A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált
2012. november 03. 13:43
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (HeyAlice @ 2012.11.03. 13:37)
JAA! És aki azt hiszi, hogy Alexet nem fenyegették annak is itt egy kedvesség:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcvcm2p8gH1racx7uo1_500.png
Mitch haláláról másik kép, de ugyan attól az embertől:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcvgmdTF5B1rc9e6zo1_500.jpg
HÁNYOK AZ ILYENEKTŐL!
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcvcm2p8gH1racx7uo1_500.png
Mitch haláláról másik kép, de ugyan attól az embertől:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcvgmdTF5B1rc9e6zo1_500.jpg
HÁNYOK AZ ILYENEKTŐL!
Ezeket olvasgatva felmerül bennem a kérdés, hogy nem-e trollokról van szó? Aki ilyet ír, hogy "Emo people should learn from mitch lucker, nobody likes you, so you should just kill yourself xD" az vagy csak a népet húzza, vagy nem normális.
Pontosítok: aki ilyet ír, az biztosan nem normális.
8 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus,
Beyla,
Hustler,
Blade Dancer,
Alison Lerman,
MadHatter,
Black Hearth2,
Lucky5
2012. november 03. 13:45
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Riácska @ 2012.11.03. 13:44)
Ha valamit bunkóságnak lehet nevezni, akkor ezt igen.. Gratulálok drága fiúk így tovább..
Milyen fiúk? Ez a rajongó lánykák műve.
2012. november 03. 13:46
Eddig vicces volt nézni ahogy tépitek egymást... de ez már röhejes! Egymással veszekedtek, néhány 10 éves miatt? Nem fog feltámadni Mitch --> és nem tugyátok kimenteni a directionereket. Szóval most mindenki nyugodjon le... *agyat felvenni a földről, leporolni, és vissza tenni* Nem kell ehhez hajtépés... Röhögjünk azokon a bizonyos directionereken, és el van intézve
Elsőnek tényleg bosszantó, de ez már sok, túl lett parázva/és higgyétek el, én imádom Mitch Luckert, de ez tényleg sok, szegény forog a coffinba/.
Elsőnek tényleg bosszantó, de ez már sok, túl lett parázva/és higgyétek el, én imádom Mitch Luckert, de ez tényleg sok, szegény forog a coffinba/.
1 felhasználónak tetszik:
Laura_hehe_1D
2012. november 03. 13:51
isteneem van pár annyira fura directioner.:||| most a fiúk égnek az agyatlan directionerek miatt.
2012. november 03. 13:54
|
|
lineafittnes99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 171402 offline
|
Ezek nem is igazi Directionerek !!!
Szegény fiúk miatt égnek le !!4
Szegény fiúk miatt égnek le !!4
2012. november 03. 13:56
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Csak gratulálni tudok azoknak az elvetemült rajongóknak,akik ilyet nemhogy gondolni,hanem leírni is mernek.
Persze tisztelet a kivételeknek a rajongóik közül.
Az előző cikkhez úgy gondoltam,inkább nem szólok hozzá,de ezúttal már nem tartom magamban a véleményem.
Egyszerűen hihetetlen,h hogy képesek valakik ennyire elvakultak lenni olyan emberekkel szemben,akiket mégcsak nemis ismernek személyesen.Ez valami hihetetlen.És ez az egész cirkusz csakazért,mert valaki azt merte mondani,h rossz az új kislemezünk?!Megáll az eszem,komolyan.
Ráadásul egy halott emberről állítanak olyan dolgokat,h megérdemelte a halált és emós volt?Én süllyedek el helyettük szégyenemben...Ez az 5 tinifiú nem istenség,hanem hús-vér emberek,nem szeretheti őket mindenki.Ezt kéne pár rajongónak jól az eszébe vésnie,nem pedig nekitámadni annak,aki nem a cuki/imádnivaló jelzőket használja rájuk.
Sose gondoltam volna,h ekkora tömeghisztériát fog kiváltani 5 túlértékelt sztárjelölt.Amikor az X-faktorban anno összepakolták őket,álmomban se gondoltam volna,h ilyen szinten lesznek bálványozva.Számítottam egy bizonyos túlzott rajongásra,de nem ekkorára..
Az előző cikkhez úgy gondoltam,inkább nem szólok hozzá,de ezúttal már nem tartom magamban a véleményem.
Egyszerűen hihetetlen,h hogy képesek valakik ennyire elvakultak lenni olyan emberekkel szemben,akiket mégcsak nemis ismernek személyesen.Ez valami hihetetlen.És ez az egész cirkusz csakazért,mert valaki azt merte mondani,h rossz az új kislemezünk?!Megáll az eszem,komolyan.
Ráadásul egy halott emberről állítanak olyan dolgokat,h megérdemelte a halált és emós volt?Én süllyedek el helyettük szégyenemben...Ez az 5 tinifiú nem istenség,hanem hús-vér emberek,nem szeretheti őket mindenki.Ezt kéne pár rajongónak jól az eszébe vésnie,nem pedig nekitámadni annak,aki nem a cuki/imádnivaló jelzőket használja rájuk.
Sose gondoltam volna,h ekkora tömeghisztériát fog kiváltani 5 túlértékelt sztárjelölt.Amikor az X-faktorban anno összepakolták őket,álmomban se gondoltam volna,h ilyen szinten lesznek bálványozva.Számítottam egy bizonyos túlzott rajongásra,de nem ekkorára..
11 felhasználónak tetszik:
Hustler,
Beckie,
num1Kolosszus,
Blade Dancer,
hana001,
Alison Lerman,
MadHatter,
Black Hearth2,
Beyla,
dreamscometrue,
Lucky5
2012. november 03. 13:56
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Fulladjanak meg a nyálukban. Ez már több a soknál.
Felháborító, hogy nagyszerű, tehetséges emberek idejekorán eltávoznak tőlünk, az ilyen rosszindulatú, eszetlen libák meg még mindig élnek. A 1D-nek ki kéne már osztani az őrült rajongóikat (tisztelet a kivételnek).
Felháborító, hogy nagyszerű, tehetséges emberek idejekorán eltávoznak tőlünk, az ilyen rosszindulatú, eszetlen libák meg még mindig élnek. A 1D-nek ki kéne már osztani az őrült rajongóikat (tisztelet a kivételnek).
2012. november 03. 13:58
|
|
Dominika13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 184577 offline
|
És mindig van lejjebb...
2012. november 03. 13:59
|
|
Kitta_1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 186736 offline
|
Én egy Directioner vagyok!..Igazatok van ,ez undorító dolog hogy néhányan a halálát kívánják másoknak ..akiket ráadásul nem ismernek!Nem szeretheti mindenki a One Direction-t .Ez tény ..de ettől függetlenül,megjelenik egy ilyen cikk pár rajongó olyat csinál amit nem kellett volna és rögtön az 1D-t szidják!..
2012. november 03. 14:03
Na ezért nem bírom az 1D-t.Hogy lehet másnak a halálát kívánni? Mások szerették meg rajongtak érte,az 1D-t meg szerintem annyian szeretik mint JB-t (Justin Bieber).Sajnáltam mikor megtudtam,hogy meghalt Mitch.Nem ismertem,de akkor is sajnáltam.A rajongók,az 5 éves gyereke és a barátai soha többé nem fogják látni.De az 1D-t minden nap látják vagy hallják még akik utálják.
2012. november 03. 14:06
|
|
Fruuzsiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 184001 offline
|
Directioner vagyok, de szégyellem magam, amiért vannak ilyen "családtagjaim" akik ilyeneket mondanak... mit gondoltok ilyenkor basszus? ha én mondanám, nektek hogy dögöljetek meg?! akkor mi lenne? csak gratulálni tudok ezeknek a hülyéknek... komolyan néha már szégyellem, hogy directioner vagyok... R.I.P Mitch Lucker!!!♥
2012. november 03. 14:06
|
|
BloodyBladeBVBúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.22. Hozzászólás: 9 Csatolások: 2 Azonosító: 167682 offline
|
Jézusom ._. Haljanak meg azok akik aztmondták hogy megérdenelte... És egyáltalán mért foglalkoznak vele? Nalják a kis buzi bandájuk se*ggét tovább._. hagyják a rockvilágot békén.
2012. november 03. 14:08
|
|
OneDirectionForeverZúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 185139 offline
|
Hála istennek a magyar directionerek,ezt most normálisan kezelték....de egyépként,ez nem a srácok hijába szovl.
D
2012. november 03. 14:10
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
lassan szégyellem hogy directioner vagyok...
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Ennyit erről. Nekem eszembe nem jutna ilyeneket írni. Persze vannak normális rajongók, de a többségük (és mostmár tényleg be lehet ismerni), hogy h*lye ribizli.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
kérem.. azért nem kell úgy általánosítani, hogy "A Directionerek"... mert ha 200 ember ezt-azt mond, az nem jelenti, hogy az egész rajongótábor ezt gondolja. csak ennyit akartam mondani..
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.