A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált
2012. november 03. 18:18
Idézet (bakocsenge @ 2012.11.03. 18:14)
Alex csak kimondta, amit rajtatok kívül millióan gondolnak!! Meg amúgy is: legjobb tudomásom szerint szólásszabadság van, elmondta amit gondol. Már ne is haragudj, de nem érzed kissé erősnek azt, hogy valakit HALÁLOSAN megfenyegetnek TIZENÉVESEK csak azért mert kimondta amit gondol??!! Mire emlékeztet titeket ez a helyzet?? Nem abszurd kissé a dolog?? 
Teljes mértékben egyetértek, de ezeknek sajna hiába magyarázunk...
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2012. november 03. 18:26
|
|
nina456 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 594 Csatolások: 50 Azonosító: 181415 offline
|
Komolyan mondom, nekem nem is igazán a One Directionnal van bajom, hanem a rajongóikkal. Undorító amit ezek a "Directionerek" csinálnak!!! Akinek nem inge ne vegye magának, jól tudom, hogy vannak normális és értelmes rajongók is! A Suicide Silence rajongók felháborodása és követelése teljesen jogos!
Berni97
2012. november 03. 18:29
|
Shimmerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 156608 offline
|
Lehet, hogy nem láttad, de vannak ilyenek. A rajongóknak elkéne fogadniuk, hogy vannak olyanok akik kifejezetten kifejezik a nem tetszésüket a fiúk felé. Sokszor vagyok mostanában úgy, hogy nagyon messzire mennnek, és ez igaz is. Most pedig túl messzire mentek..... Én is diretioner vagyok, de imádom/tam Mitch-et, aki szerintem egy nagyszerű előadó volt. Tisztelem őt. Remélem, hogy jó helyre került
2012. november 03. 18:55
|
|
Tweenydeadwarsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 189008 offline
|
Csak azért képes voltam ide regisztrálni, hogy az olyan falat kislányok, akik 1D-t, meg Justin Biebert, és HSM-et hallgatnak, most megkapják az élet nagy pofonjait!
1:Elsősorban meghalt egy ember.. Ha elvonatkoztatunk attól, hogy ki is volt, ti hogy állnátok hozzá? "Megérdemelte, szar kis köcsög!" És ha apátok, vagy anyátok halt volna meg? Ha valaki tudja, milyen érzés, az biztos, hogy nem mond ilyet Mitchre...
2: Mitch letett valamit az asztalra.. Ti mit? Semmit, még életetek sincsen! Ha tehetitek a plázában töltitek életetek nagy részét, mert az "annyira cool!"... Naja! Ez olyan, mint Marilyn Monroe.. Kitette mindenét a sajtónak, csakhogy középpontban legyen, ő ezért lett híres, nem mert akkora nagy ember volt!
3: Mitch egy nagyszerű ember volt, az már lényegtelen, hogy sikeres, de a családját, a barátait, és a rajongóit is egyaránt szerette! Vegyétek már észre magatokat! Ha pl. a 1D egyik pasija, vagy Bieber halna meg, és mi oltogatnánk, az nektek se lenne jó! Ráadásul tök undorító dolog, hogy egy halott embert így megaláznátok! Ezzel cask a ti szegénységi bizonyítványotokat állítjátok elő, és az emberek meg kiröhögnek titeket, hogy ilyen babapopsi arcú cicafiúkért vagytok oda, és rinyáltok orrba-szájba, amire senki az ég-világon nem kíváncsi!
4: Majd akkor legyen ilyen nagy a szátok, mikor elértek oylan szintre, mint Mitch, vagy a ti "jelképetek" a cicafiúk, hogy ország-világ ismer titeket, és szeretnek, és hallgatnak/néznek!!!!!!!!!!
Szóval ha nem is bírtátok Mitchet, legalább egy kibaszott percre maradjatok kussba, mert másoknak lehet, hogy ezerszer többet jelentett, mint nektek a cica srácok!!!!!! Szóval szálljatok egy kicsit magatokba, hogy tényleg tisztességes dolog-e egy HALOTT EMBERT ÓCSÁROLNI!!!!!!!!!!!
1:Elsősorban meghalt egy ember.. Ha elvonatkoztatunk attól, hogy ki is volt, ti hogy állnátok hozzá? "Megérdemelte, szar kis köcsög!" És ha apátok, vagy anyátok halt volna meg? Ha valaki tudja, milyen érzés, az biztos, hogy nem mond ilyet Mitchre...
2: Mitch letett valamit az asztalra.. Ti mit? Semmit, még életetek sincsen! Ha tehetitek a plázában töltitek életetek nagy részét, mert az "annyira cool!"... Naja! Ez olyan, mint Marilyn Monroe.. Kitette mindenét a sajtónak, csakhogy középpontban legyen, ő ezért lett híres, nem mert akkora nagy ember volt!
3: Mitch egy nagyszerű ember volt, az már lényegtelen, hogy sikeres, de a családját, a barátait, és a rajongóit is egyaránt szerette! Vegyétek már észre magatokat! Ha pl. a 1D egyik pasija, vagy Bieber halna meg, és mi oltogatnánk, az nektek se lenne jó! Ráadásul tök undorító dolog, hogy egy halott embert így megaláznátok! Ezzel cask a ti szegénységi bizonyítványotokat állítjátok elő, és az emberek meg kiröhögnek titeket, hogy ilyen babapopsi arcú cicafiúkért vagytok oda, és rinyáltok orrba-szájba, amire senki az ég-világon nem kíváncsi!
4: Majd akkor legyen ilyen nagy a szátok, mikor elértek oylan szintre, mint Mitch, vagy a ti "jelképetek" a cicafiúk, hogy ország-világ ismer titeket, és szeretnek, és hallgatnak/néznek!!!!!!!!!!
Szóval ha nem is bírtátok Mitchet, legalább egy kibaszott percre maradjatok kussba, mert másoknak lehet, hogy ezerszer többet jelentett, mint nektek a cica srácok!!!!!! Szóval szálljatok egy kicsit magatokba, hogy tényleg tisztességes dolog-e egy HALOTT EMBERT ÓCSÁROLNI!!!!!!!!!!!
2012. november 03. 18:58
|
|
andika99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.02. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 168396 offline
|
NEM HISZEM EL! Ha a directionerek a 1D féle pop zenét hallgatják, akkor minek foglalkoznak egy teljesen más műfajt képviselő énekessel?! És hogy lehet olyat mondani BÁRKIRŐL is, higy megérdemelte a halálát?! Ismerték őt? Nem! Van joguk ítélkezni? NINCS! bezzeg ha a kicsi Zayn-t a vallása miatt csúfolják, mint valami anyamedve, az ember torkának esnek. megszállót 'rajongók'...
2012. november 03. 19:05
Idézet (antidájreksön98 @ 2012.11.03. 19:02)
kivagyok ezen akadva ..5 taknyos meleg azokat vitte volna el a kaszás.. rohadjanak meg ott ahol vannak!!
Hát te is gusztustalan vagy, mit ne mondjak.
Mitch fogná a fejét ha meglátná hogy milyen értelmes kommentek vannak itt... És szerintem az 1D is.
Azt bírom hogy megy itt a véget nem érő vita a Directionerek meg az antifanok között, amikor semmi értelme. Persze a véleményt ki lehet nyilvánítani, de néhány hozzászólás teljesen értelmetlen és idióta.
2012. november 03. 19:09
|
|
Csillbabvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.12. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 138512 offline
|
már nem azért de szerintem undorító amit ezek a "Directionerek" tesznek, igen én is szeretem a 1D-t de sose vetemednék arra hogy egy halott embert ócsároljak aki más embereknek nagyon is sokat jelentett.
2012. november 03. 19:10
|
Shimmerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 156608 offline
|
Már kikérem magamnak.... Tudom akinek nem inge nem veszi magára, de NEM MINDEN RAJONGÓ ilyen. Nem szeretem, ha a teljesen más rajongókat, akik teljesen normálisan állnak hozzá az ilyen dolgokhoz/ normálisan, kúlturáltan tudnak viselkedni, azt egy kalap alá vegyék azokkal, akik tényleg őrülten rajonganak értük.... Amint már említettem, én teljesen tisztelem Mitch-et és ezúton szeretnék minden magyar "directioner" nevében akik ilyet tettek volna bocsánatot kérni. Bár nem hiszem, hogy mi magyar rajongók is ócsároltuk, gyaláztuk volna Őt, de ha mégis én kérek elnézést tőletek.... Imádtam Őt, és sajnálom, hogy ez történt.....
2012. november 03. 19:15
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Már sokszor tapasztaltam, hogy túlmennek a rajongók egyes határokon, de azért ennyire nagyon pszichikus. Nemhogy túlmentek egy határon, ez tiszteletlenség, megalázás és tűrhetetlen dolog. Most tekintsünk el attól a ténytől, hogy nem kedvelem az 1D-t, de ebben az esetben most nem ők a hibásak. Minden a rajongók fejéből pattant ki. Megnézném pk mit csinálnának, ha meghalna az egyik tag és rögtön egy másik, teljesen eltérő stílust képviselő banda rajongói azt írnák, hogy megérdemelte a halált. Mit csinálnának??? Egyszerűen felfoghatatlan. Egy halottról beszélünk emberek! Szép, hogy már ott tart a világ, hogy egy embernek még halála után se "lehet nyugta." Felháborító! És mindez miért? Mert egy másik tag kimondta a véleményét az 1D-ről. Eleve Mitch Lucker-nek valószínűleg (biztosan) semmi köze nem volt ahhoz a kijelentéshez. Szégyen! Erre már tényleg nem tudok mit mondani...Túlmentek jócskán azon a bizonyos határon, ezek már pszichiátriai esetek komolyan mondom. Mindegy, nem koptatom tovább a billentyűzetet, épeszű ember ezt magától is felismeri.
