Starity

A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált

38 oldal 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 04. 20:56 #561
- törölt felhasználó -    
Hát ez már mindennek a legalja...de komolyan
Akár dájreksönerek akár nem akkor se kellene ilyet írni...meg pont a 12-13 éves kis hülyegyerekek írják azt hogy emo meg h vagdosa magát...
Ez az emozás már olyan ocsmány...basszus azért mert nem metál-banda?
Nekem is úgy tudják mondani hogy emo vok pedig nem...nem járok tiszta feketébe minden nap, nem lóg a szemembe a hajam csak a metàlt szeretem és máris meg lettem bélyegezve úgy ahogy ő...azért szép hogy ők átalánosították őt amikor ők vannak felháborodva azon hogy általánosítják őket (tisztelet a kivételnek)...de komolyan akár1d fan akár nem egy embert a halála után bunkóság kicikizni mert kilógott a kis személyiségmásolat sorból és egy kicsit más volt...nyugodjon békében
2 felhasználónak tetszik: leyla113, MadHatter
2012. november 04. 21:27 #562
- törölt felhasználó -    
Senkinek sincs joga más felett ítélkezni..bárkiről is legyen szó.! ...de van kivétel...
2012. november 05. 00:17 #563
saci333
saci333
új tag

Státuszne feledd.. a seggbe rúgás előrébb lendít!!;)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4
Csatolások: 0
Azonosító: 178753
nagy rocker vagyok, de csak nem rég ismertem meg a Suicide Silence-t, de azonnal megszerettem Mitch Lucker hangját. iszonyat jó hangja van, és nagyon sajnálom, hogy meghalt. én is Directioner vagyok, de ez már beteges, hogy mit meg nem engednek maguknak. könyörgöm egy halott emberről van szó, egy kis tiszteletet csak meg érdemel, akár rajongója vagy akár nem.
2012. november 05. 12:59 #564
szarvas szandi
szarvas szandi
új tag
Hozzászólás: 9
Azonosító: 168104
Senkinek sincs joga más felett ítélkezni.. akárkiről is legyen szó.!
2012. november 05. 13:17 #565
Bernybob
Bernybob
új tag
Hozzászólás: 15
Azonosító: 159219
Én is directioner vagyok, de senkinek a halálán nem tzdok és nem us tudnék nnevetni, vagy örülni annak...mindenkinek meg van a véleménye...de azért ez már durva directionerek....sad.gif Részvétem, és sajnálom a lányát...://
2012. november 05. 13:36 #566
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
Hozzászólás: 3648
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Most már komolyan az a véleményem, hogy a Directionerek legalját, azaz ezeket az idióta, csekély értelmű, nagyszájú és öntelt libákat egyenként kéne lelökni egy hegyről. (nem minden egydé rajongóra vonatkozik)
Mindegyiknek nagy a szája interneten keresztül. Engem is nem egyszer próbált "beoltani" pár 10-12 éves, csak mert nem vagyok pozitív véleményen a Gay Directionről.. rolleyes.gif
Aki bárki halálát kívánja, ássa el magát szégyenében.
Ez persze egy magánvélemény, nem muszáj belekötnie senkinek. good.gif
3 felhasználónak tetszik: leyla113, MadHatter, WhiteRosee
2012. november 05. 13:41 #567
Phopi
Phopi
VS angel
Hozzászólás: 1281
Csatolások: 80
Azonosító: 172647
Idézet (Kyra99 @ 2012.11.05. 13:36)
Most már komolyan az a véleményem, hogy a Directionerek legalját, azaz ezeket az idióta, csekély értelmű, nagyszájú és öntelt libákat egyenként kéne lelökni egy hegyről. (nem minden egydé rajongóra vonatkozik) 
Mindegyiknek nagy a szája interneten keresztül. Engem is nem egyszer próbált "beoltani" pár 10-12 éves, csak mert nem vagyok pozitív véleményen a Gay Directionről.. rolleyes.gif 

