Starity

A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált

38 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 03. 13:00 #241
Hannahmile
Hannahmile
hooligirl~

StátuszOPPA GANGNAM STYLE!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1117
Csatolások: 153
Azonosító: 149203
Gratulálok azoknak, aki ezt tette... dry.gif Aki ilyet írt, attól szívesen megkérdezném, hogy akkor aki nem szereti azt a bandát az haljon meg?? Amúgy meg nem Mitch hibája, ő csak megmondta a véleményét (és én úgy tudom, hogy azt szabad!), amivel én egyet is értek... Szánalmasak az ilyen emberek...
1 felhasználónak tetszik: Blade Dancer
2012. november 03. 13:00 #242
- törölt felhasználó -    
Idézet (Molnár Becca @ 2012.11.03. 12:51)
A DIRECTIONREK (EGYIK SEM!!) NEM KÍVÁNNAK SENKIT HALÁLBA!! :@ KI AZ A FASZ AKI EZT KITALÁLTA?! KÖCSÖG GECI... -.-

Te olyan értelmes Vagy. wub.gif Itelligencia gyöngye. XD Komolyan, Rólad nevezték el az értelmességet.
NÉZD MÁR MEG AZOKAT A KI**SZOTT OLDALAKAT! grrr.gif

Gratulálok! taps.gif omg.gif bolond.gif
2012. november 03. 13:02 #243
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

StátuszNo one can hurt us like we've hurt ourselves
Hozzászólás: 1355
Csatolások: 106
Azonosító: 166064
Igen, halottam erről is. Szánalom, komolyan. Nézzenek már magukba ezek az emberek! Elsüllyednék szégyenemben, már csak akkor is, ha egy ilyen ember az ismerősi közösségembe tartozna. Felháborító.
2012. november 03. 13:03 #244
Alishon.
Alishon.

Státusz♥♥
Hozzászólás: 653
Csatolások: 537
Azonosító: 163409
Igazán eláshatnák magukat az ilyen emberkék.
2012. november 03. 13:04 #245
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Pofám leszakadt, amikor olvastam a cikkeket, a kommentektől pedig dobtam egyenesen egy hátast. Tudtam, ha ide kattintok, akkor vagy a mentő fog elvinni rögögőgörcscsel, vagy sírni fogok, mert annyira buták és ostobák vagytok ti dájreksönerek. Persze, akinek nem inge, tudjátok, mert itt konkrétan nem azokra a tagokra gondolok, akik normális rajongók, mert azért elvétve egy-kettő azért van, hanem azokra, akik itt megint oltják a jó népet. Persze már én is kezdem feladni, hiszen mindig a dájreksönerek osztanak itt mindenkit a 12-13 évükkel, hiszen mi laikusok vagyunk, soha a büdös életben nem érhetünk fel hozzájuk és az imádott bálványaikhoz.

Mitchet én személy szerint nem hallgattam sosem. Valahogy a zenéje annyira nem jött be, de egyenesen szánalmas és nevetséges az, hogy ez a csávó imós volt állításuk szerint, csak mert metált játszott. Néhány kommenten meg röhögtem, hogy a vándájreksön nem tucatzene. Igen is tucatzene. Én is meghallgattam. Semmi extra, semmi különleges nincsen a dalaikban, hogy én azt tudjam mondani: megfogott. Minden számuk egy kaptafára megy. Az ég világon semmit, de semmit le nem tett az asztalra ez az öt fiúcska, hogy tömeghisztéria legyen körülöttük. Az, hogy régen a nők ilyen szinten imádták Elvist, a The Beattlest vagy esetleg James Deant, de emberek, azok tudtak is valamit, nem úgy, mint ez a pár tizenéves fiúcska, akikre egyébként nem is a nők, hanem a tinédzser lányok java van begerjedve. A legszomorúbb ebben az egészben az, hogyha pattanásos kis lúzerek lennének, akkor biztos, hogy rájuk sem hederítenétek. Meg vagyok győződve arról, hogy ti azért hallgatjátok őket, mert szerintetek milyen cukik és szexik. Egyszerűen a gyomrom fordul fel attól, hogy valaki képes a másik halálát kívánni. Számomra hihetetlen és megdöbbentő az, hogy egy 12-13 éves buta csitri hogyan tudja azt eldönteni, hogy ki az aki megérdemli az életet, mert aztán olyan sokat élt meg, had ne mondjam. blink.gif Anyának meg apának otthon az ilyeneket úgy nyakon kellene csűrnie, hogy a fal adná a másikat. Az, hogy rajonganak, még számomra oké, mert bizonyos határokon belül lehet. Én is mindig rajongtam sztárokért, de erre a gusztustalan, undorító, alpári, primitív egysejtű szintre soha sem degradálódtam le. Sajnos szembesülnünk kell azzal a ténnyel, hogy a mai gyermekekben nincsen empátia. Képtelenek arra, hogy együttérezzenek. Ez nagyon f*sza, komolyan! Elmegy majd egy temetésre és végig fogja röhögni az egészet, mert annyi érzelmi intelligenciája sincsen, hogy kussban végig állja az egész ceremóniát? Hova fogunk így jutni? blink.gif

