Düki tánciskolája feltör az élre
2012. november 04. 08:49
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
azt eddig is tudtuk hogy iszonyuan jól táncol de hogy az iskolája igy feljött én csak gratulálni tudok neki
2012. november 04. 09:12
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
legalább nem énekel most tényleg azt csinálja amihez ért
2012. november 04. 10:08
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Naa, azért álljunk már meg egy pillanatra
:D Persze, tudom könnyű egyből a sarokba húzódni és összepisilni magunkat az örömtől, hogy végre a Magyarok is feltőrnek etc..etc. DE! Könyörgöm, ha bárki itt tisztában van azzal hogy mit is jelent külföldön a RedOne, az tegye fel a kezét. Ez a követés konkrétan nem Düki tánciskolájának szól, hanem a tánciskola nevének aka R3dOne. Mindegy, nem magyarázom tovább..
A videóhoz még annyit, hogy kb még anno a szalagavatós táncunkban is nehezebb koreográfia volt..
A videóhoz még annyit, hogy kb még anno a szalagavatós táncunkban is nehezebb koreográfia volt..
2012. november 04. 11:43
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
jól táncol. ^^ engem is taníthatna xD
2012. november 04. 14:08
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Nagyon jóóóól táncól!!
2012. november 04. 14:28
|
|
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline
|
Írhatnék km-es szövegeket válasznak itt némelyik kommentre,de nem teszem,hiszen mindenkinek van saját véleménye,aminek természetes,hogy hangot is ad. De nem szeretem,mikor lesüt róla az utálat. Nem értem,ha valaki nem szeret valakit,minek olvassa el egyáltalán a róla szóló hírt?
Amúgy meg Feilla, Düki egy személy,nem pedig tárgy,szóval az "ez" megnevezés,szerintem nem túl kedves
Egyébként,aki meg táncolni szeretne,érdemes rákeresni az isolára,ugyan is nem csak Budapesten van R3D1 oktatás,iaz hogy Düki Peste tanít,de ugyan ilyen színvonalas az összes többi tánctanár.
Amúgy meg Feilla, Düki egy személy,nem pedig tárgy,szóval az "ez" megnevezés,szerintem nem túl kedves
Egyébként,aki meg táncolni szeretne,érdemes rákeresni az isolára,ugyan is nem csak Budapesten van R3D1 oktatás,iaz hogy Düki Peste tanít,de ugyan ilyen színvonalas az összes többi tánctanár.
2012. november 04. 15:38
|
|
I love RENúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.27. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 188406 offline
|
NEM LESZÓLÁSKÉNT!Én bírom Dükit de én azt mondom hogy ez a tánc nem ér fel odáig mint ez------->>http://www.youtube.com/watch?v=WPvkJq2IX6E
ebben mozognak gyorsan van benne ritmus nem unalmas!itt én majd el aludtam magam!! ://
ebben mozognak gyorsan van benne ritmus nem unalmas!itt én majd el aludtam magam!! ://
2012. november 04. 15:41
már régóta tanít táncot de én nem nagyon csipem a stílusát és az egyik lány ezzel vág fel hogy Ő odajár!
2012. november 04. 18:19
|
|
magdianyuska12új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 154396 offline
|
itt azért táncolnak lassaban mint abban a videóban amit ki linkeltetek(http://www.youtube.com/watch?v=WPvkJq2IX6E)mert ha össze hasonlítjátok ez lassab szám.
2012. november 04. 18:20
|
|
magdianyuska12új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 154396 offline
|
de amúgy szeritem nagyon jók vannak ennél jobbak is csak egy kicsit mélyebbre kell ásni!
2012. november 04. 18:25
Idézet (I love REN @ 2012.11.04. 15:38)
NEM LESZÓLÁSKÉNT!Én bírom Dükit de én azt mondom hogy ez a tánc nem ér fel odáig mint ez-->>http://www.youtube.com/watch?v=WPvkJq2IX6E
Úritsen. Meséld már el, légyszíves, hogy Chris Brown Don't judge me-jére, egy lírai dalra hogy táncoljon gyorsan!
Én örülök Düki sikereinek és gratulálok hozzá. Szerintem remek táncos és énekes is. Én legalábbis nagyon szeretem és marhára nem érdekel, hogy más mit gondol. Csak így tovább.
2012. november 05. 10:00
|
|
soominúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 189148 offline
|
azért nem gondoljátok, hogy egy Tasty kicsit durva összehasonlításnak?
nem hinném, hogy Dükit egy nemrég debütált koreai csapattal kéne egy szintre emelni és akkor hmmm hasonlítsuk össze mennyivel is jobb az a tánc, mint ez. Ha valakinek ez a tánca unalmas, akkor nézzen meg egy másikat, mivel nem csak ez az egy létezik, ez példának volt felhozva, mint a videó alatt is van "egy kis ízelítő". Nyugodtan meg lehet nézni tőle más videókat, és majd utána leszólni, hogy mi az unalmas
de, hogy a Tasty, hogy jött a képbe, nem bírom ép ésszel felfogni. Egy Magyarországon élő táncosról beszélünk, erre benyomtok egy koreai csapatot. Hogy is van ez?
2012. november 05. 19:16
|
|
Directioner Stefiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 189072 offline
|
Am ahogy néztem tényleg nagyon jó táncol
tele jó koreográfiákal
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: