Idézet (Misao @ 2012.11.03. 10:39)
Árulja már nekem valaki,ez az öt meleg fiúcska mit tett le az asztalra amivel kiérdemelték több millió lány
kóros rajongását?

Mert hogy az énektudásuknak ehhez semmi köze az fix. Értem én, most divat imádni őket - de ez már gáz,hogy néhány lánykába ennyi büszkeség sincs és ilyen mélyre süllyednek,hogy már annak a halálát kívánják,akik ártatlanul megjegyzik "én nem csipázom ezt a bandát." Rettenet és mindez öt,tök tehetségtelen srác miatt.
Ezt a kérdést már én is sokszor feltettem, de eddig még egyszer sem kaptam rá választ.

Amikor elolvastam a cikket, egy pillanatra elakadt a lélegzetem... Mi az, hogy megérdemelte a halált? Hogy mondhatnak ilyet? Komolyan mondom, az ilyen Directionereket már csak sajnálni tudom. Élik az életüket a directioner világukban, és nem ismerik az igazi valóságot. Nem tudják mi az a tisztelet vagy éppen az empátia... Remélem idővel kinővik mindezt, mert elég szomorú lenne ha felnőttként is így viselkednének. Örülök, hogy azért akadnak olyan rajongók is szép számmal, akik normálisak. Minden tiszteletem a tiétek!