színes, angol filmdráma, 92 perc, 2010
rendező: Hattie Dalton
forgatókönyv: Vaughan Sivell
zene: Stephen Hilton
producer: Kelly Broad, Vaughan Sivell
szereplők:
Benedict Cumberbatch (James)
JJ Feild (Miles)
Tom Burke (Davy)
Adam Robertson (Bill)
Hugh Bonneville (Beachcomber)
A vállalkozó szellemű James meghívja három barátját, hogy menjenek vele egy nyugat-walesi kirándulásra. A meggondolatlan utazás olyan nehézségekkel, találkozásokkal és érzelmi megpróbáltatásokkal szembesíti őket, amely próbára teszi a fizikai és a lelki erejüket. Miles számára a kirándulás a lehangoló valósággal való küzdelmet jelenti. Davynek a közös erőfeszítést, az összefogást, míg Billnek menekülési lehetőséget kínál az elkövetett hibái elől, illetve a kényelmes csapdából, amelyet az élete jelent. Az utazás során a négy ifjú minden egyes lépéssel távolabb kerül a múlttól, és közelebb egy szép új világhoz, amely a barátságukon alapul.
Third Star / Utolsó utazás (2010)
2012. november 03. 21:10
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
CumberAddicted
2012. november 03. 21:14
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Szerintem érdemes megnézni, csodálatos film
CumberAddicted
2014. június 19. 14:53
|
|
CumberAddictedvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 226953 offline
|
Barbus, hálás köszönetem a témáért!
Szomorúan látom,hogy mennyre üres a topik... De sebaj, mi legalább tudjuk,hogy klassz ez a film.
Én most félre teszem az elfogultságomat, azért is,mert igaz hogy Ben miatt néztem meg,de nem kizárólag miatta lett a kedvencem. A film egész hangulata megfogott. Az hogy a szomorú történetet, ami nem is lesz happy end, egyszerre mégis humorossá, felemelõvé tették,és így nem csak a halálról, hanem a barátságról szól. Rengeteget lehet nevetni a négy fõszereplõ ökörködésén, de persze visszatér a komolyság és drámaiság is megmarad. A gyönyörû képek fokozzák a film szépségét és a színészek mindegyike remek választás volt. Az egyetlen film volt idáig amin elsírtam magam.
Ezért lett maradandó élmény és kedvenc. Barbus, neked van kedvenc jeleneted esetleg?
Barbus87
2014. június 19. 16:10
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Idézet (CumberAddicted @ 2014.06.19. 14:53)
Szomorúan látom,hogy mennyre üres a topik... De sebaj, mi legalább tudjuk,hogy klassz ez a film.
Én most félre teszem az elfogultságomat, azért is,mert igaz hogy Ben miatt néztem meg,de nem kizárólag miatta lett a kedvencem. A film egész hangulata megfogott. Az hogy a szomorú történetet, ami nem is lesz happy end, egyszerre mégis humorossá, felemelõvé tették,és így nem csak a halálról, hanem a barátságról szól. Rengeteget lehet nevetni a négy fõszereplõ ökörködésén, de persze visszatér a komolyság és drámaiság is megmarad. A gyönyörû képek fokozzák a film szépségét és a színészek mindegyike remek választás volt. Az egyetlen film volt idáig amin elsírtam magam.
Ezért lett maradandó élmény és kedvenc. Barbus, neked van kedvenc jeleneted esetleg?
De jó hogy megtaláltam ezt a topicot! Egyik kedvenc filmem, Ben filmjei közül pedig a legnagyobb kedvenc.
2014. június 21. 06:25
|
|
|
Idézet (CumberAddicted @ 2014.06.19. 14:53)
Fura de én nem is Benedict miatt néztem meg ezt a filmet hanem J.J. miatt, azt hiszem itt ismerkedtem meg Benedict munkásságával és így "estem szerelembe" vele. Konkrétan nincs kedvenc jelenetem szerintem, talán az amikor Benedict és J.J. beszélgetnek, ahol kiderül, hogy a tesójával együtt van.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.