Corey Taylor
2012. november 01. 13:17
Idézet (Darkness @ 2012.11.01. 13:14)
Szerintem ő a világ legtehetségesebb énekese, akár "hörögni" kell, akár rappelni, akár magasan énekelni, ő mindet tudja.
Nem tudom, osztom a véleményed, hogy mennyire tehetséges, de én inkább a top 10-be tenném be.
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2013. február 15. 15:53
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Ma kezdtem el olvasni (végre) a könyvét, már nem kell sok idő, hogy a végére érjek, de biztos vagyok benne, hogy nem egyszer fogom elolvasni, maga a könyv nagyon őszinte és igaz. Olykor brutális is rá kéne rakni a 18+-t (
), de összességében humoros és lenyűgöző. kicsit más, mint amire számítottam, de sokkal jobb annál, egyszerűen elképesztő, maga az élete és a véleménye, valószínűleg egy normális ember x részek után sátánfajzatnak tartaná őt, de én nem, rengeteg hibája van, és rengeteg hibát csinált, amikből jó párat le is ír, de épp ez az őszinteség és a hibák teszik azzá őt, aki.
MadHatter
2013. április 28. 19:08
Itt is leírom azt amit a másik topikban, hogy hihetetlen énekes. Nekem ő és a zenéjük segített kialakítani az utamat amit járok és megtalálni a saját stílusomat amiben jól érzem magam, ők segítettek átélni a legrosszabb és legmélyebb pillanataimat. Amikor már minden veszni látszott, csak hallgattam őket és kiadhattam magamból a fájdalmat.
A könyvét én is szívesen olvasnám, de amint kerestem nem láttam, hogy magyar nyelven is megjelent volna, amit sajnálok... Kíváncsi vagyok rá nagyon és az életére
A könyvét én is szívesen olvasnám, de amint kerestem nem láttam, hogy magyar nyelven is megjelent volna, amit sajnálok... Kíváncsi vagyok rá nagyon és az életére
Darkness
2013. április 28. 19:17
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (eszterke92 @ 2013.04.28. 19:08)
Itt is leírom azt amit a másik topikban, hogy hihetetlen énekes. Nekem ő és a zenéjük segített kialakítani az utamat amit járok és megtalálni a saját stílusomat amiben jól érzem magam, ők segítettek átélni a legrosszabb és legmélyebb pillanataimat. Amikor már minden veszni látszott, csak hallgattam őket és kiadhattam magamból a fájdalmat.
Én találtam egy oldalt és angolul vettem meg, egy hónapot kellet rá várnom és miután megérkezett egy ideig nem olvashattam, mert alig bírtam megmaradni örömömben
2013. április 28. 19:25
Idézet (Darkness @ 2013.04.28. 19:17)
Én találtam egy oldalt és angolul vettem meg, egy hónapot kellet rá várnom és miután megérkezett egy ideig nem olvashattam, mert alig bírtam megmaradni örömömben
Hát nem is tudom mióta imádom őket, azt hiszem olyan 13-14 évesen "akadtam" rájuk, és azóta ...
Hát angolul nem merném bevállalni, annyira még nem fejlett a nyelvtudásom, pedig nagyon kíváncsi vagyok rá
Darkness
2013. április 28. 19:31
|
|
|
Idézet (eszterke92 @ 2013.04.28. 19:25)
Hát nem is tudom mióta imádom őket, azt hiszem olyan 13-14 évesen "akadtam" rájuk, és azóta ...
Hát angolul nem merném bevállalni, annyira még nem fejlett a nyelvtudásom, pedig nagyon kíváncsi vagyok rá
Vajon ő miken ment keresztül, milyen volt a magánélete...
Ők azok, akiket lehetetlen elfelejteni
Brutális. A könyvön vagy sírtam, vagy nevettem, nem volt olyan szép gyerekkora... néhány dolgot befirkáltam az itteni adatlapjába, ha gondolod, olvasd el, bár elég gyengén írtam meg, és sok mindent kihagytam, majd ha több időm lesz biztosan kibővítem.
2013. április 28. 19:51
Idézet (Darkness @ 2013.04.28. 19:31)
Ők azok, akiket lehetetlen elfelejteni
Brutális. A könyvön vagy sírtam, vagy nevettem, nem volt olyan szép gyerekkora... néhány dolgot befirkáltam az itteni adatlapjába, ha gondolod, olvasd el, bár elég gyengén írtam meg, és sok mindent kihagytam, majd ha több időm lesz biztosan kibővítem.
Rendben, köszi, belenézek akkor
Darkness
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.