Starity

A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált

38 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 04. 01:27 #481
Timicsy008
Timicsy008
LadyStark™

StátuszHear me roar when the winter is coming...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1854
Csatolások: 153
Azonosító: 123715
Nekem komolyan mondom mar nagyon elegem van ebbol. Par hulye rajongo nem bir a hulye fejevel, mert eppensgel valakinek valamiert nem tetszett a fiuk szama (te jo eg milyen nagy bun... nekem is van olyan szam, ami nem igazan jon be toluk) es eppensegel a normalis rajongokat meg a fiukat jaratjak le, hogy nekik milyen rajongoik vannak (persze altalanositanak a par bekepzelt liba miatt). Azt nem ertem, ha valakinek kicsit durvabb kulseje van (a sok tetovalas meg ilyenek miatt), miert kell megvadolni, hogy o egy rossz ember? En nem ismertem Mitch-et, a bandat sem. De lattam a kepeket, hogy milyen aranyosak voltak a kislanyaval es a baratnomnek o volt a nagy kedvence es meselt rola, hogy milyen jo ember volt, meg annak ellenere is, hogy kulsoleg nem ez jon le mindjart. Nem ertem miert kell mar mindjart kulsore itelkezni. De hiaba jartatom itt az ujjaimat, a vilag akkor is ilyen szanalmas marad, par idiota miatt. Es persze tisztelet a kivetelnek.
2012. november 04. 01:38 #482
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (fruu0520 @ 2012.11.03. 23:30)
de "AmyTurner" nem kell mindent az összes directionerre fogni az, hogy mondjuk 10-15 ezt mondták az nem az egész "directioner csapatot" jelenti, tehát érted, én erre értettem hogy tele kamuzzák a világot!smileeee.gif én nem ismertem, de egy embernek a halálának sem örülök attól függetlenül hogy ismertem e vagy nem. Directioner vagyok de én ilyet nem mondtam, soha a büdös életbe nem is fogok. csak ha 10-15 ember ezt mondja, azért miért kell már az összes directionerre ezt mondani, én csak ezt nem értem!smileeee.gif de nem rossz indulatból mondom:)!

Ajánlom, hogy olvasd végig AmyTurner teljes hozzászólását, tanulságos lehet számodra is.

Idézet (AmyTurner @ 2012.11.03. 22:39)
Nos, kedves normális Directionerek (ezalatt természetesen azokat értem, akik nem vennék így a szájukra Mitch nevét)! Ha elolvastátok a korábbi huszonhárom-huszonnnégy oldalnyi hozzászólást, láthattátok, hogy minimum hat ember - köztük maga a cikkíró, num1Kolosszus is - leírta, hogy Tisztelet a kivételnek/Akinek nem inge, ne vegye magára!
Ne vegyétek általánosításnak, ti tudjátok, hogy nem tettetek ilyet, nem kell háborogni.
2012. november 04. 07:36 #483
- törölt felhasználó -    
Idézet (Remika @ 2012.11.03. 18:06)
ez nem a fiúk hibája,nem nekik kell elnézést kérniük..de nem is a rajongóknak. ne ócsárolja ez a szir-szr all time low az 1d-t és akk a kutya nem fog velük foglalkozni.maguknak keresték a bajt.

Kénytelen vagyok átírni a véleményem, mert nagyon erős lenne és fejlődési rendellenességet okozna nálad. Az All Time Low, nem
Idézet
szir-szr
te pedig bölcsebb lennél, ha nem ugatnál a tizenéveddel. Ha még egyszer valaki olyan komit ír, hogy Mitch miért szólta le azt a kupac *** bandát, akkor fejbe lövök valakit. Nem hiszem el. Ennyi értetlen és *** kislányt/kisfiút, mint a hozzászólók jó része még nem láttam/hallottam.
1 felhasználónak tetszik: Lizania
2012. november 04. 07:50 #484
One Direction 4ever
One Direction 4ever
új tag

