A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált
2012. november 06. 19:25
Nem vagyok ennek a nyálas fiúbandának a rajongója (meg hála az égnek másiknak se), viszont szerintem ebben az esetben csúnyán beskatulyázzák a Directionereket. Hacsak nem álszent itt mindenki, a hozzászólásokon is látszik, hogy nem az összes rajongó ilyen ügyefogyott.
2012. november 06. 21:14
|
|
Rhosemarie0325új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 161974 offline
|
Hát basszus, ezt már nem hiszem el! Én is szeretem a 1D-t, de még sem borult el az agyam annyira, hogy bárki halálát kívánjam! A sok hülye nem normálisnak pofázás helyett inkább el kellene gondolkodnia azon, hogy miről járatja a száját! Szerintem a fiúk szégyellik magukat az ilyen rajongóik miatt........
Sajnálom Luckert, hogy még halála után ilyeneket mondanak róla...
RIP Mitch!
Sajnálom Luckert, hogy még halála után ilyeneket mondanak róla...
RIP Mitch!
2012. november 06. 21:20
|
|
ZombieAúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 181991 offline
|
Idézet (diacskaaa @ 2012.11.06. 17:32)
What a fuck???
senki nem érdmli meg a halált .. ennyire bolondok még a one direction fanok sem lehetnek .. amúgy meg imádtam Alex-et
sajnálom h meghalt :'(
Te elolvastad egyáltalán a cikket?
2012. november 07. 10:25
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
sztem ez szanalmas es bolhabol tuti elefantot csinaltak! Igy lehordani a Directioner csaladaot!
WTF??
Biztos vagyok benne, h az a fenyegetes ha volt, nem volt halalos..omg...es ebben sem hiszek, h az igaz fanok tenyleg egy halott embert igy megalaznanak...
Fuuu ez most kicsit felhaboritott. Ha meg igaz is, es nehany igaz fan tenyleg ennyire seggfej, akkor sajnalom es elnezest a nevukben...es sajnalom az 1D sracokat, ha ez tell megtortent. Sajnos 3 napja nincs netem, suliban netezek, es errol lemaradtam..
Biztos vagyok benne, h az a fenyegetes ha volt, nem volt halalos..omg...es ebben sem hiszek, h az igaz fanok tenyleg egy halott embert igy megalaznanak...
Fuuu ez most kicsit felhaboritott. Ha meg igaz is, es nehany igaz fan tenyleg ennyire seggfej, akkor sajnalom es elnezest a nevukben...es sajnalom az 1D sracokat, ha ez tell megtortent. Sajnos 3 napja nincs netem, suliban netezek, es errol lemaradtam..
2012. november 07. 14:00
|
|
Genie137visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 375 Csatolások: 5 Azonosító: 180101 offline
|
basszus ez már nem lehet igaz!!! hogy lehetnek egyesek ennyire "zseniálisak"?! mi az hogy Mitch megérdemelte a halált?! senki nem érdemli meg! csak aki ezt a borzalmas morbid hülyeséget kitalálta, maximum az érdemelné meg.
ha tényleg van Isten, akkor szépen visszaküldi Mitchellt a családjának, az All Time Lownak, és persze nekünk.
ha tényleg van Isten, akkor szépen visszaküldi Mitchellt a családjának, az All Time Lownak, és persze nekünk.
2012. november 07. 15:18
Melyik okostojás volt ez??
mert amejik ezt csinálta
Azzal ez lesz:
Azzal ez lesz:
2012. november 07. 15:55
|
|
Viktória 13visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 116 Csatolások: 8 Azonosító: 162875 offline
|
Hogyhogy nem lehet bíni az 1D-t????????????? 
Am meg ezt sajnálom, h őket hibáztatják... :'(
2012. november 07. 17:10
|
avengedvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 177635 offline
|
azért ez vicces hogy pont a one direction szeretők és akiknek az a képe azok tökre védik őket és nem hisznek ennek...
tipikus! bár azért SZERINTEM (hangsúlyozom hogy ez az ÉN véleményem!) amúgy meg elég érdekes hog ez pont a one directionnél ütött ki...
2012. november 07. 17:14
|
|
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline
|
A sok nyálas picsa...
2012. november 07. 19:50
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én nem ismerem szóval én inkább nem mondok semmit...!
2012. november 07. 21:50
|
|
szandi.241új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.17. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 175853 offline
|
Viktória 13
Hogy nem lehet bírni? Ezt most komolyan kérdezed?? Bennem inkább olyan kérdések merülnek fel hogy hogy lehet így imádni őket, mint ezek a rajongók akik, szerint Mitch megérdemelte a halálát?!
A másik meg hogy itt nem arról van szó hogy a One Direction a hibás, meg ők kivánták a halálát,azok az elvetemült rajongói voltak...
R.I.P Mitch Lucker..
Hogy nem lehet bírni? Ezt most komolyan kérdezed?? Bennem inkább olyan kérdések merülnek fel hogy hogy lehet így imádni őket, mint ezek a rajongók akik, szerint Mitch megérdemelte a halálát?!
A másik meg hogy itt nem arról van szó hogy a One Direction a hibás, meg ők kivánták a halálát,azok az elvetemült rajongói voltak...
R.I.P Mitch Lucker..
2012. november 08. 01:53
|
|
Nagy Amira Alexisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 71 Csatolások: 31 Azonosító: 180722 offline
|
Utálom, ha valki őket kritizálja!!!!!!!! Direcctioner vagyok, de azért még én sem mondanék ilyet!!!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: