Megjelent Borgore és Miley Cyrus közös klipje
2012. november 03. 16:58
A klip az nem olyan rossz,de a dal nagyon szörnyű.
2012. november 03. 17:11
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Imádom Miley-t,nagyon tisztelem de ez nem sikerült valami jól..Miley-tól többet vártam,ennél sokkal-sokkal tehetségesebb.Nem mondom,hogy szörnyű de nem is a legjobb :/ Viszont a végén olyan gyönyörű♥♥♥♥
2012. november 03. 17:13
|
|
doggirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 153570 offline
|
Hát, ez merőben eltérő a megszokottoktól, és meg kell még szoknom, de tulajdonképpen nem is olyan rossz! XD Kár, hogy Miley csak vokálozik benne, de viszont nagyon jó lett a klipp, és Miley is nagyon csini benne!!
Gratula!
2012. november 03. 17:13
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Imádom,a klippet a dalt, Mileyt a klipben. :DDD
2012. november 03. 17:34
Nagyon szeretem ezt a számot bár Miley énektudása nem bontakozik ki benne rendesen. A klipp is valami fantasztikus lett. Imádom.
2012. november 03. 17:54
Nekem tetszik, bár a klip fura lett, de végülis az is bejön.
2012. november 03. 18:16
Szerintem szörnyű
Bár, talán ének nélkül meghallgatnám.
2012. november 03. 18:18
a klip hangulata jó meg minden, a szám is elmegy, csak épp Miley irritál nagyon.. alapjáraton nincs vele semmi bajom, de már unalmas amit csinál. úgy tűnik, egyfolytában csak a feltűnést keresi és a klipben is idegesítő, majdhogynem már Borgore-t is lesmárolja....-.-
2012. november 03. 18:39
Olyan Skrillexes ez a szám...szóval akármennyire is szeretem Mileyt, szerintem borzalmas. Sem a klip, sem a dal nem tetszik.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: