Lass Bea számára ért véget az X-Faktor
2012. november 04. 18:13
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Ezaz.Végre kiesett
Be sem kellett volna kerülnie.
Véleményem a tegnap esti produkciókól:
-Stone:Valamivel jobb volt,mint a múlt héten.
-Like:Szeretem őket,de sajnos most nem voltak annyira jók.
-Szabó Dávid:Szerintem most jó volt.Ez a dal sokkal jobban állt neki,mint a Robbie Williams dalok.
-Lass Bea:Borzalmas az a nő.Feszt csak sajnáltatta magát.Örülök,hogy végre kiesett.
-Fehér Zoltán:Most nem volt jó.Rossz volt a dalválasztás.Ez a dal nem állt jól neki.
-Antal Tímea:Most is,mint mindig lenyűgözött.
-Oláh Gergő:Most is,mint mindig fantasztikus volt.Elképesztően tehetséges srác.
-Zámbó Krisztián:Volt már ennél rosszabb is,ez igaz.De most is egy nulla volt.
-Csobot Adél:A show része ténykeg jó volt.Viszont elég hamisan énekelt.
Véleményem a tegnap esti produkciókól:
-Stone:Valamivel jobb volt,mint a múlt héten.
-Like:Szeretem őket,de sajnos most nem voltak annyira jók.
-Szabó Dávid:Szerintem most jó volt.Ez a dal sokkal jobban állt neki,mint a Robbie Williams dalok.
-Lass Bea:Borzalmas az a nő.Feszt csak sajnáltatta magát.Örülök,hogy végre kiesett.
-Fehér Zoltán:Most nem volt jó.Rossz volt a dalválasztás.Ez a dal nem állt jól neki.
-Antal Tímea:Most is,mint mindig lenyűgözött.
-Oláh Gergő:Most is,mint mindig fantasztikus volt.Elképesztően tehetséges srác.
-Zámbó Krisztián:Volt már ennél rosszabb is,ez igaz.De most is egy nulla volt.
-Csobot Adél:A show része ténykeg jó volt.Viszont elég hamisan énekelt.
2012. november 04. 18:15
Idézet (klau20 @ 2012.11.04. 18:13)
jézusom végre hogy kiesett olyan szar nagyon örülök neki!! aki nem szavazott rá annak nagyon szépen köszönöm
Nem kell megköszönnöd, úgysem a nézői szavazatokon múlott.
2012. november 04. 18:25
|
|
BonnieWrightúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 188761 offline
|
Hát... Stone jobb volt az kétségtelen, de sajnálom hogy kiesett. Szörnyű érzés lehet
2012. november 04. 18:30
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Nem neki van alegjobb hangja,de én nagyon sajnáltam, hogy kiesett. Szerintem vannak még nála rosszabb hangúak is. Bár a bárbajon ő jobban meggyőzött mint Stone.
2012. november 04. 18:39
|
|
magdianyuska12új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 154396 offline
|
nem szeretem meg bántani az embereket
de ő nagyon érzékeny lánynak tönt és most nem sírt így hát most ennek örültem!
de ő nagyon érzékeny lánynak tönt és most nem sírt így hát most ennek örültem!
2012. november 04. 18:54
Én eddig szerettem Beát, de csak tegnap jöttem rá, mekkora egy boszorkány....A hangjával amúgy semmi bajom.
2012. november 04. 18:55
Még mindig azt mondom, hogy Krisztiánnak kellett volna hazamennie...
2012. november 04. 19:06
|
|
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline
|
Szegény,látszott rajta,hogy összeomlott!Nem is értem,hogy történhetett ez olyan jól énekelt,sőt talán a múltkori volt az egyik legjobb dala,és erre kiejtik!Stone meg úgy viselkedett,mint egy hülye tini bunkó,nem úgy,mint egy ötvenes érett férfi.Hogy lehet látványosan felkurjantani,hogy igen?Persze mindig látni a "túlélőn",hogy megkönnyebbült,de ilyen arcátlanságra,azért még nem volt példa...én eddig tiszteltem Stonet,hogy megpróbálja ennyi idősen,annak ellenére,hogy nem tetszik amit csinál zeneileg,de most azt mondom,hogy mehet Bea után,csak Stonenak ha kiesik derékba is tör a karrierje...
2012. november 04. 19:11
Aki azt mondja,hogy szar annak szerintem nincs füle,se hallása xDDD Nekem sem ő a kedvencem,de azért 100x jobb Stone-nál O.o Durva ,amiket itt olvasok!Nálam nem számít,hogy jól nézett -e ki vagy sem...De csodálatos hangja volt az biztos! ^^ <3
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2012. november 04. 19:17
Szerintem Bea nagyon tehetséges énekesnő, de örülök, hogy nem Stone esett ki. Ezzel persze nem bántani akarom Beát, hiszen - mint írtam - nagyon tehetséges. Azonban ez nem változtat a tényen, hogy sok eléggé gyenge produkciót mutatott be az élő show-k során. Ide csak a legjobbak kerülhetnek be. Beának tudni kellett énekelni, hiszen színésznő, amihez kell hang is. És mivel van hangja, a műsor után is megfogja állni a helyét.
2012. november 04. 19:20
|
|
LoveSelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 178030 offline
|
Nekem soha nem volt szimpi.Látszott rajta,hogy színésznő.Végig színészkedte az egész műsort.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.