Starity

Lass Bea számára ért véget az X-Faktor

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 04. 16:37 #81
SokSzínű.
SokSzínű.
vampire ♥

Státusz♥ Instagramm: juhaszviki follow me:!:)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1954
Csatolások: 2152
Azonosító: 162057
Jó hangja volt , de Stone-t nagyon sajnáltam volna.
2012. november 04. 16:48 #82
Katie7
Katie7
új tag

StátuszTe amo!!!! <3 <3 <3
Hozzászólás: 49
Csatolások: 0
Azonosító: 165975
Örülök hogy végre kiesett...
2012. november 04. 16:56 #83
ericsaade.hu
ericsaade.hu

StátuszVan annak oka hogy bunkó vagyok és ez nem fog megváltozni!
Hozzászólás: 636
Csatolások: 105
Azonosító: 159469
KÖSZÖNÖM ISTENEM nem tom miért én nem birtam annyira a csajt de a Zámbó gyereket se birom az is mehetne már a fra*cba &hearts;
2012. november 04. 17:01 #84
Raindrops
Raindrops

StátuszOh she want's me... overdose
Hozzászólás: 804
Csatolások: 33
Azonosító: 137983
ericsaade.hu egyetértek
2012. november 04. 17:11 #85
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Idézet (MachineMagic @ 2012.11.04. 16:33)
Hmm.. érdekesnek találom, hogy egy csomó helyen látom a hozzászólásokat, hogy Zámbó Krisztiánnak kéne kiesnie, mégis még mindig bent van! Nem fura ez egy kicsit? Mert nekem messziről bűzlik... Elvileg a nézők döntenek..! ELVILEG! sleep.gif Amúgy meg Bea szerintem a 3 legjobb között kellett volna, hogy legyen! Krisztián, Adél, és Dávid pedig nem tartozik ide! Bár szerintem Stone sem a legjobb, de elég nagyképűnek tűnik, és látszott rajta, hogy nem bírta Beát, arról az "igeen!!!"-ről nem is beszélve, szerintem kib*szott szánalmas volt, és lejáratta magát az egész ország előtt..

Hát nem tudom...Ha a nézők döntenek, akkor Krisztián a Jimmy rajongóknak köszönheti a továbbjutást. Viszont amilyen világban élünk, simán kinézem az RTL-ből, hogy meg se számoltatják a szavazatokat, hanem csak úgy továbbjuttatják azokat, akik miatt az emberek 90% leül a TV elé, hogy megnézze, hogy milyen pocsékul szerepel. (Pl. Csobot Adél) closedeyes.gif coffee.gif
2012. november 04. 17:18 #86
- törölt felhasználó -    
Felháborító, hogy Bea egy Stone ellen esett ki, aki minden adás alkalmával úgy tesz, mintha a zuhany alatt énekelgetne. Arról nem is beszélve, hogy bent van Fehér Zolika, Zámbó Krisztián, a Like no meg persze mindenki kedvence, Csobot Adél is. Semennyivel sem jobbak Beánál, sőt... Az idei ikszfaktor egy szenny.
2012. november 04. 17:21 #87
JARREKA
JARREKA
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 174000
Hát én örülök h kiesett de még csapódhatott volna hozzá Zámbó Krisztián meg Fehér Zoli is nyugodtan..biggrin.gif
2012. november 04. 17:22 #88
DoD619
DoD619
visszatérő vendég

StátuszOkey...
Hozzászólás: 229
Csatolások: 97
Azonosító: 179979
Beánk jó hangja volt...Miért nem Zoli esett ki? -.-"
2012. november 04. 17:22 #89
- törölt felhasználó -    
Szerintem Beának jobb a hangja mint Stonenak,de figyelembe véve Stone 50 körül van,és mégis néha tud értelmesen is énekelni.laugh.gif Viszont én akkor is Beát választottam volna,na de a rajongók szavazata alapján esett ki..
2012. november 04. 17:28 #90
Bonheur
Bonheur
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 189111
Az élet szép és közben mindenki haldoklott a színpadon? nea.gif
Szerintem meg főként a nézők haldoklottak a műsor színvonaláról. Keresztes megint hozta a szokásos haldoklik formáját, szegény nőt egyszer a mentő viszi el ha így folytatja. A legrosszabb mentor, egyáltalán mit keres abban a székben? Nem véletlenül az ő versenyzőit húzzák le mindig, ennyi tehetségtelen, nulla énekhangú embert egy olyan versenyben amiben ÉNEKESEKET KERESNEK... Stone mi a francot csinál még mindig bent? 52 évesen mi a fenét akar kezdeni magával? Egyáltalán ki szavaz rá?
Zámbó meg még jó darabig bent fog csücsülni a versenyben, mert bizony a Jimmy rajongók bőszen nyomják a szavazatokat, az RTL meg röhög a markába, hogy mekkorát kaszál a familyn meg a 80 éves néniken.
2012. november 04. 17:31 #91
Petra12
Petra12
ღDavidHendersonღ

