A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált
2013. április 01. 23:05
|
|
Hirotovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 131491 offline
|
Ezzel szépen elásták magukat a Directionerek! Milyen jogon veszik egyáltalán a szájukra Mitch nevét?! Itt lenne az ideje annak, hogy végre visszavegyenek, és szépen magukba szálljanak. Felháborító! -.-
2013. április 13. 15:35
|
|
xxEmoVirixxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.21. Hozzászólás: 68 Csatolások: 30 Azonosító: 188055 offline
|
Na ilyen fokú tiszteletlenséget és balfaszságot régen láttam. Nem igaz, hogy még annyi tisztelet sincsen ezekben az állatokban, hogy egy elhunyt személyről nem nyilvánítanak negatív véleményt, mert ahogy a mondás is tartja: "Halottról vagy jót, vagy semmit!" És legalább ha az 1D rajongók nem bírtak magukkal legalább azaz öt pöcs írhatott volna valamit, de úgy látom rombolná az egójukat, ha tiszteletüket tették volna, a náluk 1000x tehetségesebb Mitch előtt. Szóval röviden összefoglalva szánalmas, amit egyes rajongók művelnek és, hogy akiket napjainkban bálványoznak és róluk vesznek példát azok, meg ilyen szörnyen primitívek legyenek. -.-
2013. május 04. 11:34
|
|
SimpleDay21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 195614 offline
|
ezt nem hiszem el!!! rohadt Directionerek, mégis mit képzelnek ezek magukról, hogy merik ezeket az embereket a szájukra venni?!!?!!?! Mitch rengeteget tett már le az asztalra, és azt mondják megérdemelte a halált?!! na, ő aztán pont nem!! ha minden srác meghalna a 1d-ből, semmiképp nem tudnám azt mondani, még rájuk sem hogy megérdemleték, senki nem érdemli meg!! Mitch igen is nagyon szerette a kislányát és semmiért nem hagyta volna magára. semmiért a világon... és ez az öt kis senkiházibuzi lenyugtathatná azokat az őrült kis picsa rajongóikat!(tisztelet a kivételnek)
2013. május 09. 14:28
|
|
Csenge.xpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 201655 offline
|
Azért ezt nem kellett volna...Senki nem érdemli meg a halált. Főleg nem Mitch. Nem vagyok a legnagyobb SS rajongó, de Mitch elég sokat letett már az asztalra...És bár nem szeretem az 1D-t de énse mondanám azt, hogy megérdemelte a halált...x)
2013. július 28. 12:30
Ne zavarja a Directionereket vagy miket h Metál zenész volt. Halált senki nem érdemli meg. Föleg nem ő
Hülye idióták -.-
2013. augusztus 01. 16:21
|
|
Esther17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 197411 offline
|
Most van már nagyon elegem.Minden Directioner-t egyként emlegettek.Képzeljétek el én is az vagyok, de soha nem kívánnék ilyet senkinek.Oké vannak olyanok akik idióták, és ilyeneket írnak, de nem az összes.Ezért nem kell minden Directioner elítélni, csak mert egy pár valami hülyeséget tett vagy mondott.Tudjátok milyen rossz amikor halált kívánnak nekünk vagy a fiúknak csak mert néhány lány nem bírt magával.Mi szégyeljük magunkat az ők helyükben is.Bocsának a nevükben is.Remélem így már megnyugszotok.Ne minket Directionereket, vagy az 1D-t piszkáljátok, csak azokat akik ilyet írtak.
2013. augusztus 20. 22:49
|
|
LuCa998899új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 191164 offline
|
omg.. és én directioner voltam... SZÁNALMAS. Más szó erre nincs. hogy lehet ilyet mondani??most akkor a Mitch rajongók is kezdjék el mondogatni, hogy az 1D tagjai haljanak meg?? Jaaa, csak ők sosem mondanának ilyet, mert van bennük ennyi tisztelet...Legszívesebben letagadnám hogy valaha is szerettem az 1D-t
2013. szeptember 21. 15:53
|
|
gretike0619új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.29. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 144327 offline
|
gusztustalan férgek -.- Mitch <3
2013. október 06. 20:30
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
hát azért ez durva. senki nem érdemli meg a halált. főleg Mitch nem.
