A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált
2012. november 03. 11:53
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Csukám tele van az elvetemült fanokkal. Nem is akarok belegondolni hogy a mostani olyan tizenévesek, akik a fél életüket gép előtt töltik és már így gondolkodnak, hol fogják végezni évek múlva. Agymosás ezerrel, közéletveszélyesek bizonyos direksün és Gágá fanok is. Tisztelet a kivételnek, mert rendes fanok is vannak akik nem süllyednek le erre a szintre. Ne általánosítsunk. Az 1D a világra való szabadítását pedig ne keverjük ide mert arról Simon bá tehet és nem is ő vagy az 1D a legnagyobb hülye, hanem a sok hülye rajongó akik ennyire védik kedvenceiket, és most az lényegtelen hogy tudnak-e énekelni vagy sem, elszomorító kérem szépen de nincsenek egyedül. A Gágá fanok Madonna halálát akarják, a Selena rajongók Justinét, elég csak felmenni Twitterre, saját szemünkkel lehet látni. Sírok, szinte zokogok az emberiségért.
15 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus,
Blade Dancer,
Johinna,
Jolie_77,
Alison Lerman,
Beckie,
Zsoof,
mse90,
hana001,
AlízGirl.,
Black Hearth2,
MadHatter,
prézli,
bibicsibi,
WhiteRosee
2012. november 03. 11:54
bia 013 tökre igazad van. A fiúk semmiről nem tehetnek csak a tapintatlan hülye emberek. Szégyellem magam mert olyan rajongók családjába tartozom akik műveletlenebbek mint gondoltam. Nektek ez nem szól csak annak aki csatlakozott azoknak az idiótáknak a sorához. Senkinek sem kívánnám a halált azt meg végképp nem mondanám h megérdemelte. Ezt a cikket fájt végigolvasni is.
2012. november 03. 11:57
Én Directioner vagyok,de azt mondom-annak ellenére hogy nem is tudtam ennek a srácnak a létezéséről-nem érdemelte meg a halált...nagyon sok rajongó túl messzire szokott menni..Én nagyon szívesen bocsánatot kérnék..Ég a pofám néhány ilyen hülye miatt...
|
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline
|
Ez mi? Hát én magam is Directioner vagyok talán a legnagyobb. Aki ezek közé a directionerek közé tartozik az nem is Directioner. És a one direction fanoknak ELKÉNE fogadni hogy van akinek nem tetszik a banda. Lehet, hogy van aki olyan hangnemben fejezi ki hogy az tűrhetetlen, de el kell fogadni, hogy valaki ilyen. De az hogy valaki a halálnak örül az nem a directionerekre vall. Directionernek lenni az, hogy tiszteljük őket és hogy sok mindent tudunk róluk stb... De nem azt, hogy akinek esetleg nem tetszik valami annak a halálának örülünk. És most a One Directionra hoztatok szégyent. Ennyit a directionerekről. És én is a legnagyobbrajongójuknak vallhatom magam és halottról vagy jót vagy semmit... Kicsit nézzünk már magunkba...
Ez már túl megy MINDEN határon. Mégis hogy képes valaki olyat mondani egy másik emberről -aki nem rég halt meg mellesleg-, hogy megérdemelte a halált? Ilyet SOHA senkinek nem mondunk! Igen, Mitch metált játszott, az 1D popot, de azért nem kéne ennyire mélyre süllyedni. Mindenkinek megvan a saját ízlése és nem kéne ilyeneket mondani. Ha valaki az 1D-ből meghalna vagy baja lenne, hidd el, hogy a metál fanok nem mennének fel Twitterre és kezdenék el ócsárolni meg mondogatni nekik, hogy megérdemelte a halált. És a sok idióta még ránk mondja, hogy milyen elcseszettek vagyunk, hát egy jó nagy lóf*szt, most lehet látni, hogy melyik műfaj rajongói az elcseszettek.
2012. november 03. 11:58
|
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline
|
És egyébként ez a cikk meg hamis. Vagyis ezt gondolom valaki olyan írta, aki es csipázza az 1D-t..
2012. november 03. 11:59
És inkább sajnálom őt,de lehet hogy most egy jobb helyen van
:\
2012. november 03. 12:00
DE MOST, SZEGÉNY MITCH MIT KEVERIK BELE? És mért "emo"/1. nem minden emo vágdosa magát --> nem biztos hogy emo az, aki vágdossa magát 2. ha jól tudom, Mitch nem vágdosta magát, szóval itt elbuktak a "drágák"./.
Meg ez most... hogy jönnek ahhoz, hogy örülnek/és még ki is nyilvánítsák/ egy olyan ember halálának, AKIT NEM IS ISMERNEK?
Meg ez most... hogy jönnek ahhoz, hogy örülnek/és még ki is nyilvánítsák/ egy olyan ember halálának, AKIT NEM IS ISMERNEK?
2012. november 03. 12:01
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
O__O" akkor ezek a directioner-eknek komoly gond van a fejükkel! elködösíti a szemüket ez az "1D" és már megszállottak is! -.- egy megjegyzésen így felhúzni magukat hogy másik halálának örüljenek.. beteges!! -.-""
2012. november 03. 12:03
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Idézet (Ilovezayn4ever @ 2012.11.03. 11:58)
És egyébként ez a cikk meg hamis. Vagyis ezt gondolom valaki olyan írta, aki es csipázza az 1D-t..
Már nem tudom, hogy a hajamat tépjem vagy csak bömböljek a kispárnámba
8 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer,
ophely88,
num1Kolosszus,
hana001,
Black Hearth2,
MadHatter,
bibicsibi,
Lucky5
2012. november 03. 12:04
|
|
mrs. shadowsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.05. Hozzászólás: 4 Csatolások: 1 Azonosító: 177250 offline
|
csak két szó: rohadjatok meg
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.