A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált
2012. november 03. 11:26
|
|
Bolond13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 155978 offline
|
Hát az ilyen emberek tényleg ne nevezzék magukat Directionernek. Én is az vagyok, de senki halálát soha nem kívánnám, azért mert szeretem őket, és mert valaki azt mondja, hogy rossz a zenéjük. Ez van! Vannak utálók...
2012. november 03. 11:29
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
hogy jön ide Mitch Lucker?? nem ő mondott rosz véleményt a fiukról hanem Alex Gaskartht! ugyhogy ezt nem is értem! de amugymeg senki nem érdemli meg a halált! -.-''
2012. november 03. 11:32
Nem egy példa volt már arra a csodálatos történelemben, hogy valaki manipulálta a tömeget ... Hihetetlen, hogy valakik csak azért ócsárolnak egy elhunytat (Halottról jót vagy semmit!) mert az kinyilvánította a nemtetszését az imádottuk iránt. Az a baj, hogy az én ismerőseim között is vannak ilyen lánykák, és rossz nézni amit művelnek ...
2012. november 03. 11:35
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Remélem itt közöttünk nincsenek ilyen Directionerek.Egyépként pedig ahogy a közmondás tartja,halottról jót vagy semmit.Szóval ezt még a Directionerek sem gondolhatják komolyan,ezzel minket,Mitch rajongóit bántanak meg,na meg a családját,de egyébként pedig ha mi mondunk rosszat a One Directionra akkor rögtön fel vannak háborodva meg fenyegetéseket küldenek,akkor ők se mondják azt,hogy Mitch megérdemelte.
Egyépként pedig az itteni Directionereknek is igaza van,van különbség két rajongó között és tényleg bízom benne,hogy a fórumon nincsenek ilyen Directionerek!
Egyépként pedig az itteni Directionereknek is igaza van,van különbség két rajongó között és tényleg bízom benne,hogy a fórumon nincsenek ilyen Directionerek!
2012. november 03. 11:36
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Értem én, hogy Mitchék teljesen más stílusú zenét játszanak, de könyörgöm, ilyet még a legnagyobb ellenségnek sem mondunk... Mitch egy nagyszerű zenész volt, csak páran nem tudják felfogni...
Az azért biztató, hogy Mo-n normális Directonerek vannak, mert mondjuk én is ismerek párat... De azért a külföldiek is észhez térhetnének, mert mondjuk ha Mitch felesége, kislánya, barátai meghallják ezt, az nekik is fáj...
Az azért biztató, hogy Mo-n normális Directonerek vannak, mert mondjuk én is ismerek párat... De azért a külföldiek is észhez térhetnének, mert mondjuk ha Mitch felesége, kislánya, barátai meghallják ezt, az nekik is fáj...
2012. november 03. 11:37
|
|
bia 013visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 156811 offline
|
Hát azért eléggé szégyen hogy vannak ilyen Directionerek. Avval azonban nem értek egyet hogy a fiúk kérjenek bocsánatot a sok hülye helyett. Akik írták azok kérjenek. Ők nem tehetnek semmiről. Meg miért írják így hogy Directionerek? Néhány One Direction rajongó és kész. Ezek nem Directionerek hogy így lejáratják a fiúkat nekik nincs hozzá semmi közük nem ők kérték őket hogy írjanak ilyeneket. ....
2012. november 03. 11:37
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Barbara 98 írta:
hogy jön ide Mitch Lucker?? nem ő mondott rosz véleményt a fiukról hanem Alex Gaskartht! ugyhogy ezt nem is értem! de amugymeg senki nem érdemli meg a halált! -.-''
Drága szivem,olvasd már el a cikket kérlek szépen;)
Drága szivem,olvasd már el a cikket kérlek szépen;)
2012. november 03. 11:38
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Mi a franc az az one driection? Igaz nem csíptam a Suicide Silenceot én se, de azért ilyen senkiháziak dolgokat mondanak olyanról, aki már letett valamit az asztalra.
