Hát ez már mindennek a legalja...de komolyan
Akár dájreksönerek akár nem akkor se kellene ilyet írni...meg pont a 12-13 éves kis hülyegyerekek írják azt hogy emo meg h vagdosa magát...
Ez az emozás már olyan ocsmány...basszus azért mert nem metál-banda?
Nekem is úgy tudják mondani hogy emo vok pedig nem...nem járok tiszta feketébe minden nap, nem lóg a szemembe a hajam csak a metàlt szeretem és máris meg lettem bélyegezve úgy ahogy ő...azért szép hogy ők átalánosították őt amikor ők vannak felháborodva azon hogy általánosítják őket (tisztelet a kivételnek)...de komolyan akár1d fan akár nem egy embert a halála után bunkóság kicikizni mert kilógott a kis személyiségmásolat sorból és egy kicsit más volt...nyugodjon békében
A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált
2012. november 04. 21:27
Senkinek sincs joga más felett ítélkezni..bárkiről is legyen szó.! ...de van kivétel...
2012. november 05. 00:17
|
|
saci333új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 178753 offline
|
nagy rocker vagyok, de csak nem rég ismertem meg a Suicide Silence-t, de azonnal megszerettem Mitch Lucker hangját. iszonyat jó hangja van, és nagyon sajnálom, hogy meghalt. én is Directioner vagyok, de ez már beteges, hogy mit meg nem engednek maguknak. könyörgöm egy halott emberről van szó, egy kis tiszteletet csak meg érdemel, akár rajongója vagy akár nem.
2012. november 05. 12:59
|
|
szarvas szandiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 168104 offline
|
Senkinek sincs joga más felett ítélkezni.. akárkiről is legyen szó.!
2012. november 05. 13:17
|
|
Bernybobúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 159219 offline
|
Én is directioner vagyok, de senkinek a halálán nem tzdok és nem us tudnék nnevetni, vagy örülni annak...mindenkinek meg van a véleménye...de azért ez már durva directionerek....
Részvétem, és sajnálom a lányát...://
2012. november 05. 13:36
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Most már komolyan az a véleményem, hogy a Directionerek legalját, azaz ezeket az idióta, csekély értelmű, nagyszájú és öntelt libákat egyenként kéne lelökni egy hegyről. (nem minden egydé rajongóra vonatkozik)
Mindegyiknek nagy a szája interneten keresztül. Engem is nem egyszer próbált "beoltani" pár 10-12 éves, csak mert nem vagyok pozitív véleményen a Gay Directionről..
Aki bárki halálát kívánja, ássa el magát szégyenében.
Ez persze egy magánvélemény, nem muszáj belekötnie senkinek.
Mindegyiknek nagy a szája interneten keresztül. Engem is nem egyszer próbált "beoltani" pár 10-12 éves, csak mert nem vagyok pozitív véleményen a Gay Directionről..
2012. november 05. 13:41
|
|
PhopiVS angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 1281 Csatolások: 80 Azonosító: 172647 offline
|
Idézet (Kyra99 @ 2012.11.05. 13:36)
Most már komolyan az a véleményem, hogy a Directionerek legalját, azaz ezeket az idióta, csekély értelmű, nagyszájú és öntelt libákat egyenként kéne lelökni egy hegyről. (nem minden egydé rajongóra vonatkozik)
Teljesen igazad van.
2012. november 05. 13:54
|
|
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline
|
Idézet (Kyra99 @ 2012.11.05. 13:36)
ugyanez a véleményem, csak nem tudok ilyen jól fogalmazni. köszönöm.
2012. november 05. 14:50
Úristen!Na ilyen directionerekért nézik le 'normálisokat'.
Komolyan ez már mindennek a teteje.Semmi joguk sincsen másokról ítélkezni,főleg nem a halálukat éljenezni.Nem ismerem Mitch Lucker-t,de motorbalesetben hunyt el és nem pedig azért,mert öngyilkos lett.Arról nem is szólva,hogy mit érezhetnek Mitch rokonai?Ha annyira szívükön viselnék a kislánya sorosát nem írnának ilyet.Itt mutatkozik meg egyes rajongók értelmiségi szintje.
Komolyan ez már mindennek a teteje.Semmi joguk sincsen másokról ítélkezni,főleg nem a halálukat éljenezni.Nem ismerem Mitch Lucker-t,de motorbalesetben hunyt el és nem pedig azért,mert öngyilkos lett.Arról nem is szólva,hogy mit érezhetnek Mitch rokonai?Ha annyira szívükön viselnék a kislánya sorosát nem írnának ilyet.Itt mutatkozik meg egyes rajongók értelmiségi szintje.
2012. november 05. 15:05
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
Más halálából táplálkozni.. ezeket úgy pofán kéne ******. -.-
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. november 05. 15:37
|
|
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline
|
Az ilyeneket arcon ütném(csúnyább szóval mondva).
Nem értem az ilyen embereket hogy miért kívánnak másnak halált?
Mit ártott nekik?
Az ilyen embereket soha nem fogom megérteni...-.-
Nem értem az ilyen embereket hogy miért kívánnak másnak halált?
Mit ártott nekik?
Az ilyen embereket soha nem fogom megérteni...-.-
2012. november 05. 15:46
|
|
Cica Cicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 182572 offline
|
Erre nem számítottam. Ez elég Durva még az 1D-től is. Én nekem leesett az állam. Egyáltalán hogy mondhat ilyet valaki is egy emberre!
2012. november 05. 16:22
Visszaolvasva a hozzászólásokat azon kezdtem el gondolkodni ,hogy ha a „One Direction rajongótábora" túl általánosított akkor mondjanak nekem pár példát arra ,hogy mivel lehetne helyettesíteni.
Vagy talán a cikkíró nevezze meg névszerint azokat akik a ezeket az ocsmány dolgokat írták?
És a cikk pedig egyáltalán nem alaptalan csak nézzétek meg a fészbúk profilt és ennyi.
Nem kell itt osztani az észt arról,hogy „Nem értem...mért általánosítottak minket..." meg „én is directioner vagyok ,de soha sem mondanék ilyet ,de ha tényleg beszólt nekik megérdemelte"
Ahogy num1Kolosszus is mondta ,akinek nem inge, ne vegye magára!
Vagy talán a cikkíró nevezze meg névszerint azokat akik a ezeket az ocsmány dolgokat írták?
És a cikk pedig egyáltalán nem alaptalan csak nézzétek meg a fészbúk profilt és ennyi.
Ahogy num1Kolosszus is mondta ,akinek nem inge, ne vegye magára!
2012. november 05. 16:54
|
|
Nóra Grimes Jedheadvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 121 Csatolások: 1 Azonosító: 180779 offline
|
Wow
Miért kívánnánk egy embernek a halálát?
De én nem tudom én nem láttam semmit ebből!
És egyépként nyugi a rajongóknak(directioner-eknek)attól még hogy valaki nem szereti őket nem kell felháborodni!
Nem értem miér?
Nem tagadom amíg nem láttam!
És csak ennyit tudok mondani hogy:Wow!
Miért kívánnánk egy embernek a halálát?
De én nem tudom én nem láttam semmit ebből!
És egyépként nyugi a rajongóknak(directioner-eknek)attól még hogy valaki nem szereti őket nem kell felháborodni!
Nem értem miér?
Nem tagadom amíg nem láttam!
És csak ennyit tudok mondani hogy:Wow!
2012. november 05. 16:55
|
|
Nóra Grimes Jedheadvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 121 Csatolások: 1 Azonosító: 180779 offline
|
Bár én is az vagyok!
mármint directioner!
2012. november 05. 17:06
|
|
one direction mániaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.24. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 174141 offline
|
MI AZ HOGY MEGÉRDEMELTE A HALÁLT -.- ÚRISTEN SENKISE ÉRDEMLI -.- CSAK SZÉGYENÍTIK AZ 1D-T -.- ÉRTELEM SZAR ÉLETŰEK ... JÓ ÉN IS DIRECTIONER VAGYOK DE ILYEN MÉLYRE NEM SÜLLYEDEK LE -.-"""""""
2012. november 05. 17:13
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Csak szerintem kezd elfajulni a rajongás is? Mindig is voltak tinisztárok, de amit egyes kamasz lányok művelnek, az már nem rajongásnak nevezhető, hanem megszállásnak, ami az ember idegeire tud menni. A durva pedig főleg az, hogy a többség csapódik is az árral. Azt sem értem, ha valaki kifejezi, a nem tetszését, a banda iránt is leírja a saját véleményét, miért kell elhordani a sárga földig? El kell fogadni, hogy minden embernek más tetszik, hiába is van sokszor egy érdeklődési körünk, vagy közös kedvenceink. Mindenhol vannak olyanok, akik átesnek a ló túloldalára, de szerencsére, itt ebben az országban azért ilyen "kemény" elméjű fanokkal, még nem találkoztam. Persze itt sem a származás a lényeg, hanem az, hogy ki hogy fejezi ki magát, ki hogy mondja el a véleményét. Nem értem, hogy ebbe az egészbe, hogy keveredik bele Mitch, mivel ő egy szót sem szólt a bandáról.
Persze biztos vannak olyan hirtelen emberek, aki meggondolás nélkül, elkezdenek menni a többi ember után, mert most Directionerek vagyunk, akkor hát fogjunk össze. Viszont biztos nem gondoltak bele abba, mit is érezhet most valójában Mitch családja és a kislánya már nem tud apai szeretetben felnőni.
Én nem vagyok egy nagy bölcs ember, de mindenki először magából indulhatna ki, és akármennyire is zavarja, hogy a kedvencét nem mindenki kedveli, attól még igenis el kell fogadni mások kritikáját és véleményét. Engem is kezdenek irritálni a fiúk, pedig óriás rajongó voltam, de amint hirtelen óriási hírnevük lett, egy idő után ki is szerettem belőlük.
Röviden, szerintem mindenki jól gondolja át, mit ír ki nyilvánosan; legyen önálló véleménye és próbáljon meg kilátni a lila ködből, hátha egyszer meg látja a valódi dolgokat és nagyot fog döbbenni.
Persze nem kell mindenkinek tetszenie a véleményemnek, csak már nem bírtam magammal és szépen összefogalmaztam a gondolni valóimat xD
Én nem vagyok egy nagy bölcs ember, de mindenki először magából indulhatna ki, és akármennyire is zavarja, hogy a kedvencét nem mindenki kedveli, attól még igenis el kell fogadni mások kritikáját és véleményét. Engem is kezdenek irritálni a fiúk, pedig óriás rajongó voltam, de amint hirtelen óriási hírnevük lett, egy idő után ki is szerettem belőlük.
Röviden, szerintem mindenki jól gondolja át, mit ír ki nyilvánosan; legyen önálló véleménye és próbáljon meg kilátni a lila ködből, hátha egyszer meg látja a valódi dolgokat és nagyot fog döbbenni.
Persze nem kell mindenkinek tetszenie a véleményemnek, csak már nem bírtam magammal és szépen összefogalmaztam a gondolni valóimat xD
2012. november 05. 17:16
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Az 1D fanok legalja... én gyűlölöm magát a bandát, a rajongókat alapból nem (néhány barátom is az). Azt viszont alapból nem állhatom, hogyha valaki a metálosokat/rockereket bántja...
2012. november 05. 17:35
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2012.11.04. 20:44)
Na jó, én már felhagytam vele hogy megpróbáljalak titeket rendbeszedni, így hát valószínűleg ez lesz az utolsó hozzászólásom a cikkhez, több időt már nem érdemes rátok pazarolnom.
Először is, mindenkit aki idetévedt a komment szekcióhoz, térden csúszva, könyörögve kérlek, olvassátok el a cikket mielőtt bármiféle véleményt nyilvánítanátok. Mielőtt engem - mint cikkírót-, a többi felhasználót, a Starity-t, Mitch-et vagy a One Direction-t ócsárolnátok, és mielőtt olyan égbekiáltó balgaságokat írnátok, mint a "R.I.P Alex Gaskarth", csak olvassátok végig. Köszönöm.
Igen, most hogy ezt megtettétek, kapcsoljátok szépen ki a Caps Lock-ot. Directionerek, ha van bennetek egy kis józan ész, végigolvassátok ezt a hozzászólást és elgondolkoztok rajta, hogy mit írtam. Most ismételni fogom magam, de aki nem kegyeskedik néhány oldalt visszalapozni a kommentekben, annak szépen leírom megint.
Sokan itt azzal jöttök, hogy "a cikk félrevezet, nem minden Directioner gondolja így, én is kivétel vagyok". Igen ám, nekem meg az a kérésem hogy, ha valaha is olyat írtam, hogy "a világon lévő összes Directioner, az összes, akit valaha hátán hordott a Föld, ugyanígy gondolja", akkor kérlek szépen mutassátok ki, mert én nem látok ilyesmit. Akinek nem inge, ne vegye magára, kész. Nem olyan nehéz ezt megérteni.
Most, hogy ezt elmondtam, szeretnék kitérni azokra az emberekre, akik a Starity-t szidják és a cikk hitelességét vonják kérdőre. Először is, a Starity nyilvánvalóan nem fog egy teljesen légbőlkapott hírt publikálni, mert akkor a Bucika is beküldhetné hogy Justin Biebert tegnap rajtakapták egy kecskével, és elfogadnák. Ám a hírek, mielőtt publikálva vannak, át vannak olvasva a hírmoderátorok által, cikkíráskor pedig kötelező forrást megadni. Ám ha mindez nem lenne elég, ott van a cikkben rózsaszín betűkkel a link ami a One Direction Facebook oldalához vezet, csupán rá kell kattintani. Persze, mindezt tudtátok volna, ha elolvastátok volna a cikket, nemdebár?
Aztán, vannak azok, akik azt mondják, a One Direction nem tehet semmiről. Meghagyom, nektek legalább a szövegértési képességeitek a helyükön vannak, de sajna túlságosan is odavagytok ezért a fiúbandáért hogy lássátok a nagyobb képet, így megpróbálom elmagyarázni.
Ez az öt fiúcska tudja, mekkora befolyással vannak a mai fiatalságra. Tudják, hogy a sok 10-14 éves kislány mennyire manipulálható, mekkora hatással vannak rájuk. Tudják, hogy mindez azért adatott meg nekik, mert jól néznek ki. Persze, tudom hogy vannak akik a tehetségük miatt kedvelik őket, de lássuk be, fele ennyi rajongójuk se lenne, ha nem lennének ennyire "cukcsik". Most, hogy ezt elmondtam, szerintem meg kéne hogy értsétek, ti csak bábuk vagytok. Annyira elvakít a rajongás, hogy nem látjátok, agymosottak vagytok, mindez a One Direction hibájából. De persze ez nem azt jelenti hogy ez az öt brit fiú az évezred gonosztevői, hiszen minden zenekar ezt csinálja, minden médiaszemélyiség ezt csinálja. Én is oda meg vissza vagyok a kedvenc bandáimért, de én vagyok annyira érett hogy be tudom látni, mikor hibáznak, mikor csinálnak hülyeséget, vagy mikor van nagy befolyással van rájuk a money. Tudom, hogy a világ nem csillivilli tökéletes, a kedvenceink és hőseink sem olyanok, mint amilyennek be vannak állítva. Ám a sok 10-12 éves kislány mindezt nem tudja felfogni, hogy is tudnák, mikor semmit sem tudnak a világról. Így hát mindent elhisznek ennek az öt fiúcskának, és minden amit ők csinálnak, szent. Ezért van az, hogy ilyen dolgokat mondogatnak. A One Direction átmosta ezeknek az embereknek az agyát, most pedig egy árva mukkot nem szólnak, még annyit sem képesek kinyögni, hogy "elnézést a rajongóink nevében is, őszintén sajnáljuk, ha ez kellemetlenséget okozott Mitch családjának, barátainak és rajongóinak", és ez lenne a minimum. Tehát igen, én nagyon is úgy vélem, hogy ez valamennyire az ő hibájuk is, ugyanannyira mint az idióta szülőké, akik nem tudták normálisan megnevelni a pulyáikat, és megtanítani nekik hogy ilyeneket nem mondunk egy halott emberről.
Tehát köszönöm, ez lett volna az én mondandóm, kövezzetek meg, sz*rjatok le, én itt befejeztem, nem koptatom tovább a billentyűzetet.
Először is, mindenkit aki idetévedt a komment szekcióhoz, térden csúszva, könyörögve kérlek, olvassátok el a cikket mielőtt bármiféle véleményt nyilvánítanátok. Mielőtt engem - mint cikkírót-, a többi felhasználót, a Starity-t, Mitch-et vagy a One Direction-t ócsárolnátok, és mielőtt olyan égbekiáltó balgaságokat írnátok, mint a "R.I.P Alex Gaskarth", csak olvassátok végig. Köszönöm.
Igen, most hogy ezt megtettétek, kapcsoljátok szépen ki a Caps Lock-ot. Directionerek, ha van bennetek egy kis józan ész, végigolvassátok ezt a hozzászólást és elgondolkoztok rajta, hogy mit írtam. Most ismételni fogom magam, de aki nem kegyeskedik néhány oldalt visszalapozni a kommentekben, annak szépen leírom megint.
Sokan itt azzal jöttök, hogy "a cikk félrevezet, nem minden Directioner gondolja így, én is kivétel vagyok". Igen ám, nekem meg az a kérésem hogy, ha valaha is olyat írtam, hogy "a világon lévő összes Directioner, az összes, akit valaha hátán hordott a Föld, ugyanígy gondolja", akkor kérlek szépen mutassátok ki, mert én nem látok ilyesmit. Akinek nem inge, ne vegye magára, kész. Nem olyan nehéz ezt megérteni.
Most, hogy ezt elmondtam, szeretnék kitérni azokra az emberekre, akik a Starity-t szidják és a cikk hitelességét vonják kérdőre. Először is, a Starity nyilvánvalóan nem fog egy teljesen légbőlkapott hírt publikálni, mert akkor a Bucika is beküldhetné hogy Justin Biebert tegnap rajtakapták egy kecskével, és elfogadnák. Ám a hírek, mielőtt publikálva vannak, át vannak olvasva a hírmoderátorok által, cikkíráskor pedig kötelező forrást megadni. Ám ha mindez nem lenne elég, ott van a cikkben rózsaszín betűkkel a link ami a One Direction Facebook oldalához vezet, csupán rá kell kattintani. Persze, mindezt tudtátok volna, ha elolvastátok volna a cikket, nemdebár?
Aztán, vannak azok, akik azt mondják, a One Direction nem tehet semmiről. Meghagyom, nektek legalább a szövegértési képességeitek a helyükön vannak, de sajna túlságosan is odavagytok ezért a fiúbandáért hogy lássátok a nagyobb képet, így megpróbálom elmagyarázni.
Ez az öt fiúcska tudja, mekkora befolyással vannak a mai fiatalságra. Tudják, hogy a sok 10-14 éves kislány mennyire manipulálható, mekkora hatással vannak rájuk. Tudják, hogy mindez azért adatott meg nekik, mert jól néznek ki. Persze, tudom hogy vannak akik a tehetségük miatt kedvelik őket, de lássuk be, fele ennyi rajongójuk se lenne, ha nem lennének ennyire "cukcsik". Most, hogy ezt elmondtam, szerintem meg kéne hogy értsétek, ti csak bábuk vagytok. Annyira elvakít a rajongás, hogy nem látjátok, agymosottak vagytok, mindez a One Direction hibájából. De persze ez nem azt jelenti hogy ez az öt brit fiú az évezred gonosztevői, hiszen minden zenekar ezt csinálja, minden médiaszemélyiség ezt csinálja. Én is oda meg vissza vagyok a kedvenc bandáimért, de én vagyok annyira érett hogy be tudom látni, mikor hibáznak, mikor csinálnak hülyeséget, vagy mikor van nagy befolyással van rájuk a money. Tudom, hogy a világ nem csillivilli tökéletes, a kedvenceink és hőseink sem olyanok, mint amilyennek be vannak állítva. Ám a sok 10-12 éves kislány mindezt nem tudja felfogni, hogy is tudnák, mikor semmit sem tudnak a világról. Így hát mindent elhisznek ennek az öt fiúcskának, és minden amit ők csinálnak, szent. Ezért van az, hogy ilyen dolgokat mondogatnak. A One Direction átmosta ezeknek az embereknek az agyát, most pedig egy árva mukkot nem szólnak, még annyit sem képesek kinyögni, hogy "elnézést a rajongóink nevében is, őszintén sajnáljuk, ha ez kellemetlenséget okozott Mitch családjának, barátainak és rajongóinak", és ez lenne a minimum. Tehát igen, én nagyon is úgy vélem, hogy ez valamennyire az ő hibájuk is, ugyanannyira mint az idióta szülőké, akik nem tudták normálisan megnevelni a pulyáikat, és megtanítani nekik hogy ilyeneket nem mondunk egy halott emberről.
Tehát köszönöm, ez lett volna az én mondandóm, kövezzetek meg, sz*rjatok le, én itt befejeztem, nem koptatom tovább a billentyűzetet.
Már szerintem mindent elmondtunk és elhiszed,hogy ezek után is lesznek akik megkérdezik?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.