Státusz~ Henderson Dávid<3 ~
Hozzászólás: 1734
Azonosító: 132641
Kedves DoRiNe! Szerintem most nagy hülyeséget mondtál, mert én úgy gondolom, az idei X-Faktor a legjobb! Nagyon örülök annak, hogy végre Bea esett ki, mert a kis színésznőcskének semmi keresnivalója nem volt ott. Inkább azt mondtam: ez az! smileeee.gif Adél szörnyű volt, mint mindig, Krisztián most volt a legjobb szerintem és ez nagyon jó. smileeee.gif Fehér Zoli (ahhoz képest hogy nem szeretem), nem volt rossz, bár lehet hogy azért, mert Bruno Mars dala szimplán tökéletesen jó. biggrin.gif A Like nagyon jó volt, ahogy Antal Timi is. Stone olyan volt mint mindig, természetes. Viszont úgy gondolom, ideje lenne már hogy ő is kiessen, de örülök, hogy helyette inkább Beát nem láthatom. És hát Szabó Dávid és Oláh Gergő: mint mindig, most is egyszerűen csodálatosak voltak! smileeee.gif Majka előadása is nagyon tetszett, szeretem ezt a számot. Ez az én véleményem a szombati showról! smileeee.gif
2012. november 04. 17:36 #92
- törölt felhasználó -    
Nem neki kellett volna kiesnie, hanem Krisztiánnak.
2012. november 04. 17:40 #93
cicusmicus8
cicusmicus8
b!tch
Hozzászólás: 1004
Csatolások: 31
Azonosító: 184793
jaj Krisztián vagy Adél nem akartok végre kiesni ( amugy sajnálom ő sokkal jobb volt mint Curtis) smileeee.gif reklamalo.gif
2012. november 04. 17:40 #94
- törölt felhasználó -    
Jaj de örülök, hogy végre kiesett! smileeee.gif Nagyon utálom ezt a csajt Adélkával együtt! biggrin.gif
2012. november 04. 17:54 #95
- törölt felhasználó -    
Szerintem a Krisztiánnak kellett volna kiesnie....
2012. november 04. 17:55 #96
N.k
N.k
[tau'ri]

StátuszWitcher ♥️
Hozzászólás: 3344
Csatolások: 111
Azonosító: 74720
Malek versenyzője Tímea és Geszti versenyzője Oláh Gergő az aki ér is valamit a műsorban,akik tudnak énekelni.Azért titokban Stone-nak szurkoltam,Bea ment a békuci feneke alá :/
2012. november 04. 17:55 #97
- törölt felhasználó -    
Miért nem eshetnek ki párosával?Sokkal jobb lenne.
2012. november 04. 17:59 #98
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Sokkal színesebb egyéniség mint a Stone de mind1 -.-'' ez a Xfaktor egy nagy 0!
2012. november 04. 18:08 #99
- törölt felhasználó -    
Szégyen, hogy sorba esnek ki a viszonylag tehetséges emberek, Zámbó Krisztián meg még mindig ott villog a 0 hangjával. Hányni tudnék a képmutatásától. Sok a Jimmy rajongó, ez az egyetlen szerencséje.
Nálam tegnap megint Oláh Gergő vitte a prímet, de nagyon tetszett még Szabó Dávid és Antal Timi is. Adél most nem tetszett annyira, de ettől függetlenül még mindig nagy kedvencem. Fehér Zolinak szerintem nem volt jó a dalválasztás, nem tudta jól előadni, Stone tegnap este nagyon tetszett, a Like számomra semmi, Lass Bea pedig a szokásos elmegy kategória.
2012. november 04. 18:11 #100
- törölt felhasználó -    
Idézet (Petra12 @ 2012.11.04. 17:31)
Kedves DoRiNe! Szerintem most nagy hülyeséget mondtál, mert én úgy gondolom, az idei X-Faktor a legjobb! Nagyon örülök annak, hogy végre Bea esett ki, mert a kis színésznőcskének semmi keresnivalója nem volt ott. Inkább azt mondtam: ez az! smileeee.gif Adél szörnyű volt, mint mindig, Krisztián most volt a legjobb szerintem és ez nagyon jó. smileeee.gif Fehér Zoli (ahhoz képest hogy nem szeretem), nem volt rossz, bár lehet hogy azért, mert Bruno Mars dala szimplán tökéletesen jó. biggrin.gif A Like nagyon jó volt, ahogy Antal Timi is. Stone olyan volt mint mindig, természetes. Viszont úgy gondolom, ideje lenne már hogy ő is kiessen, de örülök, hogy helyette inkább Beát nem láthatom. És hát Szabó Dávid és Oláh Gergő: mint mindig, most is egyszerűen csodálatosak voltak! smileeee.gif Majka előadása is nagyon tetszett, szeretem ezt a számot. Ez az én véleményem a szombati showról! smileeee.gif

Miért baj az, hogy Bea színésznő?! Könyörgöm, magyarázza már el nekem valaki! Ennyi erővel mostantól utáljuk az összes asztalost vagy az összes karmestert. Semmi logika sincs ebben... Attól még, hogy színésznő, nem biztos hogy az életben is megjátssza magát, sőt, Bea egy rettenetesen őszinte személy. Elismerem, hogy néha kicsit túlságosan is depressziós volt, a viselkedése sem szokványos... DE! Ennek mégis mi köze van a hivatásához? Látszik, hogy semmit sem tudsz erről a szakmáról. Hidd el nekem, rengeteg fájdalommal és küszködéssel jár, úgyhogy inkább tisztelned kéne a színészeket, mint pocskondiázni.
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Majka Majka 205.
Lass Bea Lass Bea 3640.