Lass Bea számára ért véget az X-Faktor
2012. november 04. 13:26
Nem neki kellett volna kiesnie szerintem. Stone hangilag a nyomába se érhet...
2012. november 04. 13:27
Harmatgyenge az idei műsor, Oláh Gergőt leszámítva az összes mehet a lecsóba.
2012. november 04. 13:28
De örülök neki hogy végre Ildikó 3-om versenyzője közül dőlt el, hogy ki fog párbajozni. Igaz jobb lett volna ha Stone húz haza, de hogy őszinte legyek ez a nő olyan idegesítő volt már..folyton csak színészkedett. Hát a Zámbó Krisztiánról meg annyit hogy ő tuti nem fog kiesni...mekkora színész még az is. Egynek örülök csak hogy Oláh Gergő És Fehér Zoli még versenyben van mert nélkülük a műsor semmit sem érne.
2012. november 04. 13:31
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Nagyon gyenge az idei mezőny, de közülük ez a lány volt szerintem a legjobb. Sajnálom, hogy kiesett, ő tényleg egyedi volt, és érdekes, bár tényleg nem ide való, ami egyáltalán nem is baj. Az viszont nevetséges, hogy még olyanok vannak bent, mint Zámbó Krisztián, vagy Stone. Mondjuk Krisztián, meg Adél egy darabig még nem fognak kiesni, mert nagyon megosztó személyek, folyamatos beszédtéma mindkettő, rájuk van építve az idei széria. Az emberek szeretnek véleményt mondani róluk, nem hiszem, hogy igazából azt akarják, hogy kiessenek.
2012. november 04. 13:32
|
|
missbebyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.15. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 183607 offline
|
stonenak kellett volna mennie.ő csak egy féle képpen tud énekelni.egy líra dalt is csak rockosan tudna előadni.Krisztiánnál meg szerintem Ildikó mindig rosz számot választ.az baj hogy sokan az apja hangját várjàk el tölle.az biztos sztem is hogy a Jimmy rajongók tartják bent.
meg szerintem sem Adél,sem Krisztián nem rosz ember és olyan sokan utálkodnak rajtuk.ennyi erővel ott van az a Dávid gyerek.annak sem volt még hibátlan előadása.mindeggyikbe rontott.őt meg a sok kis sikoltozó tini tartja benn.pedig tucat hangja van.semmi extra nincs benne.ugyan úgy mint anno az első x-ben Vastag Csabának.itt aki tényleg jó az Oláh Gergő.neki bármilyen számot adnak az ki áll és elöadja nagyon jól.eggyértelmű h neki kell megnyerni!!!de tuti nem ő fogja...bunda lesz.mindig az.
meg szerintem sem Adél,sem Krisztián nem rosz ember és olyan sokan utálkodnak rajtuk.ennyi erővel ott van az a Dávid gyerek.annak sem volt még hibátlan előadása.mindeggyikbe rontott.őt meg a sok kis sikoltozó tini tartja benn.pedig tucat hangja van.semmi extra nincs benne.ugyan úgy mint anno az első x-ben Vastag Csabának.itt aki tényleg jó az Oláh Gergő.neki bármilyen számot adnak az ki áll és elöadja nagyon jól.eggyértelmű h neki kell megnyerni!!!de tuti nem ő fogja...bunda lesz.mindig az.
2012. november 04. 13:40
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
nem nagyon tudom,hogy kik vannak az idei X-faktorban. már az elején láttam,hogy nem lesznek itt nagy tehetségek. Mert oké,hogy valamennyire van hangjuk(khmm,mondjuk ez nem mindenkiről mondható el),de az még,hogy viszonylag tisztán énekelnek,közel sem elég. Nincs egy nagy tehetség sem,egy sem,akinek a produkciója után a földön keresgélném az államat döbbenetemben és csodálatomban. Elhallgatom,ahogy énekelnek(nem minden esetben mondjuk),de ennyi és kész. Az idei mezőny= unalom a köbön.
2012. november 04. 13:46
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
utáltam szóval .. xDD
2012. november 04. 13:46
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
ja és fanni01 egyet értek .. :''D
2012. november 04. 13:49
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Stonenak ideje lenne már kiesnie. Nem értem mit szeretnek benne annyira a nézők, Miki pedig szerintem most az egyszer rossz döntést hozott.
Mellesleg eléggé csapnivalóak voltak a produkciók, Timi és Gergő kivételével - ők tetszettek most a legjobban.
Krisztián 'kezd' felfelé ívelni a maga tempójában, de ha arra gondolok, másnak talán könnyebben megy ez, mint neki, a zsűri pedig elvette attól az emberkétől a lehetőséget... a fene egye meg, kár volt beválogatni. Neki nem kell ahhoz az X-Faktor, hogy híres legyen.
Mellesleg eléggé csapnivalóak voltak a produkciók, Timi és Gergő kivételével - ők tetszettek most a legjobban.
Krisztián 'kezd' felfelé ívelni a maga tempójában, de ha arra gondolok, másnak talán könnyebben megy ez, mint neki, a zsűri pedig elvette attól az emberkétől a lehetőséget... a fene egye meg, kár volt beválogatni. Neki nem kell ahhoz az X-Faktor, hogy híres legyen.
2012. november 04. 13:56
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
nekem Bea nagyon szimpatikus,mint ember,és szeretem az előadásmódját is.sajnálom,hogy kiesett,de azt gondolom,hogy az igazi tehetségeknek nincs szükségük erre a műsorra...
2012. november 04. 13:59
Sose szerettem,szal részben örülök,hogy ő ment,de amit most csinált a műsorban nem volt olyan rossz mint az eddigiek
2012. november 04. 14:01
Nem Beának kellett volna kiesni hanem Krisztiánnak de ha már úgy alakult, hogy ő biztos tovább jutó lett, akkor Stone lett volna soros. Teljes mértékben egyetértek Gesztivel.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: