A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált
2012. november 04. 14:23
|
|
Sellykeh.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 140 Csatolások: 43 Azonosító: 151523 offline
|
a két banda két külön világ. az egyik rck-metál a másik tinilányok kedvencei. nem értem, hogy egyes directonerek miért ilyenek, de Alexet se értem, mert ha nem tetszik neki dal miért teszi közzé mikor tudja, hogy mennyien szeretik őket.
2012. november 04. 14:34
|
|
RainbowRawrr.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 187209 offline
|
Senki sem érdemli meg a halált... Azt meg nem értem, hogy a directionerek, hogy merték ezt tenni. Ez egy nagyon szánalmas dolog szerintem Nem is ismerték Mitch-et, attól még hogy nincsenek oda érte, rohadt nagy bunkóság ilyet megtenni. Különben meg nem az 1d-nek, hanem a hülye rajongóknak, akik ilyeneket írtak, na azoknak kén bocsánatot kérni. Szegény Mitch családjának is borzalmas ez az egész, most meg ez is. Hát csak gratulálni tudok ezeknek a directionereknek, most már jobban érzitek ettől magatokat?!? Szánalom...
2012. november 04. 15:30
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Idézet (vicamicaa @ 2012.11.03. 21:01)
Öngyilkosság?? Miért mi baja volt az élettel?? Egy hétköznapi embert megértenék, ha ilyet tenne...De most egy pénzes, boldog ember?? Nem értemm..Résztben igaza volt az one directionnak! 
Hahóóóóó,még mindig fentartom,OLVASSÁTOK MÁR EL A CIKKET!!!
Nem öngyilkos lett,hanem motorbalesete volt basszus
2012. november 04. 15:41
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Anno nagyon megszerettem a 1D-t az xfaktorban....mostmár nem olvasok róluk (csak nagyon ritkán)nem nézek videókat stb. ami főleg a rajongóiknak köszönhető. Ugyan olyan szánalmas libák mint a JB fanok. Elvakultak. És amikor ilyeneket hallok róluk mély szánalmat és sajnálatot érzek a 1D iránt, mert bár ők adták el magukat a cukorbizniszbe, azért sokkal jobbat érdemelnének.
RIP Mitch Lucker
RIP Mitch Lucker
2012. november 04. 15:42
Senki ne próbálja védeni a 1D fanokat. 90%-uk undorító úgy ahogy van.
2012. november 04. 15:49
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Senki nem érdemli meg a halált bárki is azt állitja
2012. november 04. 15:54
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Idézet (vicamicaa @ 2012.11.03. 21:01)
Öngyilkosság?? Miért mi baja volt az élettel?? Egy hétköznapi embert megértenék, ha ilyet tenne...De most egy pénzes, boldog ember?? Nem értemm..Résztben igaza volt az one directionnak! 
Jó kis megoldás letiltani az embert,de ez is csak azt mutaja mennyire szánalmas vagy
2012. november 04. 17:29
|
Bri97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 143349 offline
|
STARITY SZÁLLJATOK MÁR MAGATOKBA! MÁST SEM ÍRTOK CSAK HAZUGSÁGOKAT ÉS OLYAN CIKKEKET, AMIKBEN MINKET TÁMADTOK! MINEK KELL ÁLTALÁNOSÍTANI? MIÉRT KELL MINKET TÁMADNI?! AHELYETT, HOGY ILYEN SZAROKAT ÍRTOK INKÁBB VALAMI IGAZAT SZTORI UTÁN IS KUTAKODHATNÁTOK, MERT A SZOMSZÉD NÉNI PLETYKÁIBAN TÖBB A VALÓSÁG, MINT A TI CIKKEITEKBEN!
2012. november 04. 17:52
|
|
BelaRebekaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 179694 offline
|
Mit is mondjak nem szerettem ezt az embert ! De nem érdemli meg senki sem a halált
2012. november 04. 17:54
|
|
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline
|
Bri97 és Cseniiii3: Ha elolvasnátok a kommenteket, talán eljutna az agyatokig, hogy rohadtul nem volt általánosítás. Felfogtátok mi történt? Egy emberre mondták azt, hogy megérdemelte a halált! Ti örülnétek neki, ha valamelyik tag meghalna és a többiek azt mondanák, hogy emo volt és biztos felvágta az ereit? Nem! Ha szépen visszalapoztok, láthatjátok a képet, amin egy directioner minősíthetetlenül ír Mitch Luckerről. Egy családapáról. És ti nektek most az a legnagyobb problémátok, hogy 'jaaajjj általánosítanak' holott nem is! Undorítóak vagytok mindketten. Gondolkozzatok és én a helyetekben komolyan szégyellném magam.
1 felhasználónak tetszik:
SsciorLuv
2012. november 04. 17:55
|
|
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline
|
BelaRebeka: miben fogadjunk, hogy most hallottál róla először vagy kevered Alexxel. Meg kéne tanulni olvasni és értelmezni a szöveget.
SsciorLuv
2012. november 04. 17:57
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Idézet (Bri97 @ 2012.11.04. 17:29)
STARITY SZÁLLJATOK MÁR MAGATOKBA! MÁST SEM ÍRTOK CSAK HAZUGSÁGOKAT ÉS OLYAN CIKKEKET, AMIKBEN MINKET TÁMADTOK! MINEK KELL ÁLTALÁNOSÍTANI? MIÉRT KELL MINKET TÁMADNI?! AHELYETT, HOGY ILYEN SZAROKAT ÍRTOK INKÁBB VALAMI IGAZAT SZTORI UTÁN IS KUTAKODHATNÁTOK, MERT A SZOMSZÉD NÉNI PLETYKÁIBAN TÖBB A VALÓSÁG, MINT A TI CIKKEITEKBEN!
Na, azért ez már mégiscsak sok! Mert num1Kolosszus talán alaptalan cikkeket ír, mi? Elmondtam kétszer, elmondták előttem rengetegszer, de elmondom most is, hátha van annyi ész a fejedben, hogy felfogd:
TANULJ MEG OLVASNI!
Ha nem hiszed el, hogy a cikknek van valóságalapja (és tudom, hogy nem hiszed el, mert kedvesen és intelligensen leírtad), akkor nézd meg a belinkelt Facebook-adatlapot - már ha felfogtad, mit kell rajta nézni.
És még valami: Ha sértve érzed magad, írj cikket, kisanyám! Abban úgy isteníted a One Direction-t, meg a Directionereket, ahogy jólesik.
Különben is, ha ennyire "sz*r" az oldal, és csupa hazugságot írnak a cikkírók, akkor mit keresel még itt? Most őszintén: szerinted a Starity-nek az a legfőbb célja, hogy picsogó tizenévesek lelkivilágát összetörje? Akinek magába kellene szállni, az te vagy.
HeyAlice, ZombieA, várjatok meg!
2012. november 04. 18:02
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Szerintem figyelmen kívűl kellene hagyni az ostoba, olvasni és szöveget megérteni (valamint gondolkozni) képtelen tinik hozzászólásait.
Csak magunkat fárasztjuk.
Beyla
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.