Lass Bea számára ért véget az X-Faktor
2012. november 04. 16:56
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
KÖSZÖNÖM ISTENEM nem tom miért én nem birtam annyira a csajt de a Zámbó gyereket se birom az is mehetne már a fra*cba ♥
2012. november 04. 17:11
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Idézet (MachineMagic @ 2012.11.04. 16:33)
Hmm.. érdekesnek találom, hogy egy csomó helyen látom a hozzászólásokat, hogy Zámbó Krisztiánnak kéne kiesnie, mégis még mindig bent van! Nem fura ez egy kicsit? Mert nekem messziről bűzlik... Elvileg a nézők döntenek..! ELVILEG!
Amúgy meg Bea szerintem a 3 legjobb között kellett volna, hogy legyen! Krisztián, Adél, és Dávid pedig nem tartozik ide! Bár szerintem Stone sem a legjobb, de elég nagyképűnek tűnik, és látszott rajta, hogy nem bírta Beát, arról az "igeen!!!"-ről nem is beszélve, szerintem kib*szott szánalmas volt, és lejáratta magát az egész ország előtt..
Hát nem tudom...Ha a nézők döntenek, akkor Krisztián a Jimmy rajongóknak köszönheti a továbbjutást. Viszont amilyen világban élünk, simán kinézem az RTL-ből, hogy meg se számoltatják a szavazatokat, hanem csak úgy továbbjuttatják azokat, akik miatt az emberek 90% leül a TV elé, hogy megnézze, hogy milyen pocsékul szerepel. (Pl. Csobot Adél)
2012. november 04. 17:18
Felháborító, hogy Bea egy Stone ellen esett ki, aki minden adás alkalmával úgy tesz, mintha a zuhany alatt énekelgetne. Arról nem is beszélve, hogy bent van Fehér Zolika, Zámbó Krisztián, a Like no meg persze mindenki kedvence, Csobot Adél is. Semennyivel sem jobbak Beánál, sőt... Az idei ikszfaktor egy szenny.
2012. november 04. 17:22
Szerintem Beának jobb a hangja mint Stonenak,de figyelembe véve Stone 50 körül van,és mégis néha tud értelmesen is énekelni.
Viszont én akkor is Beát választottam volna,na de a rajongók szavazata alapján esett ki..
2012. november 04. 17:28
|
Bonheurúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 189111 offline
|
Az élet szép és közben mindenki haldoklott a színpadon?
Szerintem meg főként a nézők haldoklottak a műsor színvonaláról. Keresztes megint hozta a szokásos haldoklik formáját, szegény nőt egyszer a mentő viszi el ha így folytatja. A legrosszabb mentor, egyáltalán mit keres abban a székben? Nem véletlenül az ő versenyzőit húzzák le mindig, ennyi tehetségtelen, nulla énekhangú embert egy olyan versenyben amiben ÉNEKESEKET KERESNEK... Stone mi a francot csinál még mindig bent? 52 évesen mi a fenét akar kezdeni magával? Egyáltalán ki szavaz rá?
Zámbó meg még jó darabig bent fog csücsülni a versenyben, mert bizony a Jimmy rajongók bőszen nyomják a szavazatokat, az RTL meg röhög a markába, hogy mekkorát kaszál a familyn meg a 80 éves néniken.
Szerintem meg főként a nézők haldoklottak a műsor színvonaláról. Keresztes megint hozta a szokásos haldoklik formáját, szegény nőt egyszer a mentő viszi el ha így folytatja. A legrosszabb mentor, egyáltalán mit keres abban a székben? Nem véletlenül az ő versenyzőit húzzák le mindig, ennyi tehetségtelen, nulla énekhangú embert egy olyan versenyben amiben ÉNEKESEKET KERESNEK... Stone mi a francot csinál még mindig bent? 52 évesen mi a fenét akar kezdeni magával? Egyáltalán ki szavaz rá?
Zámbó meg még jó darabig bent fog csücsülni a versenyben, mert bizony a Jimmy rajongók bőszen nyomják a szavazatokat, az RTL meg röhög a markába, hogy mekkorát kaszál a familyn meg a 80 éves néniken.
2012. november 04. 17:31
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Kedves DoRiNe! Szerintem most nagy hülyeséget mondtál, mert én úgy gondolom, az idei X-Faktor a legjobb! Nagyon örülök annak, hogy végre Bea esett ki, mert a kis színésznőcskének semmi keresnivalója nem volt ott. Inkább azt mondtam: ez az!
Adél szörnyű volt, mint mindig, Krisztián most volt a legjobb szerintem és ez nagyon jó.