2013. december 12. 17:19
|
|
Nora_WeirdThoughtsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.12. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 216698 offline
|
Hagyjuk már! A Directionerek a leggyökerebb fanbase-be tartoznak. Jár a pofájuk állandóan,aztán csodálkoznak ha utálják őket. Mitch Lucker kisujjában több volt mint abban az 5 nyálgépben valaha is lesz vagy volt vagy van!!!
2013. december 15. 13:23
|
|
Texyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 202532 offline
|
Nem ismertem Mitch Luckert, ez tény.
De ismerem a Directionereket, és azt tudom, hogy ők a leggyökerebb "fajba" tartoznak.
Lehet hogy - ahogy olvastam - Lucker alkoholista volt. De akkor sem érdemelt halált.
Képzeljétek el, hogy a kis istenített szar bandátok tagjai közül meghal valamelyik ilyen tragikusan, és valamelyik másik banda fanjai azt mondják hogy XY megérdemelte a halált.
Azért gondoljatok már a családra, barátokra hogy mit tesztek velük, kis Directioner köcsögök! Várom azokat a fanokat levélben és ide is sok-sok szeretettel, akik fel vannak háborodva hogy hogy mertem őket leköcsögözni. Tisztelet a kivételnek!
De ismerem a Directionereket, és azt tudom, hogy ők a leggyökerebb "fajba" tartoznak.
Lehet hogy - ahogy olvastam - Lucker alkoholista volt. De akkor sem érdemelt halált.
Képzeljétek el, hogy a kis istenített szar bandátok tagjai közül meghal valamelyik ilyen tragikusan, és valamelyik másik banda fanjai azt mondják hogy XY megérdemelte a halált.
Azért gondoljatok már a családra, barátokra hogy mit tesztek velük, kis Directioner köcsögök! Várom azokat a fanokat levélben és ide is sok-sok szeretettel, akik fel vannak háborodva hogy hogy mertem őket leköcsögözni. Tisztelet a kivételnek!
2014. február 22. 20:33
|
|
halidirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 188773 offline
|
ilyen hülyeséget kitalálni és mások még beveszik.... soha nem kívántam volna ezt Mitch-nek... az oké hoy a sok tiniribanc....
2014. február 22. 21:43
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
A jo edes kurva annyukat ezeknek a férgeknek(tisztelet a kivetelnek)! Sajnalom, hogy igy fogalmaztam meg, de elegem van! Mitch egy legenda volt, imadtam es bogtem amikor megtudtam mi tortent... (Foleg h a napokban derult ki, hogy ongyilkos lett :'( )
2014. február 22. 21:45
|
|
LuCa998899új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 191164 offline
|
Fúúúúú :SSSSS
Szidtuk mi, rockerek a vándájreksönt? Max. magunk között. Ők miért szidják a metált, és a rockot, ráadásul így????? Mitch halála számunkra olyan volt, mintha az egyik vándé tag halna meg.. És azt sem hiszem el, hogy közülük egy sem vagdossa a kezeit, és nincs meg benne az öngyilkossági hajlam.. ENNYIT ERRŐL! RIP MITCH!
Szidtuk mi, rockerek a vándájreksönt? Max. magunk között. Ők miért szidják a metált, és a rockot, ráadásul így????? Mitch halála számunkra olyan volt, mintha az egyik vándé tag halna meg.. És azt sem hiszem el, hogy közülük egy sem vagdossa a kezeit, és nincs meg benne az öngyilkossági hajlam.. ENNYIT ERRŐL! RIP MITCH!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: