A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált
2012. november 03. 13:20
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
drien kedves! nem mondok én neked 5 bandát, akik 2 év alatt értek el valamit, csak egyet: nézz utána az Iron Maiden Run To The Hills albumának, meg fogsz lepődni
egy hétvége alatt rakták össze a számokat, és nem kis népszerűségnek örvendett.
2012. november 03. 13:21
|
|
annaayolooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 185650 offline
|
Amúgy a cikk írója, és azok akik szapulják a directionereket, vagy a srácokat, azok nagyon nagyon koncentráljanak ERRE A KOMMENTRE. megköszönném ha belinkelnétek nekem egy ilyen tweetet. ahol Mitcht gyalázzák. Kérlek. Istenem. Imádtam Mitch-t. De ez kicsit sok. Túl léptétek a határt. Oké, lehet, hogy van pár olyan idióta, akik a szájukra vették ebben a formában Mitch nevét. De kérlek. Ha az összes Directioner ezt csinálta volna, akkor kitört volna a 3. világháború. Fel tudjátok fogni azzal a maradék eszetekkel hogy mit mondotok? Tudjátok, hogy ezek milyen nagy vádak? Ilyet mondani. Lesüllyedtem a szintetekre. Ezt hozzátok ki az emberből. Soha, senki nem mondta , hogy Mitch megérdemelte a halált. (isten nyugosztalja) És ha elkezditek azt is, hogy Mitch mekkora nagy művész volt, sokkal jobb mint az 1D. Fogjátok fel. Két teljesen külön dolog. És nem értitek. Soha nem is fogjátok megérteni. Annyira szánalmas, amikor ilyeneket írtok. 1-2 gyökér gyaláz, erre több millió embert vádoltok. http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcm6gh796s1r4cfazo1_500.gif
2012. november 03. 13:24
Idézet (drien @ 2012.11.03. 13:09)
na nem tudom ki volt az , aki ezt kitalálta és leírta , de elég meggondolatlan lehetett. miért kell mindent a One Direction-re és a Directioner-ekre fogni ? nincs más fandom akit tudtok gyanúsítgatni ? személy szerint egy fannal sem beszéltem aki azt mondta volna hogy Mitch megérdemelte hogy meghaljon . senki sem érdemli ezt meg . ja de mégis , azok akik nem képesek elfogadni hogy van egy fiúbanda aki jobb náluk és igenis letesznek annyit mint más nagy sztárok.. megeszem a kalapom ha tudtok mondani legalább 5 másik olyan hírességet aki 2 év alatt 2 albummal , baromi sok díjjal , olimpiai fellépéssel , amerikai billboard top100-as listán első helyen debütáló albummal , és annyi rajongóval bír mint ők . miért nem lehet róluk leakadni ? ugyanolyan emberek mint mi , vannak érzéseik . ja és ehhez a cikkhez meg ennyi : http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcurskvNYA1ra0fpao1_500.gif
Miért nincs szó itt más fandomokról? Ó, nem is tudom, talán azért mert a One Direction fandom csinálta? Istenem, ne legyünk már ennyire naivak. Azt mondod én próbálom rákenni a Directionorek-re az egészet, mikor te vagy az, aki képtelen belátni azt ami itt van az orrod előtt.
A hozzászólásod többi része jó megröhögtetett. Nem tudják elfogadni hogy van egy fiúbanda aki jobb náluk? Jézus atya úristen, röhög a vakbelem.
Ami pedig az idióta díjakat illeti, nem jelentenek semmit ma már, mivel a népnek mindent be lehet etetni, "szavazz erre meg erre és megnyeri ezt meg ezt a díjat". Különben is, mit pattogsz itt azzal hogy a 1D két év alatt 2 albumot csinált meg pár díjat bezsebelt? Ettől most mindenki fogjon padlót, vagy mi?
9 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
dóóra,
Beyla,
Blade Dancer,
Hustler,
Black Hearth2,
MadHatter,
Lilimooo,
Lucky5
2012. november 03. 13:27
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
annaayoloo
meddig játszuk még ezt emberek?! még mindig ott van a link a cikkben, még mindig olvasható!! Ne csináljátok már komolyan a könnyeimmel küszködöm lassan ..
Rekka2
Ezaz, hogy belekeverik a One Driectiont.. a rajongók sara
meddig játszuk még ezt emberek?! még mindig ott van a link a cikkben, még mindig olvasható!! Ne csináljátok már komolyan a könnyeimmel küszködöm lassan ..
Rekka2
1 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer
2012. november 03. 13:29
Hihettelen hogy mi folyik már itt. Ezek a directionereknek hangoztato egyedek csicskák. Komolyan mondom szégyenlem magam,hogy a directioner név alatt egy helyen szerepelek veluk. Annyira szánalmas kis senkik,persze ha az o kedvenceiket sértegetnék akkor osszedolne a világ.Képmutato csitrik. Aztán persze jon az álltalánosítás,hogy a 1Dnek ilyenek a rajongoik.De nem,ezek valami elmeroggyant senkik.^^
2012. november 03. 13:31
Idézet (annaayoloo @ 2012.11.03. 13:21)
Amúgy a cikk írója, és azok akik szapulják a directionereket, vagy a srácokat, azok nagyon nagyon koncentráljanak ERRE A KOMMENTRE. megköszönném ha belinkelnétek nekem egy ilyen tweetet. ahol Mitcht gyalázzák. Kérlek. Istenem. Imádtam Mitch-t. De ez kicsit sok. Túl léptétek a határt. Oké, lehet, hogy van pár olyan idióta, akik a szájukra vették ebben a formában Mitch nevét. De kérlek. Ha az összes Directioner ezt csinálta volna, akkor kitört volna a 3. világháború. Fel tudjátok fogni azzal a maradék eszetekkel hogy mit mondotok? Tudjátok, hogy ezek milyen nagy vádak? Ilyet mondani. Lesüllyedtem a szintetekre. Ezt hozzátok ki az emberből. Soha, senki nem mondta , hogy Mitch megérdemelte a halált. (isten nyugosztalja) És ha elkezditek azt is, hogy Mitch mekkora nagy művész volt, sokkal jobb mint az 1D. Fogjátok fel. Két teljesen külön dolog. És nem értitek. Soha nem is fogjátok megérteni. Annyira szánalmas, amikor ilyeneket írtok. 1-2 gyökér gyaláz, erre több millió embert vádoltok. http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcm6gh796s1r4cfazo1_500.gif
Többször is ki lett jelentve, több fórumozó által itt a kommentekben, közülük általam is, hogy ez a cikk természetesen nem a világon lévő összes Directioner-re vonatkozik. Tweet-eket sajnos nem tudok neked mutatni, mert azok akik ezeket a gyalázatosságokat írták - hála a magasságosnak -, ki lettek bannolva. De az evidencia itt kering mindenhol az interneten, többször is be lett linkelve a Facebook meg a Twitter, csak kegyeskedjél pár oldalt visszalapozni. Az ilyen jellegű hozzászólásokra én ezentúl nem fogok válaszolni, nem érdemes emiatt koptatnom a billentyűzetemet.
10 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
Beckie,
Beyla,
dóóra,
Blade Dancer,
Hustler,
Black Hearth2,
MadHatter,
Lilimooo,
Lucky5
2012. november 03. 13:31
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Idézet (clydesdale @ 2012.11.03. 13:27)
annaayoloo
Rekka2
Rekka2
Én is síráshatáron állok... Elképesztő.
Amúgy azoknak, akik arra várnak, hogy majd keresünk nektek a sok ezer üzenetből egyet, ami erről szól, akkor csak annyit, hogy aki megpróbálkozik vele, annak jó szórakozást, mert ellesz vele egy darabig. Amúgy nyilván azért van felháborodva az egész internet, mert csak úgy döntöttek, hogy elkezdik terjeszteni milyen ...-ok is a 1D fanok. Hát nem hiszem. Ráadásul szerintem azok, akik Mitch-et kezdték el szapulni, már rég kitörölték az üzeneteiket, mert ég a pofájuk rendesen miatta, szóval valószínűleg három nap alatt se találnák egy ilyen üzenetet. De az is biztos, hogy nem magától indult ez az egész.
2012. november 03. 13:32
|
|
ZombieAúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 181991 offline
|
Nem az összes directionert vádoljuk. Csak undorítónak tartom ,amit pár directioner írt.Nem tudom,hogy írtak-e más rajongók rosszat,mert csak one direction rajongóktól láttam ilyet. Van pár ember aki most sem fogja fel,hogy miért rossz az amit írtak és ez eléggé elszomorító...De mondom,nem az egész rajongótábort vádolom én legalábbis,de tény,hogy közülük pár ember ,ha egyáltalán lehet őket embernek nevezni,undorítóan viselkedett. Emiatt sok emberben az fog megmaradni ,hogy a directionerek milyen tiszteletlenek. Sajnos ezzel a normális rajongóknak meg kell küzdeni...
2012. november 03. 13:33
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Azért már a pofám leszakad, hogy némelyik infantilis kislánynak már minden mindegy. Csak az számít, hogy az 1D legyen a legjobb mindenek előtt.
Azt hittem hogy már nem tudnak lejjebb süllyedni, de ezek szerint igen.
Azt hittem hogy már nem tudnak lejjebb süllyedni, de ezek szerint igen.
2012. november 03. 13:33
|
|
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline
|
http://www.youtube.com/watch?v=5J6Rkf_SrMo
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcw1soIauE1rcuzspo1_1280.png
Tessék, annyiből állt, hogy beírtam a googlebe, hogy 'one direction, suicide silence'
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcw1soIauE1rcuzspo1_1280.png
Tessék, annyiből állt, hogy beírtam a googlebe, hogy 'one direction, suicide silence'
2012. november 03. 13:34
|
|
bundáskenyérúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 188978 offline
|
drága starity,nem csalódtam.Sikeresen összehoztatok még egy szemetet.Minden elismerésem...
Emberek,mi ez itt?Hogy jön ide a Beatles? Szerintem mindenki tudja,hogy mégegy olyan sikeres és kedvelt banda nem lesz,mint amilyen a Beatles volt.De könyörgöm.Lady Gaga?Madonna?Hát ők sem a szerénységükről híresek.Hanem a botrányaikról.Erre fogtok egy szerencsétlen bandát(igen,a One Directiont)akik tényleg rendesek,keményen dolgoznak,nincsenek elszállva és tehetségesek.És ott ütitek őket,ahol éritek.Minden alkalmat megragadtok arra,hogy szarnak állítsátok be őket,hátha kevésbé lesznek kedveltek..Attól,hogy 1-2 idióta directioner tényleg ezt mondta Mitchről(R.I.P),NEM A 1D SE NEM A DIRECTIONEREK A HIBÁSAK.HANEM AKI EZT MONDTA.NEM A TÖBB MILLIÓ RAJONGÓ,HANEM CSAK AZ A PÁR SZARÉLETŰ,AKIK NEM CSAK DIRECTIONEREK VOLTAK!úristen,undorító,ha valaki egy másik ember halálát kívánja,de erről nem egy rajongótábor tehet,hanem névszerintiek.Hányingerem van a staritytől,meg a sok szaréletűtől,hogy rohadtul mindig a 1D-t és a rajongóikat szarozzátok le.
2012. november 03. 13:35
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
SENKI NEM ÉRDEMLI MEG A HALÁLT.
2012. november 03. 13:37
|
|
Annus888új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 188974 offline
|
amúgy meg: aki az ÖSSZES Directioner-t, szidta, (és itt nem a cikk szerzőjére gondolok, hanem a kommentelőkre) milyen alapon tette? Talán ismer engem, hogy tudja mondjuk p*csa vagyok-e? Már megszoktam hogy sokan neveznek így, mert két osztálytársam minden lányt lep*csáz, (ok nélkül -.-") de most nem ez a lényeg. Hanem az, hogy hogy képzelitek, hogy csak úgy szidtok minket? Én is simán mondhatnám, hogy ti meg mondjuk b*zik vagytok, mert ezt meg azt szeretitek. DE NEM TESZEM!!!! És miért? Mert az értelmes ember ha nem tetszik neki valami, nem szidja, a rajongóira nem mond semmi csúnyát, csak nem foglalkozik vele!!!! -.-" A legjobb barátnőm se 1D fan, és mégis Ő A LEGJOBB BARÁTNŐM!!! Gondolkozzatok már. Miért kell mindenkinek azt szeretni, amit ti szerettek????? És ha nem azt szereti, akkor már miért p*csa???? Lehet hogy csak én vagyok hülye, de ezt nem tudom felfogni
2012. november 03. 13:37
|
|
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline
|
JAA! És aki azt hiszi, hogy Alexet nem fenyegették annak is itt egy kedvesség:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcvcm2p8gH1racx7uo1_500.png
Mitch haláláról másik kép, de ugyan attól az embertől:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcvgmdTF5B1rc9e6zo1_500.jpg
HÁNYOK AZ ILYENEKTŐL!
