A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált
2012. november 04. 01:27
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Nekem komolyan mondom mar nagyon elegem van ebbol. Par hulye rajongo nem bir a hulye fejevel, mert eppensgel valakinek valamiert nem tetszett a fiuk szama (te jo eg milyen nagy bun... nekem is van olyan szam, ami nem igazan jon be toluk) es eppensegel a normalis rajongokat meg a fiukat jaratjak le, hogy nekik milyen rajongoik vannak (persze altalanositanak a par bekepzelt liba miatt). Azt nem ertem, ha valakinek kicsit durvabb kulseje van (a sok tetovalas meg ilyenek miatt), miert kell megvadolni, hogy o egy rossz ember? En nem ismertem Mitch-et, a bandat sem. De lattam a kepeket, hogy milyen aranyosak voltak a kislanyaval es a baratnomnek o volt a nagy kedvence es meselt rola, hogy milyen jo ember volt, meg annak ellenere is, hogy kulsoleg nem ez jon le mindjart. Nem ertem miert kell mar mindjart kulsore itelkezni. De hiaba jartatom itt az ujjaimat, a vilag akkor is ilyen szanalmas marad, par idiota miatt. Es persze tisztelet a kivetelnek.
2012. november 04. 01:38
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (fruu0520 @ 2012.11.03. 23:30)
de "AmyTurner" nem kell mindent az összes directionerre fogni az, hogy mondjuk 10-15 ezt mondták az nem az egész "directioner csapatot" jelenti, tehát érted, én erre értettem hogy tele kamuzzák a világot!
én nem ismertem, de egy embernek a halálának sem örülök attól függetlenül hogy ismertem e vagy nem. Directioner vagyok de én ilyet nem mondtam, soha a büdös életbe nem is fogok. csak ha 10-15 ember ezt mondja, azért miért kell már az összes directionerre ezt mondani, én csak ezt nem értem!
de nem rossz indulatból mondom:)!
Ajánlom, hogy olvasd végig AmyTurner teljes hozzászólását, tanulságos lehet számodra is.
Idézet (AmyTurner @ 2012.11.03. 22:39)
Nos, kedves normális Directionerek (ezalatt természetesen azokat értem, akik nem vennék így a szájukra Mitch nevét)! Ha elolvastátok a korábbi huszonhárom-huszonnnégy oldalnyi hozzászólást, láthattátok, hogy minimum hat ember - köztük maga a cikkíró, num1Kolosszus is - leírta, hogy Tisztelet a kivételnek/Akinek nem inge, ne vegye magára!
Ne vegyétek általánosításnak, ti tudjátok, hogy nem tettetek ilyet, nem kell háborogni.
Ne vegyétek általánosításnak, ti tudjátok, hogy nem tettetek ilyet, nem kell háborogni.
2012. november 04. 07:36
Idézet (Remika @ 2012.11.03. 18:06)
ez nem a fiúk hibája,nem nekik kell elnézést kérniük..de nem is a rajongóknak. ne ócsárolja ez a szir-szr all time low az 1d-t és akk a kutya nem fog velük foglalkozni.maguknak keresték a bajt.
Kénytelen vagyok átírni a véleményem, mert nagyon erős lenne és fejlődési rendellenességet okozna nálad. Az All Time Low, nem
Idézet
szir-szr
te pedig bölcsebb lennél, ha nem ugatnál a tizenéveddel. Ha még egyszer valaki olyan komit ír, hogy Mitch miért szólta le azt a kupac *** bandát, akkor fejbe lövök valakit. Nem hiszem el. Ennyi értetlen és *** kislányt/kisfiút, mint a hozzászólók jó része még nem láttam/hallottam.
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2012. november 04. 07:50
|
|
One Direction 4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.17. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 175886 offline
|
Már nem azért de a Directionerek is egyszer befejezhetnék...Mégis csak egy elhunyt személyről van szó...Szegény fiúkat hozzák kínos helyzetbe-.-" Én is Directioner vagyok,de nem fogom felkapni azért mert egy embernek nem tetszett(:/) az új számuk..Ez a véleménye aminek köszönhetően a srácok épülni fognak és még jobbak lesznek.
Nem minden Directioner csinálja ezt,én is a normálisak közé tartozom azt hiszem,hogy nem hozom ilyen helyzetekbe a kedvenceimet...És még én szégyellem magam néhány embike miatt...na meg persze a fiúk is..
Nem minden Directioner csinálja ezt,én is a normálisak közé tartozom azt hiszem,hogy nem hozom ilyen helyzetekbe a kedvenceimet...És még én szégyellem magam néhány embike miatt...na meg persze a fiúk is..
Cassie3
2012. november 04. 08:29
|
|
Kacsacsimpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 179835 offline
|
Erre nem tudok mit mondani..
Elöszőr is elszomorít h h merik magukat Directionereknek mondani magukat azok akik ilyet tesznek. Elég baj az annak hogy már halott miért kell még megforgatni a sírjában is. szégyen...
Másodszor is miért a fiúknak kell bocsánatot kérni? A rajongók khm..bocsánat nem is rajongók, keresték maguknak a bajt menjenek oda oszt intézzék el maguk. Nem az 1D uszította őket rájuk úgyhogy leálhatnának az 1D cukkolásával.
Elöszőr is elszomorít h h merik magukat Directionereknek mondani magukat azok akik ilyet tesznek. Elég baj az annak hogy már halott miért kell még megforgatni a sírjában is. szégyen...
Másodszor is miért a fiúknak kell bocsánatot kérni? A rajongók khm..bocsánat nem is rajongók, keresték maguknak a bajt menjenek oda oszt intézzék el maguk. Nem az 1D uszította őket rájuk úgyhogy leálhatnának az 1D cukkolásával.
2012. november 04. 09:47
|
|
Szandi2002visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 398 Csatolások: 56 Azonosító: 162484 offline
|
Hogy mondhatnak ilyet hogy megérdemli a halált????
amúgy is volt egy kislánya most ő hogy érezheti magát én átérzem bár szeretem a One Direction-t de nem gondolnám róluk ezt............
amúgy is volt egy kislánya most ő hogy érezheti magát én átérzem bár szeretem a One Direction-t de nem gondolnám róluk ezt............
2012. november 04. 09:48
|
|
Szandi2002visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 398 Csatolások: 56 Azonosító: 162484 offline
|
nyugodjon békében!
2012. november 04. 10:33
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Szánalom hogy már hová süllyed az emberiség.. A Directionerekkel vagy hogy írják magukat, már nem vagyok hajlandó foglalkozni.. Sőt, megkockáztatom hogy nincs kivétel, lehet ebben az esetben van de másban ugyanolyan idióta módon viselkedtek. Akik itt kivételnek tartják magukat, azoknak kb a felétől láttam már olyan kommentet 1D témában, amitől kiment a hajam..szóval.. Egyébként ugyan így utálom az összes tábort akik Belibereknek meg Selenátoroknak meg hasonlóknak tartják magukat.. Sorry ez van! Nálam ez már kiverte a biztosítékot, ez az egész felháborodás.. De ilyenkor megkérdezem én, hogy hol vannak a tökéletes szülők?? Ez nevelés kérdése, mert hogy engem anyám megnevelt az biztos és tudok normálisan viselkedni, és kulturáltan véleményt nyilvánítani. Amiket az ember Twitteren is lát..én szégyenlem magam sokuk helyett. Ideje lenne kicsit felnőni agyban is és rájönni arra hogy egy halottat a szájunkra nem veszünk ilyen módon. Hányni tudnék ettől a sok elb*szott gyerektől....
2012. november 04. 10:41
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
elég szánalmasak -.-" oké, hogy szereti a 1D-t megvan engedva.. de mindenkinek lehet véleménye rólluk és sajnálom, hogy idáid süllyedt az emberiség.. Directionerek.. szánalmas -.-"
2012. november 04. 10:41
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Én tényleg értem,mit mondtok,de márannyira nevetséges,hogy vannak egyesek akik szintén Directionerek és itt írják,hogy"akkor Mitchnek sem kelett volna beszolni".És ebből látszik,hogy valaki itt játsza a nagyokost aztán el sem olvassátok a cikket könyörgöm!!! 
Mi meg leírhatjuk százszor,hogy az az All Time Low frontembere,Alex volt.Hiába tépjük a szánk,a következő végig sem olvasva a többi hozzászólást,ugyanazt írja!Nevetséges-.-"
Mi meg leírhatjuk százszor,hogy az az All Time Low frontembere,Alex volt.Hiába tépjük a szánk,a következő végig sem olvasva a többi hozzászólást,ugyanazt írja!Nevetséges-.-"
2012. november 04. 11:05
|
|
Rékus mumusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 187588 offline
|
Hát bevallom most leesett az állam..Szeretem ezt a bandát, de ez nagyon nagy szégyen..Oké nekem is vannak nem kívánatos személyek, mégsem kívánom a halálukat..Hogy tudtak ilyen mélyre süllyedni. Bevallom nem ismerem Mitchet, de ha ennyien szeretik és tisztelik akkor ez nagyon nagy szemétség volt..De még akkor is ha nem szeretik annyian bár ez hülyeség..:/ Most csalódtam az 1D-ben!
2012. november 04. 11:09
|
|
SuicideSolutionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 189066 offline
|
És azt még meg sem említették, hogy Mitch lányára is rászálltak azzal, hogy ölje meg magát..Könyörgök, az a kislány 5 éves! És tényleg nem értem, hogy a One Direction rajongóinak most mi közük Mitch-hez? Eddig azt se tudták, hogy ki ő, vagy hogy mit csinál, erre most hirtelen mindennek elmondják..Hogy jönnek ők ehhez? Anyukád tudja, hogy miket irkálsz? Szánalmas...