StátuszOne Directioner
Hozzászólás: 31
Csatolások: 0
Azonosító: 175886
Már nem azért de a Directionerek is egyszer befejezhetnék...Mégis csak egy elhunyt személyről van szó...Szegény fiúkat hozzák kínos helyzetbe-.-" Én is Directioner vagyok,de nem fogom felkapni azért mert egy embernek nem tetszett(:/) az új számuk..Ez a véleménye aminek köszönhetően a srácok épülni fognak és még jobbak lesznek.
Nem minden Directioner csinálja ezt,én is a normálisak közé tartozom azt hiszem,hogy nem hozom ilyen helyzetekbe a kedvenceimet...És még én szégyellem magam néhány embike miatt...na meg persze a fiúk is..
1 felhasználónak tetszik: Cassie3
2012. november 04. 08:29 #485
Kacsacsimp
Kacsacsimp
új tag

StátuszI'm in love with you...Little Things<3
Hozzászólás: 84
Azonosító: 179835
Erre nem tudok mit mondani..
Elöszőr is elszomorít h h merik magukat Directionereknek mondani magukat azok akik ilyet tesznek. Elég baj az annak hogy már halott miért kell még megforgatni a sírjában is. szégyen...
Másodszor is miért a fiúknak kell bocsánatot kérni? A rajongók khm..bocsánat nem is rajongók, keresték maguknak a bajt menjenek oda oszt intézzék el maguk. Nem az 1D uszította őket rájuk úgyhogy leálhatnának az 1D cukkolásával.
2012. november 04. 09:47 #486
Szandi2002
Szandi2002
visszatérő vendég

StátuszSelena Gomez♥,Demi Lovato♥
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 398
Csatolások: 56
Azonosító: 162484
Hogy mondhatnak ilyet hogy megérdemli a halált????
amúgy is volt egy kislánya most ő hogy érezheti magát én átérzem bár szeretem a One Direction-t de nem gondolnám róluk ezt............sad.gif
2012. november 04. 09:48 #487
Szandi2002
Szandi2002
visszatérő vendég

StátuszSelena Gomez♥,Demi Lovato♥
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 398
Csatolások: 56
Azonosító: 162484
nyugodjon békében!
2012. november 04. 10:32 #488
Wixxi
Wixxi
új tag
Hozzászólás: 21
Azonosító: 186581
Nem értem hogy miért kell valakinek kívánni a halált... Pedig egy nagyon jó ember volt...
2012. november 04. 10:33 #489
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
Szánalom hogy már hová süllyed az emberiség.. A Directionerekkel vagy hogy írják magukat, már nem vagyok hajlandó foglalkozni.. Sőt, megkockáztatom hogy nincs kivétel, lehet ebben az esetben van de másban ugyanolyan idióta módon viselkedtek. Akik itt kivételnek tartják magukat, azoknak kb a felétől láttam már olyan kommentet 1D témában, amitől kiment a hajam..szóval.. Egyébként ugyan így utálom az összes tábort akik Belibereknek meg Selenátoroknak meg hasonlóknak tartják magukat.. Sorry ez van! Nálam ez már kiverte a biztosítékot, ez az egész felháborodás.. De ilyenkor megkérdezem én, hogy hol vannak a tökéletes szülők?? Ez nevelés kérdése, mert hogy engem anyám megnevelt az biztos és tudok normálisan viselkedni, és kulturáltan véleményt nyilvánítani. Amiket az ember Twitteren is lát..én szégyenlem magam sokuk helyett. Ideje lenne kicsit felnőni agyban is és rájönni arra hogy egy halottat a szájunkra nem veszünk ilyen módon. Hányni tudnék ettől a sok elb*szott gyerektől....
3 felhasználónak tetszik: Black Hearth2, MadHatter, Lizania
2012. november 04. 10:38 #490
AryaXD
AryaXD

