A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált
2012. december 27. 20:06
|
|
KaszásAnna2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 168735 offline
|
Én is IMÁDOM őket, de nem "kívánok halált annak aki leszólja őket" mert mindekinek meg van a saját véleménye. Ezért, azt ajánlom, hogy ne is foglalkozzon a Directoner a negatív kritikával.
2013. január 04. 19:44
Mi lenne ha mi is ezt csinálnánk ? Akkor is csak mi lennénk a bűnösek és a rosszak.
2013. január 08. 15:14
|
|
BVBJudit.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.26. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 184712 offline
|
undorító amit mondtak.máig sem hiszem el hogy Mitch elment..
(
remélem akik ezt mondták hogy annak a kedvence fog meghalni.:@ még ha nagy ellenségem is hal meg ilyet akkor se mondok.undorító.
MITCH.♥
remélem akik ezt mondták hogy annak a kedvence fog meghalni.:@ még ha nagy ellenségem is hal meg ilyet akkor se mondok.undorító.
MITCH.♥
2013. január 27. 08:26
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
FinlandForever: ezzel a kommenttel lesüllyedtél a brit directionerek szintjére...
2013. január 27. 17:02
|
|
Rock Powervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 10 Azonosító: 191756 offline
|
Istenem,mennyi idióta!-.- Hogy mondhatják,hogy megérdemelte a halált???Nagyon tehetséges volt,és nagyon jó hangja!Hülye kis rohadékok!-.-"
2013. február 02. 06:33
|
|
Hugikah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.13. Hozzászólás: 953 Csatolások: 75 Azonosító: 169226 offline
|
a Directionerek túl messze tudnak menni! -.- olyan hülyék tudnak lenni meg túlságosan is rajonganak a fiúkért! :PPPPPP lehet hogy én nem vagyok fan,de... :/ na m1 ....ezt azért nem kellene!
2013. február 05. 17:22
|
|
Fleur Rouge Ceriseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 170144 offline
|
Semmi probléma... Az All Time Low fanok szerint is megérdemelnék a Directionerek a halált...
Oké, de most komolyan. Minden Directioner jön azzal, hogy hagyják már békén a bandájukat, mert nem is melegek, de ők meg nyugodtan cikizhetik, meg szapulhatják más kedvencét...
Oké, de most komolyan. Minden Directioner jön azzal, hogy hagyják már békén a bandájukat, mert nem is melegek, de ők meg nyugodtan cikizhetik, meg szapulhatják más kedvencét...
2013. február 10. 14:27
Egyet értek kincso.pm
Én nagyon nagyon imádom a One Directiont de azért nem kívánom még a legnagyobb ellenségemnek se hogy meghaljon...
2013. március 29. 14:44
|
|
xxdirectioner4everxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 4 Azonosító: 198313 offline
|
De nem igaz jó directioner vagyok de azért ilyet nem csinálnék komolyan aki ilyet csinál az nem directioner mindenkinek megvan a véleménye és ezért nem kell rögtön megfenyegetni!Fhúj de utálom az ilyen directionereket akik a végletegik elmennek:/
2013. március 29. 19:12
Komolyan a dic....torok mit gondolnak magukról. Azért ekkora képük nem lehet.
2013. március 31. 13:39
|
|
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline
|
Idióták! De e-miatt nem kell utálni a Directionereket vagy kicsodákat, mert nem mindegyikük ilyen elmebeteg. Én szeretem a One Directiont, de nem mondom magam ilyen direct... izének, mert ez a név többnyire 13 éves, idióta kislányokat takar, akik mindenféle hülyeséget mondanak...
2013. április 01. 12:21
|
|
Mrs.Lily Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 195760 offline
|
Mindenki tudja hogy vannak örült idióta Directionerek! Ezek nem Directionerek! Ezek simán csak Fanok!!!! Minden énekesnek vagy bandának vannak ilyen Fanjai! És emiatt nem a One Directiont kell utálni!!! HAnem ezeket a buzi kis picsákat akik Directionernek nevezik magukat és kicsit se azok!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: