A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált
2012. november 03. 12:05
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
nem kell általánosítani, ezt nagyon kevesen gondolják így szerintem, és azok elmebetegek... én is directioner vagyok mégse gondolom így -.
2012. november 03. 12:06
Idézet (Johinna @ 2012.11.03. 12:03)
Már nem tudom, hogy a hajamat tépjem vagy csak bömböljek a kispárnámba 
Viszem a kést és társulok. De inkább a gazdája haját tépd, ne a sajátod. Az jobban megérdemli. Ha nem hiszed el aranyom, akkor húzzál utána nézni de gyorsan! Pont num1Kolosszusra jellemző, hogy alaptalan cikkeket ír ugye? Szánalmas... És ez az egész dolog. Szegény Mitch, jó hogy ha nem forog a sírjában.
2012. november 03. 12:07
|
|
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline
|
Szánalmasak az olyan Directionerek, akik ezt gondolják. SENKI nem érdemli meg a halált, még a legnagyobb ellenségemnek se kívánom ezt, főleg nem az elhunyt családjának, barátainak.
2012. november 03. 12:11
|
|
meyah_• bite for fun • |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 5305 Csatolások: 2 Azonosító: 131197 offline
|
Ez elég szemétség volt tőlük, sok nemnormális hülyegyerek...
1 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer
2012. november 03. 12:12
Hát ..ezek mit gondolnak???? ... hogy mondhatnak, gondalhatnak ilyet???? :'(
2012. november 03. 12:13
azért nevetséges h itt osszák egyesek a magyar 1D rajongókat, mikor messze semmi közük ehhez az egészhez,
másrészt azzal jönni megint hogy ez az 5 b*zi igazán gyönyörű mondhatom, adam lambert is meleg , még is szeretem és r*hadtul nem zavar, mert egyesekkel ellentétben én nem ezt nézem
és ez az 5 fiú ha az is lenne sem értem h miért gondolja bárki h ez alapján elítélhetők? nem mondom én már azt h nem azok, v h azok mert arról itt már meggyőzni senkit sem lehet ha a fejébe veszi az egyiket a két lehetőség közül, de kérdem ha a valóban azok lennének kinek van joga ez alapján elítélni őket, és egyúttal azt amit csinálnak?
elindultak az x faktorban, hatalmas sikert értek el, és Igen nem csak a hangjuk hanem az aranyos kis pofikájuk miatt is
hiszen minden embernek számít a külső is, és egy sztárnál kell h ez is rendben legyen, nem hiszem h az igazi 1D rajongók csak ezért szeretik őket, de nem utolsó szempont h h néznek ki, ahogyan senkinél sem az, ha már öt kilóval több van valakin megy mindenki megszólni, ha meg normálisan néz ki akk csak azért szeretik, ez érdekes, ezt kb minden sztárra rá lehetne mondani h csak mert helyes, csak mert szép, nem pedig mert tehetséges
másrészt azzal jönni megint hogy ez az 5 b*zi igazán gyönyörű mondhatom, adam lambert is meleg , még is szeretem és r*hadtul nem zavar, mert egyesekkel ellentétben én nem ezt nézem
és ez az 5 fiú ha az is lenne sem értem h miért gondolja bárki h ez alapján elítélhetők? nem mondom én már azt h nem azok, v h azok mert arról itt már meggyőzni senkit sem lehet ha a fejébe veszi az egyiket a két lehetőség közül, de kérdem ha a valóban azok lennének kinek van joga ez alapján elítélni őket, és egyúttal azt amit csinálnak?
elindultak az x faktorban, hatalmas sikert értek el, és Igen nem csak a hangjuk hanem az aranyos kis pofikájuk miatt is
hiszen minden embernek számít a külső is, és egy sztárnál kell h ez is rendben legyen, nem hiszem h az igazi 1D rajongók csak ezért szeretik őket, de nem utolsó szempont h h néznek ki, ahogyan senkinél sem az, ha már öt kilóval több van valakin megy mindenki megszólni, ha meg normálisan néz ki akk csak azért szeretik, ez érdekes, ezt kb minden sztárra rá lehetne mondani h csak mert helyes, csak mert szép, nem pedig mert tehetséges
2012. november 03. 12:14
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Récy98 @ 2012.11.03. 12:02)
erről nem a srácok tehetnek úgyhogy senki se hibáztassa őket és hozogasson létre ellenük ilyen cikkeket 1D gyűlölők próbálkozzatok valmi más cikkel..
nincs szükség arra, hogy "ilyen cikkeket hozogassanak", amikor mindez megtörténik a való életben. ezt az Élet írta.
2012. november 03. 12:15
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Idézet (Récy98 @ 2012.11.03. 12:02)
erről nem a srácok tehetnek úgyhogy senki se hibáztassa őket és hozogasson létre ellenük ilyen cikkeket 1D gyűlölők próbálkozzatok valmi más cikkel..
Szívem, ez a cikk minden csak nem egy a 1D gyűlölők kreálmánya, hogy lejárassák a bandát. Ez sajnos a szín tiszta igazság, amitől még midig felfordul a gyomrom. Senki egy szóval nem sértegette vagy hibáztatta a fiúkat emiatt, szóval ezen ne akadj ki!
Sajnálatos módon ezeknek a kislányoknak már tényleg másból sem áll az élete, csak abból, hogy a gép előtt csorgatják a nyálukat a fiúkra, és mindenkit aki szembe jön velük, és nem 1D rajongó azt fogják, és elkezdik cseszegetni... Nem értem miért, nincsen értelme.
Tegnap, tegnapelőtt még nagyon szerettem a fiúkat, és nagy rajongójuk voltam. Ma már gyakorlatilag ott tartok, hogy felfordul a gyomrom, ha arra gondolok sokan ilyen emberekkel vesznek egy kalap alá. Gyakorlatilag amióta megjelent az All Time Low-s Alexxel kapcsolatos cikk, erőteljesen megcsappant az érdeklődésem irántuk, és még csak nem is a cikk miatt, hanem mert nagyon sok "érdekes" (értem ezalatt az értelmetlen üzeneteket, amik az elvakult fanoktól származtak, persze volt aki normálisan reagált 1D fan létére is)hozzászólás.
Hányingerem van az olyan kisgyerektől, akik mindenkire ugranak, ha kicsit is 1D ellenesnek néz ki. Könyörgöm! Ez nem járja! Gondolkozzatok már, mielőtt cselekszetek.
Ui.: akinek nem inge nem veszi magára
8 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus,
Blade Dancer,
hana001,
ophely88,
Noran,
Black Hearth2,
MadHatter,
Lucky5
2012. november 03. 12:15
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Na ez azért csúnya volt-.-" Gondolom drága directionereknek sem esne jól ha a haláluk után mindenki hülyeségeket kitalálna róluk, és csak örülnének a halálának(: persze ez sem vonatkozik minden directionerre, mert vannak kivétlek..
2012. november 03. 12:16
Idézet (Ilovezayn4ever @ 2012.11.03. 11:58)
És egyébként ez a cikk meg hamis. Vagyis ezt gondolom valaki olyan írta, aki es csipázza az 1D-t..
Istenem, megint ez.
2012. november 03. 12:17
|
|
Demzy_Lovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 179840 offline
|
Hogy lehetnek ilyen idióták??? Tisztelet minden olyan Directionernek akik nem mondtak ilyet és nem is tudnának ilyet mondani. A Lovaticok ilyet sosem tennének........
|
|
muffinkaah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 700 Csatolások: 30 Azonosító: 185094 offline
|
ennyit az 1D-ről..
1D fanok, miről beszélünk? annyira jó fejek, aranyosak.. na persze.
1D fanok, miről beszélünk? annyira jó fejek, aranyosak.. na persze.
|
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline
|
MÁR BOCSÁNAT DE VALAMI BIZONYÍTÉKOT VAGY VALAMIT ESETLEG VALAKI NEM LINKELNE BE MERT EZ CSAK EGY IDIÓTA CIKK SEMMI NINCS AMI ERRE UTALNA... AZÉRT MONDANI MINDENT KÖNNYŰ. ES KEZDJÜK OTT HOGY REMGETEG ONE DIRECTION RAJONGŐ VAN ÉS ÉPP EZÉRT NEM MINDEGYIK ÖRÜL ENNEK SŐT SZERINTEM ALIG HA VALAKI...
2012. november 03. 12:18
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2012.11.03. 12:16)
Istenem, megint ez.
Nem hamis a cikk kedves, még be is linkeltem a One Direction Facebook üzenőfalát, egy kattintásodba kerül megnézni. A második mondatodat nem igazán tudom kibogozni, de azt hiszem azt szeretted volna írni, hogy nem csipázom a 1D-t. Őszintén szólva? Telibeszarom őket. Nem szeretem különösebben a zenéjüket, az egyetlen szám amit esetleg meghallgatok tőlük az a What Makes You Beautiful. Nem utálom, és nem imádom őket, így tehát nem gyűlöletből írtam ezt a cikket.
Talán tényleg be kellene linkelned azt az üzenőfalat, bár kinézem némelyik flúgosból, hogy megvádolna azzal, hogy te hamisítottad az egészet.
ophely88
2012. november 03. 12:18
|
|
réku storanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 177818 offline
|
KI A PICSA ÍRTA EZT? hát menten eldobom az agyam, ez egyszerűen botrányos. ebből is majd az lesz,hogy a 1d mekkora szar köcsög buzik és csak kis picsák szeretik őket akik nem becsülik meg a rendes zenét. könyörgöm itt két bandáról van szó. én teljes mértékben átérzem min megy keresztül az aki szereti a suicide silence-et mert ha a 1d-ből valaki akár csak kilépne az mennyire szívszaggató lenne nem hogy még ez. én tiszta szívből sajnálom ezt a fiút, senki nem érdemli meg a halált stílustól, nemtől, szexuáls beállítottságtól a valláson keresztül SENKI. azt meg ne mondja senki hogy mi directionerek örülünk neki. eszement és őrült dolog ilyet állítani a rajongókról. sorrynotsorry
beccsu-baby
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.