Már nagyon várom, hogy ez az egész vándájreksön eltűnjön a terítékről, mert ez csak egyre rosszabb és rosszabb lesz. Nagyon unom már, hogy vagy arról kell olvasnom, hogy Harry és Liam fingott kettőt felkelés után, vagy arról, hogy a kis dájreksönerek komoly pszichiátriai problémákkal küzdenek, még hozzá oly annyira, hogy gyógyszeres kezelésre lenne szükségük. Szégyellje magát minden olyan ember, aki valaha komolyan kívánta egy másik embertársa halálát!
13 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Blade Dancer, Beckie, num1Kolosszus, MadHatter, Misao, Johinna, dreamscometrue, Caroline W.Lightning, Black Hearth2, Dolly-Lolly, Lucky5, Lilimooo
2012. november 03. 13:04 #246
Ilovezayn4ever
Ilovezayn4ever
visszatérő vendég

StátuszKeep Calm And Do What You Want <3xoxo
Hozzászólás: 251
Csatolások: 0
Azonosító: 186109
Jaj most komoly ezen vitázunk. Szerintem a Directionerek akik ezeket irkálták temessék el magukat és szerintem nagy bunkóság volttűlük de legalább mi ne süllyedjunk arra a szintre... Valakinek tetszik valakinek nem. Az miért jő h idegen emberek veszekedek itt? Attól mi lesz jobb? Tudom nem az én dolgom de azért az hogy valakik ugy beszélnek másokkal hogy az gusztustalan az azért sok..
1 felhasználónak tetszik: Zsoof
2012. november 03. 13:06 #247
ZombieA
ZombieA
új tag

StátuszRest In Peace Mitch <3
Hozzászólás: 14
Azonosító: 181991
Teljesen mindegy ,hogy ki hal meg,egy alapvető tiszteletet mindenkinek meg kellene adnia. A halálon viccelődni a világ egyik legundorítóbb dolga. Én is olvastam pár dolgot a twitteren és eléggé elszomorított,de örülök ,hogy legalább itt nem ilyenek a directionerek. Mitch pedig nagyszerű ember volt, sokan felnéztek rá. Ezek a directionerek valószínűleg nem tudják milyen nehéz az,amikor elveszítesz egy olyan embert aki a példaképed volt. Ez nem a One Direction hibája,nem azért az ő facebook oldalára küldözgetik az üzeneteket, de ők meg tudják állítani rajongóikat,hogy még több fájdalmat okozzanak.
2012. november 03. 13:07 #248
AnymButterfly
AnymButterfly

Státuszhttp://aniaweria.tumblr.com/
Hozzászólás: 860
Csatolások: 1
Azonosító: 165763
Omg a jó k●va anyjukat h merészelik ezt?...Komolyan eszem megáll ennyi b⊙romarcút...Ez nagyon túlzás volt...túl messzire mentek a kis dájreksönerek...Amúgy sem szeretem az 1D t de most elérték aztis hogy utáljam őket.Èn soha senkinek nem kívántam a halált de nem is fogom...b●szóljanak még
2012. november 03. 13:07 #249
- törölt felhasználó -    
Én is Directioner vagyok. Ez túlmegy minden határon! Ez szánalmas. Jó, én nem értek egyet Alex-szal, de ez akkora szégyen azoktól a Directionerek-től, akik ezt mondták. Mitch NEM érdemelte meg a halált. És azok sem igazak, amiket mondtak róla. Igazából NEM a 1D-nek kellene bocsánatot kérnie, hanem a rajongóknak egyesével, akik ezeket mondták.
Igazából semmi bajom a Directionerekkel, mivel magam is az vagyok, de akik ilyet csinálnak... merő szánalom!! .____.""
2012. november 03. 13:09 #250
GaHee
GaHee
új tag

Státusz하루하루 이렇게, 내 마음 속엔 늘 항상 너밖에 없어.
Hozzászólás: 68
Azonosító: 156073
de hülyék, úristen.... szánalmasak a directionerek, de kur_ára....
2012. november 03. 13:09 #251
drien
drien
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 188977
na nem tudom ki volt az , aki ezt kitalálta és leírta , de elég meggondolatlan lehetett. miért kell mindent a One Direction-re és a Directioner-ekre fogni ? nincs más fandom akit tudtok gyanúsítgatni ? személy szerint egy fannal sem beszéltem aki azt mondta volna hogy Mitch megérdemelte hogy meghaljon . senki sem érdemli ezt meg . ja de mégis , azok akik nem képesek elfogadni hogy van egy fiúbanda aki jobb náluk és igenis letesznek annyit mint más nagy sztárok.. megeszem a kalapom ha tudtok mondani legalább 5 másik olyan hírességet aki 2 év alatt 2 albummal , baromi sok díjjal , olimpiai fellépéssel , amerikai billboard top100-as listán első helyen debütáló albummal , és annyi rajongóval bír mint ők . miért nem lehet róluk leakadni ? ugyanolyan emberek mint mi , vannak érzéseik . ja és ehhez a cikkhez meg ennyi : http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcurskvNYA1ra0fpao1_500.gif
2012. november 03. 13:12 #252
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (drien @ 2012.11.03. 13:09)
na nem tudom ki volt az , aki ezt kitalálta és leírta , de elég meggondolatlan lehetett. miért kell mindent a One Direction-re és a Directioner-ekre fogni ? nincs más fandom akit tudtok gyanúsítgatni ? személy szerint egy fannal sem beszéltem aki azt mondta volna hogy Mitch megérdemelte hogy meghaljon . senki sem érdemli ezt meg . ja de mégis , azok akik nem képesek elfogadni hogy van egy fiúbanda aki jobb náluk és igenis letesznek annyit mint más nagy sztárok.. megeszem a kalapom ha tudtok mondani legalább 5 másik olyan hírességet aki 2 év alatt 2 albummal , baromi sok díjjal , olimpiai fellépéssel , amerikai billboard top100-as listán első helyen debütáló albummal , és annyi rajongóval bír mint ők . miért nem lehet róluk leakadni ? ugyanolyan emberek mint mi , vannak érzéseik . ja és ehhez a cikkhez meg ennyi : http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcurskvNYA1ra0fpao1_500.gif

Most mit okoskodsz? Nézd meg a saját szemeddel a cikkben adott linket,menj fel Twitterre, nézz szét a BRIT 1D-fanok háza táján, mert ha tudnál olvasni, akkor megtudhattad volna, hogy ők csinálják a botrányt. Egyébként mit harsogsz itt adatokkal? Bármit is tesznek, az olyan legendákat, mint a Beatles, sohasem fogják felülmúlni. Egyébként nézz utána, mit ért el például a Beatles, Madonna vagy éppen Lady Gaga.
Most talán minden a 1D-ről szól, de ez nem jelenti azt, hogy 10-20 év múlva ugyanekkora sztárok lesznek. Majd akkor mutasd fel, mit csináltak. wink.gif
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, Blade Dancer, Beyla, Maci HEEL, Lucky5
2012. november 03. 13:13 #253
Annus888
Annus888
új tag

StátuszNe bánts senkit akit szeretek, mert megkereslek, és beverem a képed! :DD
Hozzászólás: 9
Azonosító: 188974
Te jó ég! Én is Directioner vagyok, de ez...komolyan, szégyenlem magamat miattuk...hogy lehetnek ilyen...nem mondom ki hogy milyen emberek????? Hihetetlen... Egyszerűen hogy létezhetnek ilyen emberek? Vagy inkább: ember az ilyen???? Felőlem szidhatja mindenki a One Direction-t, mert nem kell mindent szeretni, és ezt én is elfogadom. De azért az ilyen emberek nézzenek magukba. Mert ez már nem normális! Menjenek diliházba, ott majd szépen kikúrálják őket abból, hogy a halottakat tisztelni kell, nem szidni... szörnyű, milyenek manapság az emberek... sad.gif
2012. november 03. 13:13 #254
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (num1Kolosszus @ 2012.11.03. 11:16)
Na, itt meg is akadtam, mert megint bele kellett keverni a homofóbiát. Azt azért hadd jegyezzem mér meg, hogy a "meleg" meg a "b*zi" azok nem a "sz*r" szinonimái, oké? Ha szerinted nem jó valami, akkor rengeteg másféle jelzővel is ki lehet azt fejezni, nem kell ebbe a homoszexualitást belekeverni, mert semmi köze hozzá. smileeee.gif

Szerintem azért nem állnak olyan messze az alábbi fogalomtól. rohog.gif Nyugivan,semmi bajom a melegekkel,olyat meg nem írtam,hogy b*zi=sz*r. blink.gif Nem tudom minek kiforgati ez az ártatlan mondatot, ezzel nem a világ összes melegét szándékoztam kritizálni. rolleyes.gif
2012. november 03. 13:15 #255
Pink99
Pink99

StátuszJOHANNA WAS STRIPPING IN AN ELEVATOR! fml.
Hozzászólás: 551
Csatolások: 1
Azonosító: 160993
Hogy lehet valaki ennyire szívtelen? Még csak 28 éves volt amikor meghalt... szerintem nem szándékosan okozta magának a motor balesetet. Szerintem nem hagyta volna magára a szerelmét és a kislányát... De nem volt választása mint ahogy majd nekünk sem lesz. Balesetek minden nap történnek. Nem tehet róla hogy eljött az ő ideje. Ami pedig a vagdosást illeti...Nem hiszem hogy bármi közük is hozzá hogy mit csinál magával, és szerintem abszolút semmi köze nincs ahhoz hogy meghalt. A fiúknak tényleg beszélniük kellene a rajongóikkal mert ez már nem az első alkalom hogy ilyen dolog történik... Ez már kicsit sok...
1 felhasználónak tetszik: Lucky5
2012. november 03. 13:16 #256
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2012.11.03. 13:04)
Pofám leszakadt, amikor olvastam a cikkeket, a kommentektől pedig dobtam egyenesen egy hátast. Tudtam, ha ide kattintok, akkor vagy a mentő fog elvinni rögögőgörcscsel, vagy sírni fogok, mert annyira buták és ostobák vagytok ti dájreksönerek. Persze, akinek nem inge, tudjátok, mert itt konkrétan nem azokra a tagokra gondolok, akik normális rajongók, mert azért elvétve egy-kettő azért van, hanem azokra, akik itt megint oltják a jó népet. Persze már én is kezdem feladni, hiszen mindig a dájreksönerek osztanak itt mindenkit a 12-13 évükkel, hiszen mi laikusok vagyunk, soha a büdös életben nem érhetünk fel hozzájuk és az imádott bálványaikhoz.
Mitchet én személy szerint nem hallgattam sosem. Valahogy a zenéje annyira nem jött be, de egyenesen szánalmas és nevetséges az, hogy ez a csávó imós volt állításuk szerint, csak mert metált játszott. Néhány kommenten meg röhögtem, hogy a vándájreksön nem tucatzene. Igen is tucatzene. Én is meghallgattam. Semmi extra, semmi különleges nincsen a dalaikban, hogy én azt tudjam mondani: megfogott. Minden számuk egy kaptafára megy. Az ég világon semmit, de semmit le nem tett az asztalra ez az öt fiúcska, hogy tömeghisztéria legyen körülöttük. Az, hogy régen a nők ilyen szinten imádták Elvist, a The Beattlest vagy esetleg James Deant, de emberek, azok tudtak is valamit, nem úgy, mint ez a pár tizenéves fiúcska, akikre egyébként nem is a nők, hanem a tinédzser lányok java van begerjedve. A legszomorúbb ebben az egészben az, hogyha pattanásos kis lúzerek lennének, akkor biztos, hogy rájuk sem hederítenétek. Meg vagyok győződve arról, hogy ti azért hallgatjátok őket, mert szerintetek milyen cukik és szexik. Egyszerűen a gyomrom fordul fel attól, hogy valaki képes a másik halálát kívánni. Számomra hihetetlen és megdöbbentő az, hogy egy 12-13 éves buta csitri hogyan tudja azt eldönteni, hogy ki az aki megérdemli az életet, mert aztán olyan sokat élt meg, had ne mondjam. blink.gif Anyának meg apának otthon az ilyeneket úgy nyakon kellene csűrnie, hogy a fal adná a másikat. Az, hogy rajonganak, még számomra oké, mert bizonyos határokon belül lehet. Én is mindig rajongtam sztárokért, de erre a gusztustalan, undorító, alpári, primitív egysejtű szintre soha sem degradálódtam le. Sajnos szembesülnünk kell azzal a ténnyel, hogy a mai gyermekekben nincsen empátia. Képtelenek arra, hogy együttérezzenek. Ez nagyon f*sza, komolyan! Elmegy majd egy temetésre és végig fogja röhögni az egészet, mert annyi érzelmi intelligenciája sincsen, hogy kussban végig állja az egész ceremóniát? Hova fogunk így jutni? blink.gif 
Már nagyon várom, hogy ez az egész vándájreksön eltűnjön a terítékről, mert ez csak egyre rosszabb és rosszabb lesz. Nagyon unom már, hogy vagy arról kell olvasnom, hogy Harry és Liam fingott kettőt felkelés után, vagy arról, hogy a kis dájreksönerek komoly pszichiátriai problémákkal küzdenek, még hozzá oly annyira, hogy gyógyszeres kezelésre lenne szükségük. Szégyellje magát minden olyan ember, aki valaha komolyan kívánta egy másik embertársa halálát!

Mintha a szívemből szóltál volna!! Legmélyebb elismerésem. Úgyan ez a véleményem. meghajolo.gif hi.gif
3 felhasználónak tetszik: Blade Dancer, Beyla, MadHatter
2012. november 03. 13:16 #257
Draweraptor
Draweraptor
visszatérő vendég

StátuszSurrounded by problems...
Hozzászólás: 435
Azonosító: 165623
Én mindig is utáltam az 1D-t és a rajongóikat is. Ez már több a soknál. Más ember halálát kívánni/örülni neki a legnagyobb , már-már nem is emberi dolog. Legalább lehetnének annyira gerincesek,hogy nem mondanak rosszat egy náluk kilóméterekkel jobb fiúbanda egyik tagjának. Ez már szinte nevetséges. Remélem hamarosan vége ennek a ván dájreksön mániának, mert már túl mennek minden határon. A banda is, meg a rajongóik is.
2012. november 03. 13:17 #258
cintia0023
cintia0023
everybody needs a little poison ivy
Hozzászólás: 6399
Csatolások: 1056
Azonosító: 85065
Ez eléggé meglepett. Pont tegnap találtam rá Mitchre az Instagramon, és alig néhány órával a balesete előtt még a kislányával tett fel egy csomó képet. Nem kedveltem, de ismertem, és annyira szomorú, hogy valaki képes ilyeneket mondani róla. Miért kell olyan témákba beleszólniuk ezeknek a directionereknek, amiről fogalmuk sincs? Arról nem beszélve, hogy most egy család gyászol, és a legkevésbé sincs szükségük arra, hogy buta 10 éves kislányok tegyék a fejüket.........
2012. november 03. 13:17 #259
clydesdale
clydesdale
Mrs. Alvin™

Státusz"Vannak még csodák, csak mondd, hogy merre keressem!"
Hozzászólás: 1486
Csatolások: 107
Azonosító: 127128
Sunnygirl
Elértem arra a pontra, hogy egy Directionernek köszönetet mondjak (mivel engem aztán az őrületbe lehet kergetni a One Direkcion-nel , de ne vedd kérlek sértésnek, vagy akármi) Jéé, vannak még normális rajongók is ! Felcsillant a remény szememimben..
2012. november 03. 13:18 #260
drien
drien
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 188977
attól mert utálkoztok azok felett is akik semmit nem csináltak ,ti sem lesztek jobbak .
38 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!