Teljesen igazad van.
2012. november 05. 13:54 #568
leyla113
leyla113
SummerKid

Státuszit's Glambert time! ^^
Hozzászólás: 1096
Csatolások: 3
Azonosító: 180259
Idézet (Kyra99 @ 2012.11.05. 13:36)

ugyanez a véleményem, csak nem tudok ilyen jól fogalmazni. köszönöm. meghajolo.gif
2012. november 05. 14:50 #569
- törölt felhasználó -    
Úristen!Na ilyen directionerekért nézik le 'normálisokat'.
Komolyan ez már mindennek a teteje.Semmi joguk sincsen másokról ítélkezni,főleg nem a halálukat éljenezni.Nem ismerem Mitch Lucker-t,de motorbalesetben hunyt el és nem pedig azért,mert öngyilkos lett.Arról nem is szólva,hogy mit érezhetnek Mitch rokonai?Ha annyira szívükön viselnék a kislánya sorosát nem írnának ilyet.Itt mutatkozik meg egyes rajongók értelmiségi szintje.
2012. november 05. 15:05 #570
ByellaTrIx
ByellaTrIx
visszatérő vendég

Státusz"Cseppben a tenger, tengerben a csepp"
Hozzászólás: 379
Azonosító: 172608
Más halálából táplálkozni.. ezeket úgy pofán kéne ******. -.-
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2012. november 05. 15:19 #571
Lili05
Lili05
új tag

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=AbPED9bisSc&feature=player_embedded
Hozzászólás: 30
Azonosító: 183549
Én is directioner vagyok de nem kívánnám senkinek a halálát...
2012. november 05. 15:37 #572
lyzácskaztcsőő
lyzácskaztcsőő
visszatérő vendég

StátuszDean, Sam, Castiel. Crowley.♥
Hozzászólás: 279
Azonosító: 167050
Az ilyeneket arcon ütném(csúnyább szóval mondva).
Nem értem az ilyen embereket hogy miért kívánnak másnak halált?
Mit ártott nekik?
Az ilyen embereket soha nem fogom megérteni...-.-
2012. november 05. 15:46 #573
Cica Cicus
Cica Cicus
visszatérő vendég

Státusz"Minden őrült azt hiszi magáról, hogy normális."
Hozzászólás: 104
Azonosító: 182572
Erre nem számítottam. Ez elég Durva még az 1D-től is. Én nekem leesett az állam. Egyáltalán hogy mondhat ilyet valaki is egy emberre!
2012. november 05. 16:22 #574
- törölt felhasználó -    
Visszaolvasva a hozzászólásokat azon kezdtem el gondolkodni ,hogy ha a „One Direction rajongótábora" túl általánosított akkor mondjanak nekem pár példát arra ,hogy mivel lehetne helyettesíteni.
Vagy talán a cikkíró nevezze meg névszerint azokat akik a ezeket az ocsmány dolgokat írták?
És a cikk pedig egyáltalán nem alaptalan csak nézzétek meg a fészbúk profilt és ennyi. dry.gif Nem kell itt osztani az észt arról,hogy „Nem értem...mért általánosítottak minket..." meg „én is directioner vagyok ,de soha sem mondanék ilyet ,de ha tényleg beszólt nekik megérdemelte" omg.gif
Ahogy num1Kolosszus is mondta ,akinek nem inge, ne vegye magára!
2 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Bessie
2012. november 05. 16:54 #575
Nóra Grimes Jedhead
Nóra Grimes Jedhead
visszatérő vendég

Státusz1D/Grimes szív,1D/Grimes lélek,Directioner/jedhead leszek amíg élek! xD
Hozzászólás: 121
Csatolások: 1
Azonosító: 180779
Wow
Miért kívánnánk egy embernek a halálát?
De én nem tudom én nem láttam semmit ebből!
És egyépként nyugi a rajongóknak(directioner-eknek)attól még hogy valaki nem szereti őket nem kell felháborodni!smileeee.gif
Nem értem miér? ohmy.gif
Nem tagadom amíg nem láttam!
És csak ennyit tudok mondani hogy:Wow! mellow.gif smileeee.gif
2012. november 05. 16:55 #576
Nóra Grimes Jedhead
Nóra Grimes Jedhead
visszatérő vendég

Státusz1D/Grimes szív,1D/Grimes lélek,Directioner/jedhead leszek amíg élek! xD
Hozzászólás: 121
Csatolások: 1
Azonosító: 180779
Bár én is az vagyok!smileeee.gif mármint directioner!
2012. november 05. 17:06 #577
one direction mánia
one direction mánia
új tag