2012. november 03. 19:19
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Tweenydeadwars @ 2012.11.03. 18:55)
Csak azért képes voltam ide regisztrálni, hogy az olyan falat kislányok, akik 1D-t, meg Justin Biebert, és HSM-et hallgatnak, most megkapják az élet nagy pofonjait!
1:Elsősorban meghalt egy ember.. Ha elvonatkoztatunk attól, hogy ki is volt, ti hogy állnátok hozzá? "Megérdemelte, sz*r kis k*csög!" És ha apátok, vagy anyátok halt volna meg? Ha valaki tudja, milyen érzés, az biztos, hogy nem mond ilyet Mitchre...
4: Majd akkor legyen ilyen nagy a szátok, mikor elértek oylan szintre, mint Mitch, vagy a ti "jelképetek" a cicafiúk, hogy ország-világ ismer titeket, és szeretnek, és hallgatnak/néznek!!
Szóval ha nem is bírtátok Mitchet, legalább egy kibaszott percre maradjatok kussba, mert másoknak lehet, hogy ezerszer többet jelentett, mint nektek a cica srácok!! Szóval szálljatok egy kicsit magatokba, hogy tényleg tisztességes dolog-e egy HALOTT EMBERT ÓCSÁROLNI!!
1:Elsősorban meghalt egy ember.. Ha elvonatkoztatunk attól, hogy ki is volt, ti hogy állnátok hozzá? "Megérdemelte, sz*r kis k*csög!" És ha apátok, vagy anyátok halt volna meg? Ha valaki tudja, milyen érzés, az biztos, hogy nem mond ilyet Mitchre...
4: Majd akkor legyen ilyen nagy a szátok, mikor elértek oylan szintre, mint Mitch, vagy a ti "jelképetek" a cicafiúk, hogy ország-világ ismer titeket, és szeretnek, és hallgatnak/néznek!!
Szóval ha nem is bírtátok Mitchet, legalább egy kibaszott percre maradjatok kussba, mert másoknak lehet, hogy ezerszer többet jelentett, mint nektek a cica srácok!! Szóval szálljatok egy kicsit magatokba, hogy tényleg tisztességes dolog-e egy HALOTT EMBERT ÓCSÁROLNI!!
Egyetértek azzal, amiket írtál, kivéve a Marylin Monroe-t illető dolgokkal. Egyrészt ő egy tehetséges színésznő és gyönyörű nő volt, szóval megalapozott a hírneve, másrészt szerintem nem ő futkosott a sajtó után, hanem fordítva, mert a közönség megőrült érte és mindent tudni akart róla.
2012. november 03. 19:22
|
|
LiliParanoidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.26. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 129999 offline
|
nem állna meg mindenki egy pillanatra és csöndesedne el mert valaki meghalt!? utána szapulhatjátok egymást, de legyen már ennyi bennetek hogy egy kicsit elgondolkoztok. Directionerekhez meg no comment mivel annyira érzketlenek vagytok hogy az már fáj! most mi lenne ha a szeretett Zayn vagy a kedvenc Harry halt volna meg...?
2012. november 03. 19:54
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Nem értem miért kell halálosan fenyegetni a másikat! Imádom a One Direction-t, a srácok az életem, de akkor sem küldözgetek fenyegető üzeneteket olyanoknak akiknek nem tetszik az egyik számuk! Nem vagyunk egyformák, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz!
2012. november 03. 19:55
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Bevallom, nem igazán találok szavakat. Már az Alex-es cikknél is ki voltam akadva, na de ez... Pofám leszakad. A helyükben olyan szinten elszégyellném magam... Undorító és gerinctelen tiniribizlik. Van egyáltalán lelke egy olyan embernek, aki örül valaki halálának? Természetesen nem minden rajongójuk ilyen, de a legtöbb szó szerint már ijesztő. Kéne nekik egy kivizsgálás, mert valami hatalmas gond lehet az agyukban. Az empátiáról meg már ne is beszéljünk...
2012. november 03. 20:05
én Directioner vagyok és akkor én is tehetek erről az egészről? mi a fenéért kell általánosítani? Szerintem is szégyen amit páran tettek, de akkor is..de egy egész rajongói csoportot szidjatok csak azért mert páran bunkók voltak. Mire jó ez nektek? És mi az, hogy cicafiúk? Istenem nőjetek már fel! Kedves starity! Eddig se szerettem ezt az oldalt és nem is terveztem, hogy regisztrálok, de egyre felháborítóbb amiket cikkeztek a One Direction-ról! Ezzel csak azt éritek el, hogy a rajongók miatt most a bandát is megutálják..hadd gratuláljak..
2012. november 03. 20:07
|
|
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline
|
Mi van? O.O Na legyen már elég azért:@ Úgy utálom az ilyen RAJONGÓKAT! :@ Ezek nem Directionerek! A Directionerek nem csinálnak ilyet! :@ Gusztustalan!!! A fiúknak ezért nem kell bocsánatot kérni. A bunkó rajongókat kell megkeresni és kérdőre vonni!
Cassie3
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.