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcvcm2p8gH1racx7uo1_500.png
Mitch haláláról másik kép, de ugyan attól az embertől:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcvgmdTF5B1rc9e6zo1_500.jpg
HÁNYOK AZ ILYENEKTŐL!
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2012. november 03. 13:38
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
|
bundáskenyér
felvetődött bennem : felfogod azt, amit olvasol? (már ha egyáltalán az olvasás megy) egyáltalán nem a One Directiont "szidják" itt az emberek, hanem azt az akárhány BRIT rajongót, akiknek nem sült még le eléggé a bőr az arcukról ilyen benyögésekhez..
felvetődött bennem : felfogod azt, amit olvasol? (már ha egyáltalán az olvasás megy) egyáltalán nem a One Directiont "szidják" itt az emberek, hanem azt az akárhány BRIT rajongót, akiknek nem sült még le eléggé a bőr az arcukról ilyen benyögésekhez..
2012. november 03. 13:39
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (bundáskenyér @ 2012.11.03. 13:34)
drága starity,nem csalódtam.Sikeresen összehoztatok még egy szemetet.Minden elismerésem...
Emberek,mi ez itt?Hogy jön ide a Beatles? Szerintem mindenki tudja,hogy mégegy olyan sikeres és kedvelt banda nem lesz,mint amilyen a Beatles volt.De könyörgöm.Lady Gaga?Madonna?Hát ők sem a szerénységükről híresek.Hanem a botrányaikról.Erre fogtok egy szerencsétlen bandát(igen,a One Directiont)akik tényleg rendesek,keményen dolgoznak,nincsenek elszállva és tehetségesek.És ott ütitek őket,ahol éritek.Minden alkalmat megragadtok arra,hogy szarnak állítsátok be őket,hátha kevésbé lesznek kedveltek..Attól,hogy 1-2 idióta directioner tényleg ezt mondta Mitchről(R.I.P),NEM A 1D SE NEM A DIRECTIONEREK A HIBÁSAK.HANEM AKI EZT MONDTA.NEM A TÖBB MILLIÓ RAJONGÓ,HANEM CSAK AZ A PÁR SZARÉLETŰ,AKIK NEM CSAK DIRECTIONEREK VOLTAK!úristen,undorító,ha valaki egy másik ember halálát kívánja,de erről nem egy rajongótábor tehet,hanem névszerintiek.Hányingerem van a staritytől,meg a sok szaréletűtől,hogy rohadtul mindig a 1D-t és a rajongóikat szarozzátok le. 
Hogy jön ide a Beatles, Gaga és Madonna? Úgy - ha rendesen elolvastad volna a kommenteket, akkor nem kellene magyarázkodnom - hogy valamelyik féleszű, analfabéta, elvakult rajongó szerint a One Direction az isten, akik a legtöbb díjat besöpörték és náluk többet nem ért el még senki a zeneiparban. Igen, a két nő botrányos, de tucatnyi örök sláger, toplistás dal, teltházas koncert és platinalemez fűződik a nevükhöz.
És ha valóban figyelmesen olvastál volna, azt is láthatnád, hogy mindenki CSAK azokat a rajongókat szidja, akik szemétségeket írtak. MINDENKI kihangsúlyozta, hogy vannak normális rajongók is. Ennyi, meg egy Bambi.
8 felhasználónak tetszik:
Beckie,
MadHatter,
Beyla,
num1Kolosszus,
Blade Dancer,
Hustler,
dreamscometrue,
Lucky5
2012. november 03. 13:40
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Nem hinném, hogy az igazi rajongók ilyenre képesek. Szerintem páran beszóltak és mások meg felfújják.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.