Idézet (WhiteRosee @ 2012.11.05. 17:13)
Csak szerintem kezd elfajulni a rajongás is? Mindig is voltak tinisztárok, de amit egyes kamasz lányok művelnek, az már nem rajongásnak nevezhető, hanem megszállásnak, ami az ember idegeire tud menni. A durva pedig főleg az, hogy a többség csapódik is az árral. Azt sem értem, ha valaki kifejezi, a nem tetszését, a banda iránt is leírja a saját véleményét, miért kell elhordani a sárga földig? El kell fogadni, hogy minden embernek más tetszik, hiába is van sokszor egy érdeklődési körünk, vagy közös kedvenceink. Mindenhol vannak olyanok, akik átesnek a ló túloldalára, de szerencsére, itt ebben az országban azért ilyen "kemény" elméjű fanokkal, még nem találkoztam. Persze itt sem a származás a lényeg, hanem az, hogy ki hogy fejezi ki magát, ki hogy mondja el a véleményét. Nem értem, hogy ebbe az egészbe, hogy keveredik bele Mitch, mivel ő egy szót sem szólt a bandáról.
Persze biztos vannak olyan hirtelen emberek, aki meggondolás nélkül, elkezdenek menni a többi ember után, mert most Directionerek vagyunk, akkor hát fogjunk össze. Viszont biztos nem gondoltak bele abba, mit is érezhet most valójában Mitch családja és a kislánya már nem tud apai szeretetben felnőni.
Én nem vagyok egy nagy bölcs ember, de mindenki először magából indulhatna ki, és akármennyire is zavarja, hogy a kedvencét nem mindenki kedveli, attól még igenis el kell fogadni mások kritikáját és véleményét. Engem is kezdenek irritálni a fiúk, pedig óriás rajongó voltam, de amint hirtelen óriási hírnevük lett, egy idő után ki is szerettem belőlük.
Röviden, szerintem mindenki jól gondolja át, mit ír ki nyilvánosan; legyen önálló véleménye és próbáljon meg kilátni a lila ködből, hátha egyszer meg látja a valódi dolgokat és nagyot fog döbbenni.
Persze nem kell mindenkinek tetszenie a véleményemnek, csak már nem bírtam magammal és szépen összefogalmaztam a gondolni valóimat xD
Én nem vagyok egy nagy bölcs ember, de mindenki először magából indulhatna ki, és akármennyire is zavarja, hogy a kedvencét nem mindenki kedveli, attól még igenis el kell fogadni mások kritikáját és véleményét. Engem is kezdenek irritálni a fiúk, pedig óriás rajongó voltam, de amint hirtelen óriási hírnevük lett, egy idő után ki is szerettem belőlük.
Röviden, szerintem mindenki jól gondolja át, mit ír ki nyilvánosan; legyen önálló véleménye és próbáljon meg kilátni a lila ködből, hátha egyszer meg látja a valódi dolgokat és nagyot fog döbbenni.
Persze nem kell mindenkinek tetszenie a véleményemnek, csak már nem bírtam magammal és szépen összefogalmaztam a gondolni valóimat xD
Mindent leírtál és teljes mértékben igazad van,de én sajnos már itt a fórumon is belebotlottam egy ilyen emberbe,aki,idézem "teljesen egyetért a Directionerekkel"

1 felhasználónak tetszik: