A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált
2012. november 03. 12:42
|
|
Emilyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 179684 offline
|
nem tudom...nekem ez kicsit túl színezet...most nem azért, de ennyi erővel, én meg írok egy olyan cikket, hogy a Justin Bieber rajongók meg utálják Selena Gomez-t, és ezt kiírták Justin Facebook-jára...már nem azért, én ezzel senkit nem akartam megbántani, lehet hogy valóban vannak ilyen pofátlan emberek, de akkor is. Szerintem akkor már a 1D szóljon azoknak a parasztoknak akik ilyen baromságokat írtak, hogy ők kérjenek bocsánatot...nah, ez jó hosszúra sikerült xDD
2012. november 03. 12:45
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Ilovezayn4ever @ 2012.11.03. 11:58)
És egyébként ez a cikk meg hamis. Vagyis ezt gondolom valaki olyan írta, aki es csipázza az 1D-t..
Idézet (Ilovezayn4ever @ 2012.11.03. 12:17)
MÁR BOCSÁNAT DE VALAMI BIZONYÍTÉKOT VAGY VALAMIT ESETLEG VALAKI NEM LINKELNE BE MERT EZ CSAK EGY IDIÓTA CIKK SEMMI NINCS AMI ERRE UTALNA... AZÉRT MONDANI MINDENT KÖNNYŰ. ES KEZDJÜK OTT HOGY REMGETEG ONE DIRECTION RAJONGŐ VAN ÉS ÉPP EZÉRT NEM MINDEGYIK ÖRÜL ENNEK SŐT SZERINTEM ALIG HA VALAKI...
Sírok és zokogok érted, drága. Sírok és zokogok.
Még be is van linkelve a Facebook üzenőfal a cikkben. Már ha elolvastad volna a szóban forgó cikket mielőtt nagybetűzve értelmetlenül felháborodtál.
2012. november 03. 12:48
Nekem semmi bajom a One Directonnal de a legtöbb Directionerrel már igen, nem magukat hanem a fiúkat járatják le és hozzák őket kellemetlen helyzetbe az ilyen hülyeségeikkel.(Tisztelet a kivételnek!) Hogy lehet egy halottra azt mondani h megérdemelte? Jézusom!
2012. november 03. 12:48
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Hát büszkék lehetnek magukra .. szánalmasak, azt sem tudják mit beszélnek, és ettől "menőnek" érzik magukat ?! Ha a ván dájreksönt annyira zavarja majd tesznek érte és lesznek szívesek kinyitni a pofikájukat, hisz olyan nagy fiúk ugyebár ... Ha meg nem, így jártak de ne ilyen senkiházi libapalánták ugassanak, pláne egy ilyen emberről. (De ha a Kis Pista hunyt volna el, akkor sem tehetnék meg, már csak a tisztelet végett sem.)
2012. november 03. 12:51
|
|
Molnár Beccaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.14. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 180306 offline
|
A DIRECTIONREK (EGYIK SEM!!!!!!!!) NEM KÍVÁNNAK SENKIT HALÁLBA!!!! :@ KI AZ A FASZ AKI EZT KITALÁLTA?! KÖCSÖG GECI... -.-
2012. november 03. 12:52
|
|
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline
|
Amúgy értitek, hogy mindenkinek oda kell írnia ehhez a cikkhez a kommentje után, hogy 'tisztelet a kivételnek', mert a MAGYAR directionerek megsértődnek és '''porig oltják az embert'''. TISZTELET A KIVÉTEEEEL
2012. november 03. 12:52
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Ilovezayn4ever azt mondod a One Direction rajongók nem örülnek neki ..
1. Akkor mi az istenért írkáltak ilyen baromságokat ?! Vállalják is a következményeket!
2. Miért szerinted Mitch rajongói odavannak azért, hogy ilyen módon megalázták még halála után (is)?! Nagyon ..
Gondolkozz már mielőtt elkezdesz nyafogni!
1. Akkor mi az istenért írkáltak ilyen baromságokat ?! Vállalják is a következményeket!
2. Miért szerinted Mitch rajongói odavannak azért, hogy ilyen módon megalázták még halála után (is)?! Nagyon ..
Gondolkozz már mielőtt elkezdesz nyafogni!
2012. november 03. 12:53
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
hát..egyik féllel sem értek egyetm de ez vok én...a pasi kezdte, mit mondja, h nem jó a számuk, vessen magára, ennyi ...milyen emberek vannak, am ez tényleg emo volt xd a directionerek csak visszavágtak, máskérdés h ez már túlzás, de miért kellen elnézést kérniük, Justin és egy csomó más rajongói meg az 1D-t szidják orrba szájba és még egyszer sem kért senki a rajongóik nevében elnézést, kész pont.
2012. november 03. 12:54
Idézet (Molnár Becca @ 2012.11.03. 12:51)
A DIRECTIONREK (EGYIK SEM!!) NEM KÍVÁNNAK SENKIT HALÁLBA!! :@ KI AZ A FASZ AKI EZT KITALÁLTA?! KÖCSÖG GECI... -.-
Helyetted is elásom magam szégyenemben, oké? Remélem kapsz egy jó pár napos kitiltást a mocskos szádért. Már nem is próbálok meg értelmesen válaszolni az ilyen degenerált hozzászólásokra.
A DIRECTIONREK (EGYIK SEM!!) NEM KÍVÁNNAK SENKIT HALÁLBA!! :@ KI AZ A FASZ AKI EZT KITALÁLTA?! KÖCSÖG GECI... -.-
Ide kérnék egy moderátori intézkedést, csak helyből 2 szabály, de lehet 3 is. És még mindig nem alaptalan a cikk.
10 felhasználónak tetszik:
Beckie,
Maci HEEL,
num1Kolosszus,
Zsoof,
dreamscometrue,
Berni97,
Noran,
Black Hearth2,
MadHatter,
Lucky5
|
|
Molnár Beccaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.14. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 180306 offline
|
Egyébként tiszta szívemből sajnálom, hogy Mitch meghalt...
Csak azt nem értem miért kell ilyen sok hülyeséget terjeszteni, és ráfogni a Dirctionerekre?!
Csak azt nem értem miért kell ilyen sok hülyeséget terjeszteni, és ráfogni a Dirctionerekre?!
2012. november 03. 12:55
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Hülye sivalkodó kis Directioner k*rvák!!!!Most komolyan mit képzelnek magukról???Mitch Lucker sokkal többet tett le az asztalra mint az One Direction valaha is fog!!!!Úgy látszik a Directionerek nem csak süketek hanem végtelenül ostobák is!!Tisztelet a kivételnek!!!!
2012. november 03. 12:56
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Nem tudom eldönteni, hogy nagyfokú naivitásról vagy ostobaságról adtál-e az imént hangot.
Azzal, hogy kijelented, hogy egyik [helyettesítsd be az adott csoport tagjait] sem képes valamire, feltételezed, hogy az, hogy valaki az illető [helyettesítsd be az adott csoportot] tagja, máris felsőbbrendűvé válik, és képtelen efféle gaztettre.
Mellesleg lehet értelmesen, nyomdafestéket tűrő szavakat használva is vitatkozni.
7 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus,
Blade Dancer,
Maci HEEL,
Noran,
Black Hearth2,
MadHatter,
Lucky5
2012. november 03. 12:57
nagyon sajnálom! őszintén...
directioner, teljesen mindegy, gusztustalanok voltak akik azt mondták hogy megérdemelte a halált (tisztelet a kivételnek). de szerintem ez egy kicsit meg lett szinezve.
directioner, teljesen mindegy, gusztustalanok voltak akik azt mondták hogy megérdemelte a halált (tisztelet a kivételnek). de szerintem ez egy kicsit meg lett szinezve.
2012. november 03. 12:59
|
|
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline
|
Szeretem a One Directiont, de ez azért durva.
Én tényleg soha senkinek nem kötöm meg, hogy kit szeressen, mert mindenkinek megvan a saját ízlése. Van aki szereti őket, és van aki nem (szerény személyem is az utóbbi csoportot erősíti). De ez azért mát tényleg több a soknál. Bárkit is szeretek, azért soha nem süllyednék addig, hogy kijelentem, hogy akkor lennék boldog, ha az összes 1D tagot 3 méterrel a föld alatt látom.! Azért álljon már meg a menet. Semmi baj, ha rajonganak valakikért, de azért eddig ne menjünk már..!
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Molnár Becca @ 2012.11.03. 12:54)
Egyébként tiszta szívemből sajnálom, hogy Mitch meghalt...
Ez nem terjesztés. Olvasd el a cikket és kattints a linkre, hogy megnézd, mit irkálnak a brit 1D-rajongók. Nem kell semmit terjeszteni, ők maguk csinálják a botrányt.
Idézet (mse90 @ 2012.11.03. 12:56)
Nem tudom eldönteni, hogy nagyfokú naivitásról vagy ostobaságról adtál-e az imént hangot.
Azzal, hogy kijelented, hogy egyik [helyettesítsd be az adott csoport tagjait] sem képes valamire, feltételezed, hogy az, hogy valaki az illető [helyettesítsd be az adott csoportot] tagja, máris felsőbbrendűvé válik, és képtelen efféle gaztettre.
Mellesleg lehet értelmesen, nyomdafestéket tűrő szavakat használva is vitatkozni.
Mindig is imádtam az Oroszlánkirályban azt a kifejezett sort, de ahogy tovább olvasgatom a hozzászólásokat, az avatárod egyre jobban helytálló. I'm surrounded by idiots.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.