ZombieA
2012. november 04. 11:28
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Jó,jó.Én megértem,hogy nem esett jól az a vélemény,de most mi ez a gyerekes dolog,hogy még egy embernek a halálának is örülünk?Ez micsoda?Ez miféle világ lett?Főleg,hogy ilyen 10 évesek mondják ezt körülbelül? o.O
Én megértem,olyan zenét halglatnak sokan,ami olyan,mintha egy kislány pillangókat kerget...de könyörgök,most a zene miatt ne vesszünk már össze!Értelme van?Nincs.
El kéne felejteni ezt a dolgot,főleg most.A Direksönörök meg nőljenek föl...
Mitch,nyugodj békében!
Egyszerűen szörnyű,hogy erre jövök föl!
Bár,mint sztár igazán nem ismertem el...DE! a bandától szeretek 1-2 számot.
Én megértem,olyan zenét halglatnak sokan,ami olyan,mintha egy kislány pillangókat kerget...de könyörgök,most a zene miatt ne vesszünk már össze!Értelme van?Nincs.
El kéne felejteni ezt a dolgot,főleg most.A Direksönörök meg nőljenek föl...
Mitch,nyugodj békében!
Bár,mint sztár igazán nem ismertem el...DE! a bandától szeretek 1-2 számot.
2012. november 04. 11:34
|
Heeyitsnonooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 189024 offline
|
Én csak azt nem értem, hogy a címben, az egész cikkben Directionereket írnak, holott aki ilyet csinál, rég nem Directioner, max. Directionator. És most itt ócsároltok minket, akik nem tehetnek semmiről, normális DIRECTIONEReket. Amúgy Mitch is megírhatta volna normálisabban a véleményét.. :/
2012. november 04. 11:35
|
|
csakpetra_1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.30. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 172309 offline
|
Az egyik Directioner biztosan elkezdte, a többi folytatja. Én is Directioner vagyok, de semmi bajom nem volt Mitch -el. Remélem most már egy jobb helyen van. Nyugodjon békében.
2012. november 04. 11:44
|
|
Nóri...új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 41 Csatolások: 1 Azonosító: 181643 offline
|
Idézet (Rékus mumus @ 2012.11.04. 11:05)
Hát bevallom most leesett az állam..Szeretem ezt a bandát, de ez nagyon nagy szégyen..Oké nekem is vannak nem kívánatos személyek, mégsem kívánom a halálukat..Hogy tudtak ilyen mélyre süllyedni. Bevallom nem ismerem Mitchet, de ha ennyien szeretik és tisztelik akkor ez nagyon nagy szemétség volt..De még akkor is ha nem szeretik annyian bár ez hülyeség..:/ Most csalódtam az 1D-ben!
Nem értem. Miért az 1D-ben csalódtál? Ők mit csináltak? Semmit. Nem az 1D kívánta a halálát hanem a rajongók. És igen, én is szeretem a One Directiont, úgymond egy "családban" vagyok Directionerekkel, de most nagyon szégyenlem megam helyettük is. Nem voltam benne ebben az egészben, de ez szánalmas. Nem nagyon ismeretem Őt, de ez azért szánalmas. Oké hogy nem tetszik neki, és így utólag bevallom kicsit meg is bántott ez az üzenet ( nem tudom miért, talán mert én is nagyon szeretem a One Directiont, és é is védem őket), a fúj ott kicsit kiakaszt de nem kívánom/kívántam a halálát, mert más a zenei ízlése mindenkinek. Lehett volna ezt kifejezni kicsit kedvesebben is, de kész megtörtént. Én sem kívánom az anyukám halálát, pedig ő se szereti az 1D-t. Akkor ők miért tették ezt mással? Szánalom.
Nyugodjon békében.
2012. november 04. 11:46
|
|
ZombieAúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 181991 offline
|
Idézet (Heeyitsnonoo @ 2012.11.04. 11:34)
Én csak azt nem értem, hogy a címben, az egész cikkben Directionereket írnak, holott aki ilyet csinál, rég nem Directioner, max. Directionator. És most itt ócsároltok minket, akik nem tehetnek semmiről, normális DIRECTIONEReket. Amúgy Mitch is megírhatta volna normálisabban a véleményét.. :/
feladom.
2012. november 04. 11:46
|
|
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline
|
Idézet
Amúgy Mitch is megírhatta volna normálisabban a véleményét.. :/
Minden olvasni nem tudó, agyilag nulla olvassa el ezt a szar! MITCH SEMMIT nem mondott a VÁN DÁJREKSÖNRŐL! Fogod? Eljutott a pici kis csökött agyacskádig?
All Time Low ALEX mondott annyit, hogy „Az új One Direction-kislemez szörnyű, hanyagul van megírva, és akárki írta, szégyellje el magát, mert nagyon rossz. Fúj.”
Nem mondott SEMMI sértőt, ez az ő véleménye.
ZombieA
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.