Fehér Zoli (ahhoz képest hogy nem szeretem), nem volt rossz, bár lehet hogy azért, mert Bruno Mars dala szimplán tökéletesen jó.
A Like nagyon jó volt, ahogy Antal Timi is. Stone olyan volt mint mindig, természetes. Viszont úgy gondolom, ideje lenne már hogy ő is kiessen, de örülök, hogy helyette inkább Beát nem láthatom. És hát Szabó Dávid és Oláh Gergő: mint mindig, most is egyszerűen csodálatosak voltak!
Majka előadása is nagyon tetszett, szeretem ezt a számot. Ez az én véleményem a szombati showról!
2012. november 04. 17:36
Nem neki kellett volna kiesnie, hanem Krisztiánnak.
2012. november 04. 17:40
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
jaj Krisztián vagy Adél nem akartok végre kiesni ( amugy sajnálom ő sokkal jobb volt mint Curtis)
2012. november 04. 17:40
Jaj de örülök, hogy végre kiesett!
Nagyon utálom ezt a csajt Adélkával együtt!
2012. november 04. 17:54
Szerintem a Krisztiánnak kellett volna kiesnie....
2012. november 04. 17:55
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Malek versenyzője Tímea és Geszti versenyzője Oláh Gergő az aki ér is valamit a műsorban,akik tudnak énekelni.Azért titokban Stone-nak szurkoltam,Bea ment a békuci feneke alá :/
2012. november 04. 17:55
Miért nem eshetnek ki párosával?Sokkal jobb lenne.
2012. november 04. 18:08
Szégyen, hogy sorba esnek ki a viszonylag tehetséges emberek, Zámbó Krisztián meg még mindig ott villog a 0 hangjával. Hányni tudnék a képmutatásától. Sok a Jimmy rajongó, ez az egyetlen szerencséje.
Nálam tegnap megint Oláh Gergő vitte a prímet, de nagyon tetszett még Szabó Dávid és Antal Timi is. Adél most nem tetszett annyira, de ettől függetlenül még mindig nagy kedvencem. Fehér Zolinak szerintem nem volt jó a dalválasztás, nem tudta jól előadni, Stone tegnap este nagyon tetszett, a Like számomra semmi, Lass Bea pedig a szokásos elmegy kategória.
Nálam tegnap megint Oláh Gergő vitte a prímet, de nagyon tetszett még Szabó Dávid és Antal Timi is. Adél most nem tetszett annyira, de ettől függetlenül még mindig nagy kedvencem. Fehér Zolinak szerintem nem volt jó a dalválasztás, nem tudta jól előadni, Stone tegnap este nagyon tetszett, a Like számomra semmi, Lass Bea pedig a szokásos elmegy kategória.
2012. november 04. 18:11
Idézet (Petra12 @ 2012.11.04. 17:31)
Kedves DoRiNe! Szerintem most nagy hülyeséget mondtál, mert én úgy gondolom, az idei X-Faktor a legjobb! Nagyon örülök annak, hogy végre Bea esett ki, mert a kis színésznőcskének semmi keresnivalója nem volt ott. Inkább azt mondtam: ez az!
Adél szörnyű volt, mint mindig, Krisztián most volt a legjobb szerintem és ez nagyon jó.
Fehér Zoli (ahhoz képest hogy nem szeretem), nem volt rossz, bár lehet hogy azért, mert Bruno Mars dala szimplán tökéletesen jó.
A Like nagyon jó volt, ahogy Antal Timi is. Stone olyan volt mint mindig, természetes. Viszont úgy gondolom, ideje lenne már hogy ő is kiessen, de örülök, hogy helyette inkább Beát nem láthatom. És hát Szabó Dávid és Oláh Gergő: mint mindig, most is egyszerűen csodálatosak voltak!
Majka előadása is nagyon tetszett, szeretem ezt a számot. Ez az én véleményem a szombati showról! 
Miért baj az, hogy Bea színésznő?! Könyörgöm, magyarázza már el nekem valaki! Ennyi erővel mostantól utáljuk az összes asztalost vagy az összes karmestert. Semmi logika sincs ebben... Attól még, hogy színésznő, nem biztos hogy az életben is megjátssza magát, sőt, Bea egy rettenetesen őszinte személy. Elismerem, hogy néha kicsit túlságosan is depressziós volt, a viselkedése sem szokványos... DE! Ennek mégis mi köze van a hivatásához? Látszik, hogy semmit sem tudsz erről a szakmáról. Hidd el nekem, rengeteg fájdalommal és küszködéssel jár, úgyhogy inkább tisztelned kéne a színészeket, mint pocskondiázni.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: