Huh, tudom, hogy most virtuálisan megfognak dobálni, meg ilyenek, de ehhez akkor is hozzá kell fűznöm pár dolgot.
1. Megakadt az emo szócskán a szemem.. Attól még, hogy Mitch metálénekes volt köze sem volt az emósokhoz!! A metálnak sincsen túl sok köze ehhez a stílushoz. Csak saját magamból tudok kiindulni, és nem is akarok másból: én metált hallgatok zömmel. Szeretem a Suicide Silence-t is. De nem vagyok se depressziós, se beteges és még ki tudja milyen címkét tudhatunk mi, metálosok, magunkénak. (Általában nem használok magamra stíluscímkét se, de most az alátámasztás kedvéért metálosnak hívom magamat.)
2. Ne szeressék Mitchet. Ez rendben is van. De azon el lehet gondolkodni, hogy mit jelent az a szó, hogy végtisztesség. Mitch Luckernek meg kéne ezt adni. Felfordul a gyomrom, hogy alig két nappal a halála után ezzel kerül be a sajtóba, amikor a munkásságáról megannyi jót el lehetne mondani. És arról is, hogy mennyire szerette a kislányát. Sok interjút olvastam Mitchel, és mindegyikben ÁRADOZOTT a lányáról. Szerette a családját és szerette az életét.
3. A harmadik dolog, ami nekem bekattant a kommentek olvasgatása közben, hogy ezek a kislányok még később megfogják bánni remélhetőleg, amit most mondanak. Mert ez méltatlan emberi viselkedés számomra, abszolút csalódottságot keltő, hogy minden emberség és együttérzés kiveszik belőlük. Lehet valakiért rajongani, én is rajongok sok mindenkiért, de a saját, józan eszünket ne veszítsük már el!!!
Végül pedig: nem hibáztatom a One Directiont a rajongóik viselkedése miatt. De a "Directionereknek" üzenem: ha az imádottjaitokban egy cseppnyi emberi érzés is van Mitch irányába, akkor mélységesen szégyellik magukat a rajongóik miatt!!!
Saját véleményem, jöhetnek a mocskolódó, kioktató véleménynyilvánítások.