A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált
2012. november 03. 15:58
|
|
Vivus98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 186727 offline
|
A sok őrült rajongó -.-" Sose értem meg az ilyeneket. Persze én is szeretem az 1D de attól még mivan hogyha valaki más véleménnyel van rolluk ? Mindenkinek van saját véleménye és szerintem ezt tiszteletben kellett volna tartani !
2012. november 03. 16:10
|
|
JuicyGirl02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 177916 offline
|
Lehet hogy Alex Gaskarth-nak nem kellett volna magára haragítania a directionreket akkor talán nem lenne ez az egész cirkusz! Viszont azzal nem értek egyet a többi directionerrel hogy ezért Mitch megérdemelte a halált. Ő is ember volt, neki is kijár a tisztelet.Meg ugye halottról csak jót vagy semmit...Na mindegy azért én úgy gondolom hogy Alex gerjesztette ezt a vitát.
2012. november 03. 16:14
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
num1Kolosszus Ne is hallgass rájuk, nem tudják mit beszélnek!
Nos, a cikkhez hozzászólva.. Gusztustalan amit művelnek, olyan ember szinte nem létezik aki meg érdemelné a halált... max aki embert ölt, de talán még ő sem... Elgondolkodhatnátok néha , hogy mik be visznek be titeket ezek a kis fiúcskák... mert amit műveltek az már elképesztő..
Nézzetek magatokba, és gondolkodjatok el rajta, ők ezt miért is mondták? mi joguk volt rá hogy ilyet merészeljenek mondani? Ezeknek csak a hírnév a fontos meg a pénz... És vérig fognak majd sértőd amikor meglátják azok hozzászólását akik ellenzik és megvetik őket. Színtiszta színjáték.. pff.. gusztustalan már ez a világ gyerekek.. gusztustalan..
Nos, a cikkhez hozzászólva.. Gusztustalan amit művelnek, olyan ember szinte nem létezik aki meg érdemelné a halált... max aki embert ölt, de talán még ő sem... Elgondolkodhatnátok néha , hogy mik be visznek be titeket ezek a kis fiúcskák... mert amit műveltek az már elképesztő..
2012. november 03. 16:15
Idézet (JuicyGirl02 @ 2012.11.03. 16:10)
Lehet hogy Alex Gaskarth-nak nem kellett volna magára haragítania a directionreket akkor talán nem lenne ez az egész cirkusz! Viszont azzal nem értek egyet a többi directionerrel hogy ezért Mitch megérdemelte a halált. Ő is ember volt, neki is kijár a tisztelet.Meg ugye halottról csak jót vagy semmit...Na mindegy azért én úgy gondolom hogy Alex gerjesztette ezt a vitát.
Hogyne. Elvégre ne is merje egy felnőtt férfi elmondani a véleményét pár elvakult kislány miatt ugye, akiknek még a fenekén a tojáshéj, mert őőő mi is lesz?
2012. november 03. 16:17
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Árulja már valaki, hogy még is, mi a büdös francot rakott le a One Direction az asztalra, hogy mások halált kívánjátok, mert a szájára merte venni a ti hőn szeretett bandátokat???
Írtak nekik egy számot ami arról szól, hogy az összes lány mennyire gyönyörű, mert sok testkép zavaros esetleg kövér lány elképzelte, hogy azt csak nekik írták, és már is mindenki beléjük szeretett és hibátlannak találta őket. Holott ebben annyi szerepük volt, hogy némi utómunkálattal felénekelt jól a dalt, és forgattak hozzá egy klipet amiben ugrálnak. Utána forgattak egy melankolikus dalhoz egy klipet, amit szintén nem ők írtak és zenésítettek meg..de azért még januárban is azzal volt tele a starity, hogy főszereplő lány úgy néz ki mint Taylor Lautner, mert egy szerep kedvéért elmerte játszani, hogy az egyik fiú kedvese, de fiúk megint nagyot alkottak ugyan is a szám tökéletes. A 3. klipet azt véglegesen nem tudom hova tenni, ugyan is a szöveg az próbál egy szerelmes számot vissza adni a klipben meg ugrálnak egy piros buszon??? Mondjuk biztos én vagyok a nagyon hülye ha ennek semmi értelmét nem látom..
Aztán soksoksok kihagyás után meg hallgathattuk a 4. klipet amit ha ők írtak hanem semmi összefüggést nem találok a sorok között kb. egy barbee-szívtörő kategóriába tudom besorolni. Az 5. klip hál istennek megérkezett tegnap amire azt mondaná az ember, hogy na ez nem is rossz, valamit csináltak végre, erre kiderül, hogy a szöveget megint csak szájukba rágták, és megint szépen mosolyogva némi utómunkálattal sikerült felénekelni egy dalt..
Nos nem hiszem, hogy ebben nekik annyi kemény munkájuk van benne..
Ti is tökéletesen tisztában vagytok vele, hogy amióta a köztudatban vannak, annyi dolguk van, hogy szépen mosolyogjanak, és 3 havonta ugráljanak egy videóban. Szerintem erre bárki képes. És, ha most megkapom, hogy nem látok túl a szép pofin elmondanám kedveskéim, de én túl látok, és valószínűleg ezért nem vagyok 'directioner'. Ti nem láttok túl a szép pofin!!! És elszégyellhetné magát az összes kis directioner, hogy nem tudja annak felmérni a súlyát, hogy valaki meghalt akinek volt családja, élete, karrierje, és ti úgy gondoljátok mindezt megérdemelte, mert elmert mondani a nem éppen pozitív véleményét a One Directionról..
Nem érzitek mennyire abszurd ez az egész??
Nyugodj békében Mitch Lucker!
Írtak nekik egy számot ami arról szól, hogy az összes lány mennyire gyönyörű, mert sok testkép zavaros esetleg kövér lány elképzelte, hogy azt csak nekik írták, és már is mindenki beléjük szeretett és hibátlannak találta őket. Holott ebben annyi szerepük volt, hogy némi utómunkálattal felénekelt jól a dalt, és forgattak hozzá egy klipet amiben ugrálnak. Utána forgattak egy melankolikus dalhoz egy klipet, amit szintén nem ők írtak és zenésítettek meg..de azért még januárban is azzal volt tele a starity, hogy főszereplő lány úgy néz ki mint Taylor Lautner, mert egy szerep kedvéért elmerte játszani, hogy az egyik fiú kedvese, de fiúk megint nagyot alkottak ugyan is a szám tökéletes. A 3. klipet azt véglegesen nem tudom hova tenni, ugyan is a szöveg az próbál egy szerelmes számot vissza adni a klipben meg ugrálnak egy piros buszon??? Mondjuk biztos én vagyok a nagyon hülye ha ennek semmi értelmét nem látom..
Aztán soksoksok kihagyás után meg hallgathattuk a 4. klipet amit ha ők írtak hanem semmi összefüggést nem találok a sorok között kb. egy barbee-szívtörő kategóriába tudom besorolni. Az 5. klip hál istennek megérkezett tegnap amire azt mondaná az ember, hogy na ez nem is rossz, valamit csináltak végre, erre kiderül, hogy a szöveget megint csak szájukba rágták, és megint szépen mosolyogva némi utómunkálattal sikerült felénekelni egy dalt..
Nos nem hiszem, hogy ebben nekik annyi kemény munkájuk van benne..
Ti is tökéletesen tisztában vagytok vele, hogy amióta a köztudatban vannak, annyi dolguk van, hogy szépen mosolyogjanak, és 3 havonta ugráljanak egy videóban. Szerintem erre bárki képes. És, ha most megkapom, hogy nem látok túl a szép pofin elmondanám kedveskéim, de én túl látok, és valószínűleg ezért nem vagyok 'directioner'. Ti nem láttok túl a szép pofin!!! És elszégyellhetné magát az összes kis directioner, hogy nem tudja annak felmérni a súlyát, hogy valaki meghalt akinek volt családja, élete, karrierje, és ti úgy gondoljátok mindezt megérdemelte, mert elmert mondani a nem éppen pozitív véleményét a One Directionról..
Nem érzitek mennyire abszurd ez az egész??
Nyugodj békében Mitch Lucker!
8 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer,
dreamscometrue,
Berni97,
hana001,
MadHatter,
Black Hearth2,
Beyla,
Lucky5
2012. november 03. 16:30
|
|
LadyOrsyRockúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.01. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 172463 offline
|
Milyen dolog valakire azt mondani,hogy megérdemelte,hogy meghaljon?Belegondoltak,azok milyen sz.r dolog,ha valakinek egy hozzátartozója meghal?Nincs az ilyen kijelentéseknél undorítóbb-.-" Honnan vették,hogy öngyilkos akart lenni?Ismerték?Nincs bajom a One Direction-nel,de a rajongók kezdenek bekettyósodni.
2012. november 03. 16:31
|
|
csasztykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 140 Csatolások: 6 Azonosító: 148302 offline
|
Netti35-nek igaza van teljes mértékig. Senki nem érdemli meg a halált főleg mert a One Direction-t szidja. Térjen már mindenki magához. Nem elég hogy az emberek olyan szemetek h sok fiatalt a csúfolkodással és a lelki terrorra a halálba kerget most egy zenészt pocskondiáz mert rosszat mondtak a fiú bandácskájáról...
2012. november 03. 16:34
|
|
Mery Zsofiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 171041 offline
|
Persze vádoljanak csak meg minden hülyeséggel!!! -.-
2012. november 03. 16:36
Összefoglalva: akinek nem tetszik az 1D, az haljon meg. Aki pedig nem mondott ugyan egy rossz szót sem rájuk, de nem olyan kis cuki-muki, mint ők, az szintén.
2012. november 03. 16:36
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 177916 offline
|
Blade Dancer: Nem értem megint mit problémázol pedig le is írtam hogy ebben nem értek egyet a többiekkel h Mitch-ről így beszéljenek. És ezt nem fenyegetésnek szántam, nem lesz semmi ha ő em szereti a 1D senki nem fogja ezért megverni csak GONDOLHATOTT VOLNA RÁ HOGY A 1D-NEK IS VANNAK RAJONGÓI!!!!!!
2012. november 03. 16:37
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (miley900 @ 2012.11.03. 16:32)
jó,azért meghalnia nem kellett volna,de megtarthatta volna a véleményét
emberek,ne az 1Dt utáljátok,nem ők tehetnek róla.
:|
Egy olyan férfiról mondták, hogy megérdemelte a halált, aki egy árva szót sem szólt a One Directionről. Egyébként.
2012. november 03. 16:37
|
|
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline
|
"miley900
jó,azért meghalnia nem kellett volna,de megtarthatta volna a véleményét emberek,ne az 1Dt utáljátok,nem ők tehetnek róla. :| "
Milyen véleményét, ember?! Egyáltalán, elolvastad te a cikket? Egy rossz szót nem szólt a ván dájreksönről mégis őt fikázzák az elvakult rajongók! Gondolkozz már mielőtt kommentelsz, haver!
jó,azért meghalnia nem kellett volna,de megtarthatta volna a véleményét emberek,ne az 1Dt utáljátok,nem ők tehetnek róla. :| "
Milyen véleményét, ember?! Egyáltalán, elolvastad te a cikket? Egy rossz szót nem szólt a ván dájreksönről mégis őt fikázzák az elvakult rajongók! Gondolkozz már mielőtt kommentelsz, haver!
2012. november 03. 16:38
|
|
AnnaTörökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.25. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 188278 offline
|
de pofánbasznám az összeset. tudjátok már hogy hol a helyetek buzi Directionerek! inkább TI érdemelnétek meg a halált. rohadjatok meg mindannyian. R.I.P Mitch Lucker♥♥
1 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer
2012. november 03. 16:40
Idézet (JuicyGirl02 @ 2012.11.03. 16:36)
Blade Dancer: Nem értem megint mit problémázol pedig le is írtam hogy ebben nem értek egyet a többiekkel h Mitch-ről így beszéljenek. És ezt nem fenyegetésnek szántam, nem lesz semmi ha ő em szereti a 1D senki nem fogja ezért megverni csak GONDOLHATOTT VOLNA RÁ HOGY A 1D-NEK IS VANNAK RAJONGÓI!!
Aranyom. Én egy szót nem írtam Mitch-rő.
2012. november 03. 16:42
Idézet (miley900 @ 2012.11.03. 16:32)
jó,azért meghalnia nem kellett volna,de megtarthatta volna a véleményét
emberek,ne az 1Dt utáljátok,nem ők tehetnek róla.
:|
Alex nyilvánított véleményt és ő még él és virul (hála a jó Istennek!!).
Mitch halt meg, aki soha nem vette szájára se a One Directiont se a dalaikat.
El is kéne olvasni a cikket hozzászólás írás előtt.
Egyébként meg újra megkérdezem: nem mondhatja el a véleményét arról az idióta dalról csak mert ezzel néhány kis pisis agyában felforr a víz? C'mon!
Idézet (Mery Zsofi)
Persze vádoljanak csak meg minden hülyeséggel!!! -.-
Senki se mondta, hogy ez az összes Directionerre vonatkozik!
Blade Dancer
2012. november 03. 16:43
|
|
|
Blade Dancer: Ne aranyomozzál itt nekem, inkább olvasd el mégegyszer a komimat. Hátha úgy sikerül értelmezni.
2012. november 03. 16:46
Idézet (JuicyGirl02 @ 2012.11.03. 16:43)
Blade Dancer: Ne aranyomozzál itt nekem, inkább olvasd el mégegyszer a komimat. Hátha úgy sikerül értelmezni.
Jesszus. Nem töröm magam. Járd ki a 8 általánost és talán majd akkor társalgunk.
Lucky5
2012. november 03. 16:46
Idézet (JuicyGirl02 @ 2012.11.03. 16:43)
Nem akarok beleszólni, de Blade Dancer tökéletesen megértette amit írtál. Csupán informált téged arról, hogy nem Mitch szólta le az 1D dalt, hanem Alex.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.