A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált
2012. november 03. 14:43
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Sophiej egyetértek veled.Èn ki nem állhatom az 1D t de sosem kívántam a halálukat
2012. november 03. 14:47
Gratulálok azoknk a Directionereknek, akik ezt írták. Sikeresen megszégyenítették a NORMÁLIS Directionereket, és magukat a fiúkat is. A pofám leszakad b*zdmeg! Igazából, fogalmam sincs, hogy képesek erre.
Ki mondta h a 1D a hibás?? Senki. Nem kell már most kombinálni..
200 ember? Inkább 2000, vagy 20.000 vagy 200.000 vagy... tovább már nem megyek. Merő szánalom emberek!
Sok hülye 1D rajongó? Kösz a bókot, jól esett....
Ők nem gondoltak bele, hány embert bántanak meg azzal, hogy egy ártatlan embert halálából gúnyt űznek. És még a mi pofánk ég miattuk... szégyen. Gratulálok, emberek ._______." -.-
Ki mondta h a 1D a hibás?? Senki. Nem kell már most kombinálni..
200 ember? Inkább 2000, vagy 20.000 vagy 200.000 vagy... tovább már nem megyek. Merő szánalom emberek!
Sok hülye 1D rajongó? Kösz a bókot, jól esett....
Ők nem gondoltak bele, hány embert bántanak meg azzal, hogy egy ártatlan embert halálából gúnyt űznek. És még a mi pofánk ég miattuk... szégyen. Gratulálok, emberek ._______." -.-
2012. november 03. 14:54
Senki nem érdemli meg, hogy meghaljon egyébként, nem tudom, hogy hogy lehetnek egyes emberek ilyen balf*szok...
2012. november 03. 14:54
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
hihetetlen h a mai világba mit meg nem engednek maguknak ezek a kis libák
2012. november 03. 14:55
|
|
CutteAnnúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 156355 offline
|
Én is Directioner vagyok,de ez már nagyon durva.Ezek nem normálisak,hogy azt mondják,hogy megérdemelte a halált.Nem ismerem ezt a pasit,de azért el tudom képzelni,hogy milyen lehet a családjának,hogy meghalt.
2012. november 03. 14:55
|
|
Nonocaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 65 Csatolások: 3 Azonosító: 135769 offline
|
Atya úr isten... hogy lehet valakinek a halálát kívánni? Az én véleményem az, hogy SENKI nem érdemli meg a halált.
Tisztelet a kivételnek, tudom, hogy nem minden Directioner-nek ment el az esze...
Tisztelet a kivételnek, tudom, hogy nem minden Directioner-nek ment el az esze...
2012. november 03. 15:02
|
|
doggirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 153570 offline
|
Hát, nem vagyok egy nagy One Direction-fan, de azt erősen kétlem hogy mondtak volna, avgy gondoltak volna ílyet...Nem ez az első hogy igazságtalanságból vádolnak valakit a sztárvilágban...
2012. november 03. 15:05
|
|
Eyavengúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 188989 offline
|
Szégyen!. oké hogy nem szeretik ezt a stílust de attól még k**baszottul nem kéne az elhunyt szegény Mitchről ilyeneket írogatni...akár milyen menőnek érzik magukat.
idióták. még hogy megérdemelte. az a sok kis tinip*csa és a csupa jól fésült selyemfiú érdemelnének meg egy jó nagy szájbarugást:@
hát ezeknek az undorító kis 1D rajongó táborának nincs szíve.., pedig orrba szájba írják a nyálasabbnál nyálasabb szövegeket.
kis rohadékok. akárhogy kérhetnek bocsánatot akárkitől. senki nem fog nekik megbocsátani...fúj hányinger. férgek.
idióták. még hogy megérdemelte. az a sok kis tinip*csa és a csupa jól fésült selyemfiú érdemelnének meg egy jó nagy szájbarugást:@
hát ezeknek az undorító kis 1D rajongó táborának nincs szíve.., pedig orrba szájba írják a nyálasabbnál nyálasabb szövegeket.
kis rohadékok. akárhogy kérhetnek bocsánatot akárkitől. senki nem fog nekik megbocsátani...fúj hányinger. férgek.
1 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer
2012. november 03. 15:12
|
|
lizipayneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 179175 offline
|
Kinek a halálát kívánták?Először is motor balesetben halt meg az ember nem pedig öngyilkos lett a "directionerek"fenyegetése miatt.Amúgy meg láttam a twitteres veszekedést és a másik fél se volt különb.ők azt mondták vagy posztolták hogy miért nem inkább a one direction halt meg.ez akkor így normális?mert szerintem nem.igen most szidhatják az embereket de azért le kéne írni ami valójában történt nem csak egy részét-.-
2012. november 03. 15:14
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Héééé, oké, én is szeretem a 1D-s fiúkat, de nem tartom magam Directionernek, és soha nem szidok senkit. Elég szégyen, ha valaki másnak a halálát kívánja vagy azt mondja, hogy megérdemelte. R.I.P. Mitch és MORE RESPECT mindenkinek!
2012. november 03. 15:16
Nahát ez már tényleg szégyen. Az ilyen nemnormális fanatikus csöködtagyú nyomorékok miatt van az, hogy az egész 1D fandom kezd inkább egy viccre hasonlítani.
2012. november 03. 15:22
Aki örül egy családapa halálának, az ássa el magát mihamarabb...
2012. november 03. 15:24
|
|
Laura_hehe_1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 186940 offline
|
Hé én nem mondtam egy szóval se, hogy lesz*rom hogy meg halt csak azt, hogy nem kéne a sok ütődött libával foglalkozni tiszta szégyen amit csinállnak. Ja és köszönöm nem kérek abból a vitából ami anno JB fanokkal volt.
2012. november 03. 15:25
Nagyon ne beszéljenek az összes Directioner nevében!
2012. november 03. 15:25
|
|
Lunita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.20. Hozzászólás: 667 Csatolások: 669 Azonosító: 99242 offline
|
Szánalmasak ezek a kis 10 éves tinilányok...Hogy lehet ilyet mondani bárkiről is, sőt ráadásul egy 5 éves kislányt is itt hagyott! Mitch egy igazi tehetség volt, és nem a média által alkotott tömeggyártmány...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.