StátuszOne Direction Liam és Louis (L) 4eva ;D
Hozzászólás: 19
Azonosító: 174141
MI AZ HOGY MEGÉRDEMELTE A HALÁLT -.- ÚRISTEN SENKISE ÉRDEMLI -.- CSAK SZÉGYENÍTIK AZ 1D-T -.- ÉRTELEM SZAR ÉLETŰEK ... JÓ ÉN IS DIRECTIONER VAGYOK DE ILYEN MÉLYRE NEM SÜLLYEDEK LE -.-"""""""
2012. november 05. 17:13 #578
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 2329
Azonosító: 159173
Csak szerintem kezd elfajulni a rajongás is? Mindig is voltak tinisztárok, de amit egyes kamasz lányok művelnek, az már nem rajongásnak nevezhető, hanem megszállásnak, ami az ember idegeire tud menni. A durva pedig főleg az, hogy a többség csapódik is az árral. Azt sem értem, ha valaki kifejezi, a nem tetszését, a banda iránt is leírja a saját véleményét, miért kell elhordani a sárga földig? El kell fogadni, hogy minden embernek más tetszik, hiába is van sokszor egy érdeklődési körünk, vagy közös kedvenceink. Mindenhol vannak olyanok, akik átesnek a ló túloldalára, de szerencsére, itt ebben az országban azért ilyen "kemény" elméjű fanokkal, még nem találkoztam. Persze itt sem a származás a lényeg, hanem az, hogy ki hogy fejezi ki magát, ki hogy mondja el a véleményét. Nem értem, hogy ebbe az egészbe, hogy keveredik bele Mitch, mivel ő egy szót sem szólt a bandáról. think.gif Persze biztos vannak olyan hirtelen emberek, aki meggondolás nélkül, elkezdenek menni a többi ember után, mert most Directionerek vagyunk, akkor hát fogjunk össze. Viszont biztos nem gondoltak bele abba, mit is érezhet most valójában Mitch családja és a kislánya már nem tud apai szeretetben felnőni. sad.gif
Én nem vagyok egy nagy bölcs ember, de mindenki először magából indulhatna ki, és akármennyire is zavarja, hogy a kedvencét nem mindenki kedveli, attól még igenis el kell fogadni mások kritikáját és véleményét. Engem is kezdenek irritálni a fiúk, pedig óriás rajongó voltam, de amint hirtelen óriási hírnevük lett, egy idő után ki is szerettem belőlük.
Röviden, szerintem mindenki jól gondolja át, mit ír ki nyilvánosan; legyen önálló véleménye és próbáljon meg kilátni a lila ködből, hátha egyszer meg látja a valódi dolgokat és nagyot fog döbbenni.
Persze nem kell mindenkinek tetszenie a véleményemnek, csak már nem bírtam magammal és szépen összefogalmaztam a gondolni valóimat xD
5 felhasználónak tetszik: SsciorLuv, Beckie, Kyra99, num1Kolosszus, Bessie
2012. november 05. 17:16 #579
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Az 1D fanok legalja... én gyűlölöm magát a bandát, a rajongókat alapból nem (néhány barátom is az). Azt viszont alapból nem állhatom, hogyha valaki a metálosokat/rockereket bántja...
2012. november 05. 17:35 #580
SsciorLuv
SsciorLuv
Hozzászólás: 1146
Csatolások: 585
Azonosító: 183769
Idézet (num1Kolosszus @ 2012.11.04. 20:44)
Na jó, én már felhagytam vele hogy megpróbáljalak titeket rendbeszedni, így hát valószínűleg ez lesz az utolsó hozzászólásom a cikkhez, több időt már nem érdemes rátok pazarolnom. 
Először is, mindenkit aki idetévedt a komment szekcióhoz, térden csúszva, könyörögve kérlek, olvassátok el a cikket mielőtt bármiféle véleményt nyilvánítanátok. Mielőtt engem - mint cikkírót-, a többi felhasználót, a Starity-t, Mitch-et vagy a One Direction-t ócsárolnátok, és mielőtt olyan égbekiáltó balgaságokat írnátok, mint a "R.I.P Alex Gaskarth", csak olvassátok végig. Köszönöm.
Igen, most hogy ezt megtettétek, kapcsoljátok szépen ki a Caps Lock-ot.  Directionerek, ha van bennetek egy kis józan ész, végigolvassátok ezt a hozzászólást és elgondolkoztok rajta, hogy mit írtam. Most ismételni fogom magam, de aki nem kegyeskedik néhány oldalt visszalapozni a kommentekben, annak szépen leírom megint.
