Lass Bea számára ért véget az X-Faktor
2012. november 04. 14:06
|
|
KyKy97Seoul <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 1284 Csatolások: 29 Azonosító: 157041 offline
|
szerintem krisztiánnak meg adélnak kellet volna párbajoznia.beának végre jól sikerült az előadása és pont az nap kellet kiesnie.szerintem stone és bea is jó volt
viszon krisztiánnak ez most gyenge volt sztm :/
2012. november 04. 14:13
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nem számítottam rá,hogy Lass Bea és Stone fog párbajozni.De jobb is ,hogy Bea ment haza.Szerintem Zámbó Krisztiánnak és Csobot Adélnak kellett volna párbajozni.Nagyon hamisan énekelnek.Egyszerűen irritál ez a csaj. :S
2012. november 04. 14:16
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Zámbónak kéne hazamennie!!
2012. november 04. 14:19
Malek Miki jó nagy troll volt hogy a végén a nézői szavatokra bízta a döntést, szerintem Keresztes Stone-t akarta hazaküldeni nem pedig Beát. Amikor hárman álltak ott, őszintén én mindegyiket hazaküldtem volna Keresztessel együtt. Számítottam rá hogy Zámbondot továbblökik a bevétel miatt, a pluszdráma legalább okot ad a tíz perces Fókusz riportra hétfőn.
ps. Geszti nagyott nőtt a szememben amikor végre kimerte mondani hogy mi folyik itt. Respect!
ps. Geszti nagyott nőtt a szememben amikor végre kimerte mondani hogy mi folyik itt. Respect!
2012. november 04. 14:22
|
Spark91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.05. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 185492 offline
|
A tegnapi adás színvonala siralmasra sikeredett, azt meg egyenesen felháborítónak tartom, hogy a Zámbó gyerek még mindig ott vigyorog és szerencsétlenkedik, mikor kb. minden előadása után elmondja, hogy hát ez most tényleg nem úgy sikerült, ahogy szerette volna...
Mikor meg kiderült, hogy a Keresztes 2 mentoráltja fog párbajozni, akkor az RTL gyorsan bevág egy reklámot..hagyjuk már...nagy rakás gőzölgő fos az egész.
Mikor meg kiderült, hogy a Keresztes 2 mentoráltja fog párbajozni, akkor az RTL gyorsan bevág egy reklámot..hagyjuk már...nagy rakás gőzölgő fos az egész.
2012. november 04. 14:27
|
|
ImpressiveAúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 178802 offline
|
Bár Zámbó Krisztiánnak kellett volna kiesnie, őt se bánom, hisz sosem volt szimpatikus nekem.
2012. november 04. 14:27
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
nem nagyon bírom a nőt..de azért jobb mint Stone :/
2012. november 04. 14:47
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Nem szerettem Las Beát. De most jobb volt mint Stone
2012. november 04. 14:50
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Én (is) Krisztiánt vagy Adélkát küldtem volna haza. A drága Adél olyan gyönyörűen énekelt, hogy az első kiadott "hang" pillanatában lerohadt a fülem...
2012. november 04. 15:00
|
|
KF-Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 474 Csatolások: 0 Azonosító: 177332 offline
|
Szerintem Bea nem tehetségesebb Stone-nál . és jó hogy kiesett. mondjuk én már nem néztem mert a spirit kiesett multhéten, de közvetítettek és csak majkát néztem meg. De egyszóval én örülök hogy kiesett, de mást is kiejtenék. nekem már nem tetszik az x faktor..
2012. november 04. 15:00
Nem lehetne az összes versenyzőt haza küldeni? 
Alig vannak jó hangok...sőt én egyetlen egy jó hangot hallottam tegnap
Alig vannak jó hangok...sőt én egyetlen egy jó hangot hallottam tegnap
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: