A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált
2012. november 08. 14:44
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Csak egy kérdés: Mégis miért????
Úgy értem Alexet legalább volt valami okuk "okuk" támadni. De Mitch mégis mit vétett???
Úgy értem Alexet legalább volt valami okuk "okuk" támadni. De Mitch mégis mit vétett???
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. november 08. 16:45
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Egyáltalán mi a picsa az a directionerek? 22 múltam így nem vagyok már tini de látom az átlag életkor 12-14 év között mozog ezen az oldalon. Kezdve azzal hogy a másik bejegyzésbe annyira alulinformáltak egyes emberek hogy beírják hogy fúj emó volt megérdemelte. Köze nem volt az emóhoz és még annak sincs köze hozzá amit itt a 99% emónak hisz. Az a scene amit én is utálok, az viszont felháborító hogy szarrágó kölykök azt merik mondani egy kiváló frontemberre hogy megérdemelte a halált. Élve ásnám ez az összes kis nyomorultat. http://www.youtube.com/watch?v=_Yr5rn3Sv_4 Aki esetleg nem tudná miaz a Suicide Silence. (elnézést ha kicsit vulgáris voltam, már a másik postban is próbáltam moderálni magam, és nem nem vagyok tini 22 múltam!)
2012. november 08. 17:22
|
|
harry styles fan 13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 178859 offline
|
fanicsa
Directionerek néha tudjátok már hol a határ!
Én tudom hogy hol a határ! és értsétek meg h nem az összes Directioner ilyen bolond mint egyesek hogy a halálát kívánták stb..! Én nekem nem volt vele semmi bajom...
xDemonswithRyux a Directionerek a One Direction fanjai
így nevezik őket/minket <3
Directionerek néha tudjátok már hol a határ!
Én tudom hogy hol a határ! és értsétek meg h nem az összes Directioner ilyen bolond mint egyesek hogy a halálát kívánták stb..! Én nekem nem volt vele semmi bajom...
xDemonswithRyux a Directionerek a One Direction fanjai
2012. november 08. 17:23
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 178859 offline
|
Nagy Amira Alexis
Utálom, ha valki őket kritizálja!!!!!!!! Direcctioner vagyok, de azért még én sem mondanék ilyet!!!!
Hát én sem
:/
Utálom, ha valki őket kritizálja!!!!!!!! Direcctioner vagyok, de azért még én sem mondanék ilyet!!!!
Hát én sem
2012. november 08. 17:24
|
|
|
szandi.241
A másik meg hogy itt nem arról van szó hogy a One Direction a hibás, meg ők kivánták a halálát,azok az elvetemült rajongói voltak...
Igaz
A másik meg hogy itt nem arról van szó hogy a One Direction a hibás, meg ők kivánták a halálát,azok az elvetemült rajongói voltak...
Igaz
2012. november 08. 17:26
|
|
|
MooMoo
Nem vagyok ennek a nyálas fiúbandának a rajongója (meg hála az égnek másiknak se), viszont szerintem ebben az esetben csúnyán beskatulyázzák a Directionereket. Hacsak nem álszent itt mindenki, a hozzászólásokon is látszik, hogy nem az összes rajongó ilyen ügyefogyott.
Igaz
pl én nem vagyok ilyen és akiket ismerek ők sem
az kb. olyan 200 directioner
Nem vagyok ennek a nyálas fiúbandának a rajongója (meg hála az égnek másiknak se), viszont szerintem ebben az esetben csúnyán beskatulyázzák a Directionereket. Hacsak nem álszent itt mindenki, a hozzászólásokon is látszik, hogy nem az összes rajongó ilyen ügyefogyott.
Igaz
2012. november 08. 17:29
|
|
|
jennymiley00
Én is Directioner vagyok és mégse gondolom,hogy megérdemelte a halált. Zavar,hogy ha a külföldi 1D rajongók csinálnak valami hülyeséget és azzal van tele a net,hogy a Directionerek ezt meg azt mondják,akkor azok,akik ezeket hallják, egyből minden 1D rajongóra gondolnak. Pedig rengeteg kivétel van!
Én is így gondolom
Én is Directioner vagyok és mégse gondolom,hogy megérdemelte a halált. Zavar,hogy ha a külföldi 1D rajongók csinálnak valami hülyeséget és azzal van tele a net,hogy a Directionerek ezt meg azt mondják,akkor azok,akik ezeket hallják, egyből minden 1D rajongóra gondolnak. Pedig rengeteg kivétel van!
Én is így gondolom
2012. november 08. 18:45
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Ez nagyon szép gesztus volt a fiúktól, ezért becsülöm őket, de nem NEKIK kéne bocsánatot kérniük. Némelyik ostoba, elvakult, abnormális rajongónak kéne gondolkodnia mielőtt beszél, vagy felrak ostobaságokat a netre. Gondolni, még úgy ahogy oké, mert a kósza gondolatait nem, tudja befolyásolni, de azért ezt leírni! Ez már több a soknál! Ez egyenesen érzéketlen és pofátlan.
2012. november 08. 20:18
|
|
Lumossolenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 170470 offline
|
Ezek után mégjobban utálom ezt a nyomorék bandát, meg a rajongóikat is.Nem normális amik ezek a kis libák művelnek.-.-
2012. november 08. 20:45
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
ÁÁÁÁÁÁÁ :OOO Halálos üzenetet küldeni valakinek, mert nem tettszik neki egy együttes?!?! Milyen elmebeteg emberek élnek ezen a piciny bolygón?
2012. november 08. 23:07
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Kettésével ennék meg a Suicide Silence rajongók ezt a sok nyomorultat. Lefogadom az átlagéletkor az ilyeneknél a 12-őt éppen hogy verdesi.
2012. november 09. 11:31
hálálos fenyegetést küldeni valakinek csak mert nem tetszika véleménye...beteges...és őrült
2012. november 09. 13:20
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
jennu senkit nem csicslázunk le csak úgy.amúgy gyrekes hogy minden 12 éven alul kölyök lecsicskázza a másikat mert szerinte attól menőbb lesz.hát nem.tudjátok nem ettől bővűl az ember szó kincse.amúgy meg nem attól halt meg mert a one direction rajongók mondták hogy dögölj meg.ha végig olvassátok a sorokat ot van hogy MOTOR BALESETBEN!és a másik felét is le kéne írni a történetnek.láttam a twitter veszekedést és nem csak a directionerek mondták hogy jaj de jó hogy meghalt.a másik fél is kívánta a One Direction halálát..ennyit erről-.- senkit nem akarok bántani csak szerintem az a fer ha leírjuk a többit is...
2012. november 09. 14:17
|
|
ILHSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.21. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 173967 offline
|
én is imádom a one directiont és én sem szeretem mikor a sok barom külföldi hülyeségeket csinál..
ezáltal lenézik a bandát is.. pedig ku**ára semmi köze egymáshoz.. -.-
hannapanna12 >> teljesen igaz..
ezáltal lenézik a bandát is.. pedig ku**ára semmi köze egymáshoz.. -.-
hannapanna12 >> teljesen igaz..
2012. november 09. 16:10
|
|
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline
|
hannapanna12: lehet, hogy meglepő, de én rohadtul nem kívántam a One Direction halálát és képzeld! Ha keresgélsz egy neten egy Suicide Silence rajongó sem kívánta a halálukat! Épp fordítva és arról még képek is vannak. Keresgélj már mielőtt beszólsz. Ülj le, egyes.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.