Státuszどの ひと でも ゆめ が あります。わたし の ゆめ を あなた に あげます。♥
Hozzászólás: 709
Csatolások: 9
Azonosító: 146499
Elvakult fanok véleményére nem vagyok kíváncsi... -.-" a túlzott rajongás már-már szánalmas
2012. november 04. 10:41 #491
noramadafaka
noramadafaka
visszatérő vendég

Státusz"3 words, 8 letters...say it and I'm yours!"
Hozzászólás: 496
Csatolások: 11
Azonosító: 185373
elég szánalmasak -.-" oké, hogy szereti a 1D-t megvan engedva.. de mindenkinek lehet véleménye rólluk és sajnálom, hogy idáid süllyedt az emberiség.. Directionerek.. szánalmas -.-"
2012. november 04. 10:41 #492
SsciorLuv
SsciorLuv
Hozzászólás: 1146
Csatolások: 585
Azonosító: 183769
Én tényleg értem,mit mondtok,de márannyira nevetséges,hogy vannak egyesek akik szintén Directionerek és itt írják,hogy"akkor Mitchnek sem kelett volna beszolni".És ebből látszik,hogy valaki itt játsza a nagyokost aztán el sem olvassátok a cikket könyörgöm!!! omg.gif
Mi meg leírhatjuk százszor,hogy az az All Time Low frontembere,Alex volt.Hiába tépjük a szánk,a következő végig sem olvasva a többi hozzászólást,ugyanazt írja!Nevetséges-.-"
2 felhasználónak tetszik: ZombieA, Lizania
2012. november 04. 11:05 #493
Rékus mumus
Rékus mumus
új tag

StátuszSziasztok! Én még új vagyok itt! Most éppen zenét hallgatok!! :)
Hozzászólás: 2
Azonosító: 187588
Hát bevallom most leesett az állam..Szeretem ezt a bandát, de ez nagyon nagy szégyen..Oké nekem is vannak nem kívánatos személyek, mégsem kívánom a halálukat..Hogy tudtak ilyen mélyre süllyedni. Bevallom nem ismerem Mitchet, de ha ennyien szeretik és tisztelik akkor ez nagyon nagy szemétség volt..De még akkor is ha nem szeretik annyian bár ez hülyeség..:/ Most csalódtam az 1D-ben!
2012. november 04. 11:09 #494
SuicideSolution
SuicideSolution
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 189066
És azt még meg sem említették, hogy Mitch lányára is rászálltak azzal, hogy ölje meg magát..Könyörgök, az a kislány 5 éves! És tényleg nem értem, hogy a One Direction rajongóinak most mi közük Mitch-hez? Eddig azt se tudták, hogy ki ő, vagy hogy mit csinál, erre most hirtelen mindennek elmondják..Hogy jönnek ők ehhez? Anyukád tudja, hogy miket irkálsz? Szánalmas...sleep.gif
1 felhasználónak tetszik: ZombieA
2012. november 04. 11:28 #495
Trinda
Trinda
BFMV
Hozzászólás: 2563
Csatolások: 122
Azonosító: 132827
Jó,jó.Én megértem,hogy nem esett jól az a vélemény,de most mi ez a gyerekes dolog,hogy még egy embernek a halálának is örülünk?Ez micsoda?Ez miféle világ lett?Főleg,hogy ilyen 10 évesek mondják ezt körülbelül? o.O
Én megértem,olyan zenét halglatnak sokan,ami olyan,mintha egy kislány pillangókat kerget...de könyörgök,most a zene miatt ne vesszünk már össze!Értelme van?Nincs.
El kéne felejteni ezt a dolgot,főleg most.A Direksönörök meg nőljenek föl...
Mitch,nyugodj békében! sad.gif Egyszerűen szörnyű,hogy erre jövök föl!
Bár,mint sztár igazán nem ismertem el...DE! a bandától szeretek 1-2 számot.
2012. november 04. 11:34 #496
Heeyitsnonoo
Heeyitsnonoo
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 189024
Én csak azt nem értem, hogy a címben, az egész cikkben Directionereket írnak, holott aki ilyet csinál, rég nem Directioner, max. Directionator. És most itt ócsároltok minket, akik nem tehetnek semmiről, normális DIRECTIONEReket. Amúgy Mitch is megírhatta volna normálisabban a véleményét.. :/
2012. november 04. 11:35 #497
csakpetra_1D
csakpetra_1D
új tag
Hozzászólás: 16
Azonosító: 172309
Az egyik Directioner biztosan elkezdte, a többi folytatja. Én is Directioner vagyok, de semmi bajom nem volt Mitch -el. Remélem most már egy jobb helyen van. Nyugodjon békében.
2012. november 04. 11:44 #498
Nóri...
Nóri...
új tag

