Starity

A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált

38 oldal 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 03. 18:14 #421
- törölt felhasználó -    
Kikiih egyetértek!
2012. november 03. 18:18 #422
- törölt felhasználó -    
Idézet (bakocsenge @ 2012.11.03. 18:14)
Alex csak kimondta, amit rajtatok kívül millióan gondolnak!! Meg amúgy is: legjobb tudomásom szerint szólásszabadság van, elmondta amit gondol. Már ne is haragudj, de nem érzed kissé erősnek azt, hogy valakit HALÁLOSAN megfenyegetnek TIZENÉVESEK csak azért mert kimondta amit gondol??!! Mire emlékeztet titeket ez a helyzet?? Nem abszurd kissé a dolog??  bolond.gif

Teljes mértékben egyetértek, de ezeknek sajna hiába magyarázunk...
1 felhasználónak tetszik: Lucky5
2012. november 03. 18:26 #423
nina456
nina456
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 594
Csatolások: 50
Azonosító: 181415
Komolyan mondom, nekem nem is igazán a One Directionnal van bajom, hanem a rajongóikkal. Undorító amit ezek a "Directionerek" csinálnak!!! Akinek nem inge ne vegye magának, jól tudom, hogy vannak normális és értelmes rajongók is! A Suicide Silence rajongók felháborodása és követelése teljesen jogos!
1 felhasználónak tetszik: Berni97
2012. november 03. 18:29 #424
Shimmer
Shimmer
új tag

StátuszYou cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish..
Hozzászólás: 4
Csatolások: 0
Azonosító: 156608
Lehet, hogy nem láttad, de vannak ilyenek. A rajongóknak elkéne fogadniuk, hogy vannak olyanok akik kifejezetten kifejezik a nem tetszésüket a fiúk felé. Sokszor vagyok mostanában úgy, hogy nagyon messzire mennnek, és ez igaz is. Most pedig túl messzire mentek..... Én is diretioner vagyok, de imádom/tam Mitch-et, aki szerintem egy nagyszerű előadó volt. Tisztelem őt. Remélem, hogy jó helyre került smileeee.gif
2012. november 03. 18:54 #425
galodonna
galodonna
új tag
Hozzászólás: 21
Azonosító: 168441
ez nem az 1D hibája és szerintem nem ér meg egy cikket
2012. november 03. 18:55 #426
Tweenydeadwars
Tweenydeadwars
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 189008
Csak azért képes voltam ide regisztrálni, hogy az olyan falat kislányok, akik 1D-t, meg Justin Biebert, és HSM-et hallgatnak, most megkapják az élet nagy pofonjait!
1:Elsősorban meghalt egy ember.. Ha elvonatkoztatunk attól, hogy ki is volt, ti hogy állnátok hozzá? "Megérdemelte, szar kis köcsög!" És ha apátok, vagy anyátok halt volna meg? Ha valaki tudja, milyen érzés, az biztos, hogy nem mond ilyet Mitchre...
2: Mitch letett valamit az asztalra.. Ti mit? Semmit, még életetek sincsen! Ha tehetitek a plázában töltitek életetek nagy részét, mert az "annyira cool!"... Naja! Ez olyan, mint Marilyn Monroe.. Kitette mindenét a sajtónak, csakhogy középpontban legyen, ő ezért lett híres, nem mert akkora nagy ember volt!
3: Mitch egy nagyszerű ember volt, az már lényegtelen, hogy sikeres, de a családját, a barátait, és a rajongóit is egyaránt szerette! Vegyétek már észre magatokat! Ha pl. a 1D egyik pasija, vagy Bieber halna meg, és mi oltogatnánk, az nektek se lenne jó! Ráadásul tök undorító dolog, hogy egy halott embert így megaláznátok! Ezzel cask a ti szegénységi bizonyítványotokat állítjátok elő, és az emberek meg kiröhögnek titeket, hogy ilyen babapopsi arcú cicafiúkért vagytok oda, és rinyáltok orrba-szájba, amire senki az ég-világon nem kíváncsi!
4: Majd akkor legyen ilyen nagy a szátok, mikor elértek oylan szintre, mint Mitch, vagy a ti "jelképetek" a cicafiúk, hogy ország-világ ismer titeket, és szeretnek, és hallgatnak/néznek!!!!!!!!!!
Szóval ha nem is bírtátok Mitchet, legalább egy kibaszott percre maradjatok kussba, mert másoknak lehet, hogy ezerszer többet jelentett, mint nektek a cica srácok!!!!!! Szóval szálljatok egy kicsit magatokba, hogy tényleg tisztességes dolog-e egy HALOTT EMBERT ÓCSÁROLNI!!!!!!!!!!!
6 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Blade Dancer, Beyla, MadHatter, Berni97, Lucky5
2012. november 03. 18:58 #427
andika99
andika99
új tag

StátuszEkkora Vihart!
Hozzászólás: 3
Azonosító: 168396
NEM HISZEM EL! Ha a directionerek a 1D féle pop zenét hallgatják, akkor minek foglalkoznak egy teljesen más műfajt képviselő énekessel?! És hogy lehet olyat mondani BÁRKIRŐL is, higy megérdemelte a halálát?! Ismerték őt? Nem! Van joguk ítélkezni? NINCS! bezzeg ha a kicsi Zayn-t a vallása miatt csúfolják, mint valami anyamedve, az ember torkának esnek. megszállót 'rajongók'...
2012. november 03. 19:05 #428
- törölt felhasználó -    
Idézet (antidájreksön98 @ 2012.11.03. 19:02)
kivagyok ezen akadva ..5 taknyos meleg azokat vitte volna el a kaszás..  rohadjanak meg ott ahol vannak!!

Hát te is gusztustalan vagy, mit ne mondjak.
Mitch fogná a fejét ha meglátná hogy milyen értelmes kommentek vannak itt... És szerintem az 1D is.
Azt bírom hogy megy itt a véget nem érő vita a Directionerek meg az antifanok között, amikor semmi értelme. Persze a véleményt ki lehet nyilvánítani, de néhány hozzászólás teljesen értelmetlen és idióta.
7 felhasználónak tetszik: Beckie, Jolie_77, Blade Dancer, Black Hearth2, Beyla, MadHatter, Lucky5
2012. november 03. 19:09 #429
Csillbab
Csillbab
visszatérő vendég

StátuszJust promise that you won't forget we had it all
Hozzászólás: 141
Csatolások: 1
Azonosító: 138512
már nem azért de szerintem undorító amit ezek a "Directionerek" tesznek, igen én is szeretem a 1D-t de sose vetemednék arra hogy egy halott embert ócsároljak aki más embereknek nagyon is sokat jelentett.
2012. november 03. 19:10 #430
Shimmer
Shimmer
új tag

StátuszYou cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish..
Hozzászólás: 4
Azonosító: 156608
Már kikérem magamnak.... Tudom akinek nem inge nem veszi magára, de NEM MINDEN RAJONGÓ ilyen. Nem szeretem, ha a teljesen más rajongókat, akik teljesen normálisan állnak hozzá az ilyen dolgokhoz/ normálisan, kúlturáltan tudnak viselkedni, azt egy kalap alá vegyék azokkal, akik tényleg őrülten rajonganak értük.... Amint már említettem, én teljesen tisztelem Mitch-et és ezúton szeretnék minden magyar "directioner" nevében akik ilyet tettek volna bocsánatot kérni. Bár nem hiszem, hogy mi magyar rajongók is ócsároltuk, gyaláztuk volna Őt, de ha mégis én kérek elnézést tőletek.... Imádtam Őt, és sajnálom, hogy ez történt.....
2012. november 03. 19:15 #431
Pati99
Pati99
új tag

StátuszNem számit,milyen nehéz az élet,sose adjuk fel a reményt. - Zayn Malik
Hozzászólás: 35
Azonosító: 185684
Shimmer.. Teljesen egyet értek veled.. nem kéne mindenkit egyre venni.!
2012. november 03. 19:15 #432
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Már sokszor tapasztaltam, hogy túlmennek a rajongók egyes határokon, de azért ennyire nagyon pszichikus. Nemhogy túlmentek egy határon, ez tiszteletlenség, megalázás és tűrhetetlen dolog. Most tekintsünk el attól a ténytől, hogy nem kedvelem az 1D-t, de ebben az esetben most nem ők a hibásak. Minden a rajongók fejéből pattant ki. Megnézném pk mit csinálnának, ha meghalna az egyik tag és rögtön egy másik, teljesen eltérő stílust képviselő banda rajongói azt írnák, hogy megérdemelte a halált. Mit csinálnának??? Egyszerűen felfoghatatlan. Egy halottról beszélünk emberek! Szép, hogy már ott tart a világ, hogy egy embernek még halála után se "lehet nyugta." Felháborító! És mindez miért? Mert egy másik tag kimondta a véleményét az 1D-ről. Eleve Mitch Lucker-nek valószínűleg (biztosan) semmi köze nem volt ahhoz a kijelentéshez. Szégyen! Erre már tényleg nem tudok mit mondani...Túlmentek jócskán azon a bizonyos határon, ezek már pszichiátriai esetek komolyan mondom. Mindegy, nem koptatom tovább a billentyűzetet, épeszű ember ezt magától is felismeri.
4 felhasználónak tetszik: hana001, Cassie3, Beyla, Lucky5
2012. november 03. 19:19 #433
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (Tweenydeadwars @ 2012.11.03. 18:55)
Csak azért képes voltam ide regisztrálni, hogy az olyan falat kislányok, akik 1D-t, meg Justin Biebert, és HSM-et hallgatnak, most megkapják az élet nagy pofonjait! 
1:Elsősorban meghalt egy ember.. Ha elvonatkoztatunk attól, hogy ki is volt, ti hogy állnátok hozzá? "Megérdemelte, sz*r kis k*csög!" És ha apátok, vagy anyátok halt volna meg? Ha valaki tudja, milyen érzés, az biztos, hogy nem mond ilyet Mitchre... 
2: Mitch letett valamit az asztalra.. Ti mit? Semmit, még életetek sincsen! Ha tehetitek a plázában töltitek életetek nagy részét, mert az "annyira cool!"... Naja! Ez olyan, mint Marilyn Monroe.. Kitette mindenét a sajtónak, csakhogy középpontban legyen, ő ezért lett híres, nem mert akkora nagy ember volt! 
3: Mitch egy nagyszerű ember volt, az már lényegtelen, hogy sikeres, de a családját, a barátait, és a rajongóit is egyaránt szerette! Vegyétek már észre magatokat! Ha pl. a 1D egyik pasija, vagy Bieber halna meg, és mi oltogatnánk, az nektek se lenne jó! Ráadásul tök undorító dolog, hogy egy halott embert így megaláznátok! Ezzel cask a ti szegénységi bizonyítványotokat állítjátok elő, és az emberek meg kiröhögnek titeket, hogy ilyen babapopsi arcú cicafiúkért vagytok oda, és rinyáltok orrba-szájba, amire senki az ég-világon nem kíváncsi! 
4: Majd akkor legyen ilyen nagy a szátok, mikor elértek oylan szintre, mint Mitch, vagy a ti "jelképetek" a cicafiúk, hogy ország-világ ismer titeket, és szeretnek, és hallgatnak/néznek!!
Szóval ha nem is bírtátok Mitchet, legalább egy kibaszott percre maradjatok kussba, mert másoknak lehet, hogy ezerszer többet jelentett, mint nektek a cica srácok!! Szóval szálljatok egy kicsit magatokba, hogy tényleg tisztességes dolog-e egy HALOTT EMBERT ÓCSÁROLNI!!

Egyetértek azzal, amiket írtál, kivéve a Marylin Monroe-t illető dolgokkal. Egyrészt ő egy tehetséges színésznő és gyönyörű nő volt, szóval megalapozott a hírneve, másrészt szerintem nem ő futkosott a sajtó után, hanem fordítva, mert a közönség megőrült érte és mindent tudni akart róla.
5 felhasználónak tetszik: hana001, Beckie, Blade Dancer, Beyla, Lucky5
2012. november 03. 19:22 #434
LiliParanoid
LiliParanoid
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 129999
nem állna meg mindenki egy pillanatra és csöndesedne el mert valaki meghalt!? utána szapulhatjátok egymást, de legyen már ennyi bennetek hogy egy kicsit elgondolkoztok. Directionerekhez meg no comment mivel annyira érzketlenek vagytok hogy az már fáj! most mi lenne ha a szeretett Zayn vagy a kedvenc Harry halt volna meg...?
2012. november 03. 19:30 #435
Reb_
Reb_

Státusz#thatPower
Hozzászólás: 667
Csatolások: 373
Azonosító: 176380
Shimmert totál igazad, van. én se vagyok ilyen directioner
2012. november 03. 19:39 #436
ZsMasi
ZsMasi
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 189016
Inkább az lenne Mitch helyén aki ekkora gyökér
2012. november 03. 19:54 #437
Fanni0325
Fanni0325
Miss Anonymus

StátuszA hit segít, hogy mindent más színben láss...
Hozzászólás: 1695
Csatolások: 7
Azonosító: 138041
Nem értem miért kell halálosan fenyegetni a másikat! Imádom a One Direction-t, a srácok az életem, de akkor sem küldözgetek fenyegető üzeneteket olyanoknak akiknek nem tetszik az egyik számuk! Nem vagyunk egyformák, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz!
2012. november 03. 19:55 #438
Lucky5
Lucky5
state of grace
Hozzászólás: 1086
Csatolások: 1
Azonosító: 133629
Bevallom, nem igazán találok szavakat. Már az Alex-es cikknél is ki voltam akadva, na de ez... Pofám leszakad. A helyükben olyan szinten elszégyellném magam... Undorító és gerinctelen tiniribizlik. Van egyáltalán lelke egy olyan embernek, aki örül valaki halálának? Természetesen nem minden rajongójuk ilyen, de a legtöbb szó szerint már ijesztő. Kéne nekik egy kivizsgálás, mert valami hatalmas gond lehet az agyukban. Az empátiáról meg már ne is beszéljünk... bolond.gif
4 felhasználónak tetszik: Cassie3, Lizania, Blade Dancer, MadHatter
2012. november 03. 20:05 #439
- törölt felhasználó -    
én Directioner vagyok és akkor én is tehetek erről az egészről? mi a fenéért kell általánosítani? Szerintem is szégyen amit páran tettek, de akkor is..de egy egész rajongói csoportot szidjatok csak azért mert páran bunkók voltak. Mire jó ez nektek? És mi az, hogy cicafiúk? Istenem nőjetek már fel! Kedves starity! Eddig se szerettem ezt az oldalt és nem is terveztem, hogy regisztrálok, de egyre felháborítóbb amiket cikkeztek a One Direction-ról! Ezzel csak azt éritek el, hogy a rajongók miatt most a bandát is megutálják..hadd gratuláljak..
2012. november 03. 20:07 #440
Pocok
Pocok
visszatérő vendég

StátuszMosolyogj egész nap!:) Sose tudhatod, ki fogja viszonozni!:)
Hozzászólás: 417
Azonosító: 186682
Mi van? O.O Na legyen már elég azért:@ Úgy utálom az ilyen RAJONGÓKAT! :@ Ezek nem Directionerek! A Directionerek nem csinálnak ilyet! :@ Gusztustalan!!! A fiúknak ezért nem kell bocsánatot kérni. A bunkó rajongókat kell megkeresni és kérdőre vonni!
1 felhasználónak tetszik: Cassie3
38 oldal 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!