Starity

A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált

38 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 03. 21:13 #461
- törölt felhasználó -    
Amúgy ahelyett,hogy az egyik rajongótábor a másikat szidná,inkább együtt kéne érezni Mitch hozzátartozóval.GONDOLJATOK BELE:SZEGÉNY KISLÁNY ÚGY FOG FELNŐNI,HOGY NINCS APJA!Én a gondolattól bekönnyeztem....
2012. november 03. 21:13 #462
lanala998
lanala998
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 79
Csatolások: 0
Azonosító: 169580
Hár elondolkozhatnak azok a Directionerek akik ilyeneket mondanak..
2012. november 03. 21:26 #463
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987
Nem tudom elég jól megfogalmazni, hogy milyen undor van most bennem ezekkel kapcsolatban. Alapból semmi joguk, hogy megmondják másoknak mit csináljanak és, hogy mit/kit szerethetnek, de ez már túlmegy minden határon. Mi az már, hogy bárkiről is ilyet mernek mondani? Megérdemelte a halált, mert kimerte mondani a véleményét? Még ha ő is lett volna. Szívből gyűlölöm az ilyeneket. Na meg, halottról vagy jót vagy semmit! Ilyennel még viccelni is tilos! Ez a dolog amellett, hogy undorító, rohadtul erkölcstelen is, akárcsak ezek az emberek... bár nem vagyok benne biztos, hogy azokat, akik ilyet mondanak, lehet embereknek nevezni. Felháborító. Ráadásul előbb tisztában kéne lenniük azzal, hogy kinek írnak, mielőtt eszükbe is jut ilyen. Kik ezek? Még ha az az ő véleménye is lett volna, akkor sem lenne joguk, hogy ilyet mondjanak/írjanak bárkiről is. Ezek a söpredékek nem képesek elfogadni, hogy más vélemény és más érzés is van az övéken kívül.. márpedig milyen érzés lehetett ez az elhunyt családjának? GONDOLKOZZANAK MÁR EL EZEK A SENKIHÁZI FÉRGEK MAGUKON.. már ha tudnak..

Idézet (JustMe18 @ 2012.11.03. 20:16)
hogy írhatsz ilyet te agyilag nem normális? legyél már egy kicsit értelmes és gondolkozz már el azon, hogy mit mondasz! ilyet értelmes ember nem mond bármennyire is utál valakit!  grrr.gif

Igen, ez igaz. De akkor pár Dájreksönör pajtidra is érted, gondolom. wink.gif
3 felhasználónak tetszik: Lucky5, MadHatter, Lizania
2012. november 03. 21:34 #464
- törölt felhasználó -    
Úristen...
Most jönnek majd a negatív kommentek, hogy "a One Direction rajongói akkora k*csögök" stb.
DE EZ NEM AZ EGÉSZ RAJONGÓTÁBOR EMBEREK!
Pár elszállt agyú hülye barom irogat, lehet, hogy valamelyik oldalon összefogtak, de nem az összes directioner ilyen k*csög!!!
Sajnálom Mitch-et, részvétem!
1 felhasználónak tetszik: Cassie3
2012. november 03. 22:03 #465
fruzska141
fruzska141

StátuszI am not afraid to walk this world alone
Hozzászólás: 652
Csatolások: 11
Azonosító: 134445
Én Directioner vagyok, de nem érdemelte meg. Az hoyg meg leszólta, csak 'ízlések és pofonok'
2012. november 03. 22:06 #466
Wikiii
Wikiii
új tag

StátuszCs♥ MOONDTAM! :D
Hozzászólás: 38
Azonosító: 143104
Gratulálok pár "embernek". Hogy írhatnak ilyesmit? Miféle gerinctelen idiótákkal van tele a világ? Amikor olvastam a hírt konkrétan szíven ütött, mert igenis szerettem. Természetesen tudom, hogy a legtöbb Directioner nem ekkora hogy is mondjam mi, mert a barátnőm is imádja őket, mégis képes azt elviselni egyetlen egy rossz szó nélkül, hogy napok óta Mitchről beszélek. Sőt, még őt is megrázta a dolog, pedig aztán velem ellentétben nem nagyon kedveli az efféle zenéket.. Tudják ki volt ő egyáltalán? Nem. Végül is miért tudnák, hisz nyilván nem hallgattak az SS-től egy számot sem. smileeee.gif Akkor meg miről beszélünk..? Pff. Mondjuk abban nagyon is egyetértek, hogy a két műfaj egyáltalán nem vehető egy kalap alá..
3 felhasználónak tetszik: Cassie3, Lucky5, MadHatter
2012. november 03. 22:09 #467
Leah097
Leah097
Hozzászólás: 512
Azonosító: 176042
én nagyon szeretem a One directiont,a számaikat,a fiúkat is,mindent,mai velük kapcsolatos. DE el tudom fogadni,hogy nem mindenkinek tetszik a banda,hiszen mindenkinek más az ízlése. Amíg valaki kulturáltan meg tudja fogalmazni,hogy miért nem tetszik nekik a 1D,addig nincs baj,de ha valaki elkezdi ócsárolni őket,csúny szavakkal illetni a bandát...nagyon be tudok gurulni,és rögtön megvédem őket. Azt nem tudom,hogy Alex hogyan fejezte ki a véleményét,mindenesetre az biztos,hogy még egy ócsárló üzenet miatt sem érdemli meg senki sem,hogy ő vagy egy hozzá közel álló személy meghaljon. Sajnos egy-két directioner nagyon komolyan veszi az ilyen véleményeket.
2012. november 03. 22:09 #468
ani2001
ani2001
új tag

StátuszNever say never!
Hozzászólás: 13
Azonosító: 165940
Én is One Direction rajongó vagyok,de sosem írnék ilyeneket sehol,mert senki nem érdemli meg a halált de sztem ezért az őrült rajongókért nem a fiuk felelősek,ezért nem kéne nekik inni a rajongók által leírt sértésekért nem nekik kéne bünhődniük.és én szentül hiszem,hogy a Directionerek nagyrésze nem tenne ilyet.
2012. november 03. 22:21 #469
cappy007
cappy007

StátuszWe accept the love we think we deserve...
Hozzászólás: 884
Azonosító: 125876
Nem arról van szó, én is szeretem az 1D-t,de a rajongók már "kicsit" túlzásba viszik a rajongásukat...Vegyük például az előző eseteket. Olyan őrültségekre képesek, mintha a banda már legenda lenne, vagy felettébb kiválnának a többi közül. Pedig azért, ismerjük el, ilyenről szó sincs.
Viszont, véleményem szerint, nem kéne minden "directioner-t" egy kalap alá venni, mert nem mindegyik követett el ilyen ostobaságot...
Egyet kell viszont értenem, valóban, szégyeljék el magukat az ilyen emberek!!!
2012. november 03. 22:22 #470
Shimmer
Shimmer
új tag

StátuszYou cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish..
Hozzászólás: 4
Azonosító: 156608
Elég volt! Értelmetlen ez a vita... igen bevallom, hogy azok a "directionerek" (akik valójában nem is azok) hibáztak. De attól nem lesz jobb, hogy egymás nyakának ugrik a két rajongó tábor. Értelmetlen a vita, mert természetesen, a Mitch mellett kiállóknak van igaza. Hiába, de nem minden directioner, olyan , mint azok, akik leszólták Őt.. Ezért nem a fiúkat kell hibáztatni... Igen vannak itt olyan hozzászólások, hogy "ízlések és pofonok".. Mennyire igaz! Van akinek tetszik az, amit a fiúk csinálnak, és valakinek nem... ha nem tetszik neki, nyilvánítsa ki nyugodtan, mert nincs olyan banda, akik nem kapnának negatívumot. Nem kell arra pikkelni, aki esetleg negatív pontokat sorakoztatnak fel melléjük. Én a directioner táborba tartozom, de nem érdekel, mert Mitch olyan személy volt számomra, akit tisztelem, és becsülöm. És azt nem szeretem, hogy egy kalap alá vesztek ezekkel a "directionerek"-kel. Nem vagyok ilyen. És olvastam egy olyat, hogy "Directionerekhez meg no comment mivel annyira érzketlenek vagytok hogy az már fáj!" Érzéktelenek? Olyanokra mondd kérlek, akik ezt mondták, és ne a normális rajongókra... Ezúttal még egyszer én szeretnék bocsánatot kérni a másik tábor rajongóitól, hogy ezeket mondták....
2012. november 03. 22:23 #471
dadis95
dadis95
új tag

StátuszHallgassátok!!! A saját dalom :) http://youtu.be/tmXM73IT61s
Hozzászólás: 14
Azonosító: 158172
az összes one direction rajongó bolond??
2012. november 03. 22:29 #472
Eddy Carnevale
Eddy Carnevale
visszatérő vendég

Státusz#diamonds#comingsoon
Hozzászólás: 130
Csatolások: 29
Azonosító: 139924
Jelentem Én nem bolondultam meg :|| Nem tudom mit kaptaka Directionerek..
2012. november 03. 22:31 #473
Lucky5
Lucky5
state of grace
Hozzászólás: 1086
Csatolások: 1
Azonosító: 133629
Idézet (dadis95 @ 2012.11.03. 22:23)
az összes one direction rajongó bolond??