Sokan itt azzal jöttök, hogy "a cikk félrevezet, nem minden Directioner gondolja így, én is kivétel vagyok". Igen ám, nekem meg az a kérésem hogy, ha valaha is olyat írtam, hogy "a világon lévő összes Directioner, az összes, akit valaha hátán hordott a Föld, ugyanígy gondolja", akkor kérlek szépen mutassátok ki, mert én nem látok ilyesmit. Akinek nem inge, ne vegye magára, kész. Nem olyan nehéz ezt megérteni.
Most, hogy ezt elmondtam, szeretnék kitérni azokra az emberekre, akik a Starity-t szidják és a cikk hitelességét vonják kérdőre. Először is, a Starity nyilvánvalóan nem fog egy teljesen légbőlkapott hírt publikálni, mert akkor a Bucika is beküldhetné hogy Justin Biebert tegnap rajtakapták egy kecskével, és elfogadnák. Ám a hírek, mielőtt publikálva vannak, át vannak olvasva a hírmoderátorok által, cikkíráskor pedig kötelező forrást megadni. Ám ha mindez nem lenne elég, ott van a cikkben rózsaszín betűkkel a link ami a One Direction Facebook oldalához vezet, csupán rá kell kattintani. Persze, mindezt tudtátok volna, ha elolvastátok volna a cikket, nemdebár? wink.gif
Aztán, vannak azok, akik azt mondják, a One Direction nem tehet semmiről. Meghagyom, nektek legalább a szövegértési képességeitek a helyükön vannak, de sajna túlságosan is odavagytok ezért a fiúbandáért hogy lássátok a nagyobb képet, így megpróbálom elmagyarázni.
Ez az öt fiúcska tudja, mekkora befolyással vannak a mai fiatalságra. Tudják, hogy a sok 10-14 éves kislány mennyire manipulálható, mekkora hatással vannak rájuk. Tudják, hogy mindez azért adatott meg nekik, mert jól néznek ki. Persze, tudom hogy vannak akik a tehetségük miatt kedvelik őket, de lássuk be, fele ennyi rajongójuk se lenne, ha nem lennének ennyire "cukcsik". Most, hogy ezt elmondtam, szerintem meg kéne hogy értsétek, ti csak bábuk vagytok. Annyira elvakít a rajongás, hogy nem látjátok, agymosottak vagytok, mindez a One Direction hibájából. De persze ez nem azt jelenti hogy ez az öt brit fiú az évezred gonosztevői, hiszen minden zenekar ezt csinálja, minden médiaszemélyiség ezt csinálja. Én is oda meg vissza vagyok a kedvenc bandáimért, de én vagyok annyira érett hogy be tudom látni, mikor hibáznak, mikor csinálnak hülyeséget, vagy mikor van nagy befolyással van rájuk a money. Tudom, hogy a világ nem csillivilli tökéletes, a kedvenceink és hőseink sem olyanok, mint amilyennek be vannak állítva. Ám a sok 10-12 éves kislány mindezt nem tudja felfogni, hogy is tudnák, mikor semmit sem tudnak a világról. Így hát mindent elhisznek ennek az öt fiúcskának, és minden amit ők csinálnak, szent. Ezért van az, hogy ilyen dolgokat mondogatnak. A One Direction átmosta ezeknek az embereknek az agyát, most pedig egy árva mukkot nem szólnak, még annyit sem képesek kinyögni, hogy "elnézést a rajongóink nevében is, őszintén sajnáljuk, ha ez kellemetlenséget okozott Mitch családjának, barátainak és rajongóinak", és ez lenne a minimum. Tehát igen, én nagyon is úgy vélem, hogy ez valamennyire az ő hibájuk is, ugyanannyira mint az idióta szülőké, akik nem tudták normálisan megnevelni a pulyáikat, és megtanítani nekik hogy ilyeneket nem mondunk egy halott emberről.
Tehát köszönöm, ez lett volna az én mondandóm, kövezzetek meg, sz*rjatok le, én itt befejeztem, nem koptatom tovább a billentyűzetet. hi.gif

Már szerintem mindent elmondtunk és elhiszed,hogy ezek után is lesznek akik megkérdezik? rolleyes.gif
38 oldal 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!