Státusz아슬아슬해 니가 아찔아찔해♥
Hozzászólás: 41
Csatolások: 1
Azonosító: 181643
Idézet (Rékus mumus @ 2012.11.04. 11:05)
Hát bevallom most leesett az állam..Szeretem ezt a bandát, de ez nagyon nagy szégyen..Oké nekem is vannak nem kívánatos személyek, mégsem kívánom a halálukat..Hogy tudtak ilyen mélyre süllyedni. Bevallom nem ismerem Mitchet, de ha ennyien szeretik és tisztelik akkor ez nagyon nagy szemétség volt..De még akkor is ha nem szeretik annyian bár ez hülyeség..:/ Most csalódtam az 1D-ben!

Nem értem. Miért az 1D-ben csalódtál? Ők mit csináltak? Semmit. Nem az 1D kívánta a halálát hanem a rajongók. És igen, én is szeretem a One Directiont, úgymond egy "családban" vagyok Directionerekkel, de most nagyon szégyenlem megam helyettük is. Nem voltam benne ebben az egészben, de ez szánalmas. Nem nagyon ismeretem Őt, de ez azért szánalmas. Oké hogy nem tetszik neki, és így utólag bevallom kicsit meg is bántott ez az üzenet ( nem tudom miért, talán mert én is nagyon szeretem a One Directiont, és é is védem őket), a fúj ott kicsit kiakaszt de nem kívánom/kívántam a halálát, mert más a zenei ízlése mindenkinek. Lehett volna ezt kifejezni kicsit kedvesebben is, de kész megtörtént. Én sem kívánom az anyukám halálát, pedig ő se szereti az 1D-t. Akkor ők miért tették ezt mással? Szánalom. ohmy.gif
Nyugodjon békében. sad.gif
2012. november 04. 11:46 #499
ZombieA
ZombieA
új tag

StátuszRest In Peace Mitch <3
Hozzászólás: 14
Azonosító: 181991
Idézet (Heeyitsnonoo @ 2012.11.04. 11:34)
Én csak azt nem értem, hogy a címben, az egész cikkben Directionereket írnak, holott aki ilyet csinál, rég nem Directioner, max. Directionator. És most itt ócsároltok minket, akik nem tehetnek semmiről, normális DIRECTIONEReket. Amúgy Mitch is megírhatta volna normálisabban a véleményét.. :/

feladom. help.gif
2012. november 04. 11:46 #500
HeyAlice
HeyAlice
visszatérő vendég

Státuszfeelin' blue
Hozzászólás: 332
Azonosító: 153816
Idézet
Amúgy Mitch is megírhatta volna normálisabban a véleményét.. :/

Minden olvasni nem tudó, agyilag nulla olvassa el ezt a szar! MITCH SEMMIT nem mondott a VÁN DÁJREKSÖNRŐL! Fogod? Eljutott a pici kis csökött agyacskádig?
All Time Low ALEX mondott annyit, hogy „Az új One Direction-kislemez szörnyű, hanyagul van megírva, és akárki írta, szégyellje el magát, mert nagyon rossz. Fúj.”
Nem mondott SEMMI sértőt, ez az ő véleménye.
1 felhasználónak tetszik: ZombieA
38 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!