Nem, nem az összes. Bár némelyik már tényleg átlép minden határt.
4 felhasználónak tetszik: Cassie3, Blade Dancer, MadHatter, Lizania
2012. november 03. 22:39 #474
AmyTurner
AmyTurner
visszatérő vendég

Státusz" Because I'm one hell of a butler"
Hozzászólás: 278
Azonosító: 165135
Újraolvasgattam a kommenteket, és mit ne mondjak, egyeseknek elég nehéz a felfogása. mega_shok.gif

Nos, kedves normális Directionerek (ezalatt természetesen azokat értem, akik nem vennék így a szájukra Mitch nevét)! Ha elolvastátok a korábbi huszonhárom-huszonnnégy oldalnyi hozzászólást, láthattátok, hogy minimum hat ember - köztük maga a cikkíró, num1Kolosszus is - leírta, hogy Tisztelet a kivételnek/Akinek nem inge, ne vegye magára!
Ne vegyétek általánosításnak, ti tudjátok, hogy nem tettetek ilyet, nem kell háborogni.

Akik felhúzták magukat a One Direction tettén: Nem ők mondtak ilyeneket! Mondjuk, igazán megkérhetnék a rajongóikat, hogy vegyenek vissza, de ez más lapra tartozik. Arról a pár ezer/tízezer/esetleg százezer brit, hangsúlyozom, BRIT agymosott libáról van szó, akik, nos, tudjuk, mit tettek.

Aki pedig a fent említett tinédzserek halálát kívánná, ne felejtsen el elgondolkozni azon, hogy akkor ő is lesüllyedne a szintjükre. Persze, értem én, nem normális ember, aki ilyeneket mond - egyáltalán ember? cray.gif -, de ezekkel értelme sem lenne vitába szállni. Makacs tizenegynéhányévesek, akiknek, remélhetőleg, most ég a pofája a szégyentől. Ha meg nem, az a fentebb említett agymosást igazolja.

A félreértések elkerülése végett megjegyezném: nem Mitch Lucker volt az, aki "beszólt" a One Direction-nek, hanem az All Time Low banda tagja, Alex Gaskarth.

Idézet (fruu0520 @ 2012.11.03. 20:32)
ugy bírom a starity-t:DDD tele kamuzzák a világot:)

Szívem, ha nem hiszed, nézd meg azt a Facebook-adatlapot. A sok rajongói üzenet közt ott van Mitch Lucker neve is, csak keresgélj egy kicsit rolleyes.gif HeyAlice egy nagyon jó képet linkelt be pár oldallal ezelőtt a Twitter állapotokról, figyelmedbe ajánlom azt is.
10 felhasználónak tetszik: Beckie, Lucky5, mse90, Blade Dancer, dreamscometrue, Black Hearth2, Beyla, MadHatter, Cassie3, Lizania
2012. november 03. 23:08 #475
Keira_Ss
Keira_Ss
visszatérő vendég
Hozzászólás: 189
Azonosító: 181959
néhány 'rajongó' nagyon szánalmas tud lenni. Ilyet senkinek nem szabad ilyet mondani/kívánni. :/
2012. november 03. 23:12 #476
ReekaSays_LoL
ReekaSays_LoL
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 187741
ez a cikk a szánalmas...van kb 100 rajongó a több millióból és egyből ilyeneket írnak...IEGDHXUSIHQIQOD MILYEN VILÁG EZ?k én már csak röhögök ezeken :'D
2012. november 03. 23:17 #477
blanka64
blanka64
visszatérő vendég

StátuszEgy szív megszűnik dobogni,mert mindennél jobban szeretett ...
Hozzászólás: 241
Csatolások: 32
Azonosító: 186944
sad.gif
Ez rossz azoknak a rajongóknak akiknek ehez semmi közük,mert aki nem rajongó annak semmi fogalma nincs ezeről,és rosszul ítéli meg az ->összes<- rajongót !!
2012. november 03. 23:30 #478
fruu0520
fruu0520
új tag

Státusz"everyday, every hour, turn the pain into power"
Hozzászólás: 9
Azonosító: 189027
de "AmyTurner" nem kell mindent az összes directionerre fogni az, hogy mondjuk 10-15 ezt mondták az nem az egész "directioner csapatot" jelenti, tehát érted, én erre értettem hogy tele kamuzzák a világot!smileeee.gif én nem ismertem, de egy embernek a halálának sem örülök attól függetlenül hogy ismertem e vagy nem. Directioner vagyok de én ilyet nem mondtam, soha a büdös életbe nem is fogok. csak ha 10-15 ember ezt mondja, azért miért kell már az összes directionerre ezt mondani, én csak ezt nem értem!smileeee.gif de nem rossz indulatból mondom:)!
2012. november 03. 23:31 #479
ZombieA
ZombieA
új tag

StátuszRest In Peace Mitch <3
Hozzászólás: 14
Azonosító: 181991
Mikor fogjátok már föl,hogy senki nem állított olyat,hogy az összes directioner ilyen? könyörgöm,ha elolvassátok a cikket akkor legalább értelmezzétek!
2012. november 03. 23:55 #480
Netti35
Netti35
visszatérő vendég

StátuszNéha csak akkor vesszük észre a meghúzott határokat, ha már átléptük őket.
Hozzászólás: 214
Azonosító: 171275
Honnan szalajtották ezt a sok dunaérett szűk látókörű retardált 13 évest??????????????
38 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!