipatikussá vált számomra. Véleményem szerint az egész bagázs mehet a búsba, Antal Timi kivételével, aki az egyetlen jó hangú tehetséges ember ebben a mezőnyben. Ha van igazság a földön, akkor Ő fog nyerni, de mivel nincs, ezért már előre fogom a fejem. De ahogy Éomer mondta a Két toronyban, "Reményt ne tápláljatok, az elhagyta e földet."
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.