2012. november 03. 11:39
Idézet (justcreatesomething @ 2012.11.03. 11:32)
Nem egy példa volt már arra a csodálatos történelemben, hogy valaki manipulálta a tömeget ... Hihetetlen, hogy valakik csak azért ócsárolnak egy elhunytat (Halottról jót vagy semmit!) mert az kinyilvánította a nemtetszését az imádottuk iránt. Az a baj, hogy az én ismerőseim között is vannak ilyen lánykák, és rossz nézni amit művelnek ... 
Gyerekek, keveritek már a szezont a fazonnal. Alex volt az aki negatívan nyilatkozott a bandáról, ezért kapott gyűlölködő leveleket. Mitch tegnapelőtt hunyt el, egy árva szót nem szólt a One Direction-ről, de mivel az ő halála éppen ideillett, ezért néhány Directioner úgy döntött, "poént" csinél a halálából. Tudod, mert ezek az "emo" zenészek megérdemlik hogy meghaljanak csak azért mert nem tömegzenét gyártanak...
2012. november 03. 11:42
|
Gaby14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.11. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 173166 offline
|
Ez már szégyen b*sszátok meg! ÖRÜLÖK hogy már nem tartozok az 1d rajongótáborába,és szó szerint vehetitek hogy ez már túl sok!! HÁT HOGY MONDHATNAK ILYENEKET?! 2 NAPJA HALT MEG!!A LÁNYA,A CSALÁDJA ,MIT ÉREZ SZEGÉNY EMBERNEK?! és még annyit fűznék hozzá,hogy az 1d mindig azt "mondta" hogy ők úgy fogadnak el mindenkit ahogyan vanna...EZ nem CSAK a drága kis rajongórka lett értve!-.-" szánalmasak vagytok!minden hülyeséget megcsináltok ,aztán meg csodálkoztok hogy pont oda ahol ti laktok nem jönnek-.-" és még folytathatnám! annyi emberség lehetne bennetek hogy részvétet nyilvánítotok és BÉKÉN HAGYJÁTOK a családot!egyáltalán mit ártott ő a One Direction-nek?:S
2012. november 03. 11:42
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
2012. november 03. 11:43
Én azt hittem,hogy ennél már nincs lejjebb. Hát tévedtem. Nehezen találok szavakat...
2012. november 03. 11:44
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Idézet (OneDirection1DLove @ 2012.11.03. 09:54)
én ha kell mindenkit koosztok nem műfiuk és igen is van tehetségük és hanguk is mert tudod nem jut be valaki ugy az x faktor döntőjébe hogy nincs hangja .és ezt profi emberek mondják meg nekik nem olyanok mint ti hogy hát ezek helyesek ezért nem lehet jó...
Na látod, ott a probléma, hogy egyből a kiosztással fenyegetőzöl, amire senkinek nincs szüksége, maximum normális hangnemű érvelésre, úgyhogy innentől tárgytalan.
A tehetségkutatókról pedig annyit, hogy világszerte mindenhol évről-évre egyre csúszik le a színvonal, a "profi" embereid pedig legtöbbször ugyanolyan legalja réteget képviselnek a zenében, mint ezek a nyikhajok (tisztelet az igen ritka kivételnek).
Ezeknek a kislányoknak annyira kiforratlan a személyiségük, hogy akármivel befolyásolni lehet őket, mintha meg lennének vakítva és süketítve. Undorító, hogy emiatt a 4 v 5 nyikhaj miatt képesek így viselkedni, mindenesetre egy atyai pofon mindegyiknek elkelne. Remélem egy 5-6 év múlva amikor kinyílik a szemük, Kínáig ássák magukat szégyenükbe.
12 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Jolie_77,
num1Kolosszus,
Alison Lerman,
hana001,
AlízGirl.,
Beyla,
Black Hearth2,
MadHatter,
dreamscometrue,
WhiteRosee,
Lucky5
2012. november 03. 11:53
Most olyan rossz rajongónak érzem magam. Pedig én semmit nem csináltam, de azért mégis én szégyenkezek miattuk. A halálát kívánni valakinek? Normálisak? Miért Kéne a fiúknak bocsánatot kérni? Mit csináltak? A 'rajongóknak' (már ha lehet így nevezni őket) kéne bocsánatot kérni.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.