Starity

Corey Taylor

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 01. 13:14 #1
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

StátuszHamarosan frissittem a sztáradatlapokat
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8003
Csatolások: 8879
Azonosító: 175987
Szerintem ő a világ legtehetségesebb énekese, akár "hörögni" kell, akár rappelni, akár magasan énekelni, ő mindet tudja.
3 felhasználónak tetszik: Blade Dancer, MadHatter, Zsoof
2012. november 01. 13:17 #2
- törölt felhasználó -    
Idézet (Darkness @ 2012.11.01. 13:14)
Szerintem ő a világ legtehetségesebb énekese, akár "hörögni" kell, akár rappelni, akár magasan énekelni, ő mindet tudja.

Nem tudom, osztom a véleményed, hogy mennyire tehetséges, de én inkább a top 10-be tenném be. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Darkness
2013. február 15. 15:53 #3
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

Ma kezdtem el olvasni (végre) a könyvét, már nem kell sok idő, hogy a végére érjek, de biztos vagyok benne, hogy nem egyszer fogom elolvasni, maga a könyv nagyon őszinte és igaz. Olykor brutális is rá kéne rakni a 18+-t (rohog.gif), de összességében humoros és lenyűgöző. kicsit más, mint amire számítottam, de sokkal jobb annál, egyszerűen elképesztő, maga az élete és a véleménye, valószínűleg egy normális ember x részek után sátánfajzatnak tartaná őt, de én nem, rengeteg hibája van, és rengeteg hibát csinált, amikből jó párat le is ír, de épp ez az őszinteség és a hibák teszik azzá őt, aki.
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2013. február 19. 18:53 #4
- törölt felhasználó -    
Egyetértek. Az, amit ő csinál, valami fantasztikus. smileeee.gif
Ezért is ő az egyik kedvencem. heart.gif
2013. április 28. 19:08 #5
- törölt felhasználó -    
Itt is leírom azt amit a másik topikban, hogy hihetetlen énekes. Nekem ő és a zenéjük segített kialakítani az utamat amit járok és megtalálni a saját stílusomat amiben jól érzem magam, ők segítettek átélni a legrosszabb és legmélyebb pillanataimat. Amikor már minden veszni látszott, csak hallgattam őket és kiadhattam magamból a fájdalmat.
A könyvét én is szívesen olvasnám, de amint kerestem nem láttam, hogy magyar nyelven is megjelent volna, amit sajnálok... Kíváncsi vagyok rá nagyon és az életére smileeee.gif
2013. április 28. 19:17 #6
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

Idézet (eszterke92 @ 2013.04.28. 19:08)
Itt is leírom azt amit a másik topikban, hogy hihetetlen énekes. Nekem ő és a zenéjük segített kialakítani az utamat amit járok és megtalálni a saját stílusomat amiben jól érzem magam, ők segítettek átélni a legrosszabb és legmélyebb pillanataimat. Amikor már minden veszni látszott, csak hallgattam őket és kiadhattam magamból a fájdalmat.
A könyvét én is szívesen olvasnám, de amint kerestem nem láttam, hogy magyar nyelven is megjelent volna, amit sajnálok... Kíváncsi vagyok rá nagyon és az életére smileeee.gif

meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif Nálam is pontosan ugyanez a helyzet, az a kilenc 'őrült' az én hősöm, nélkülük én nem léteznék. Mintha csak én mondtam volna.
Én találtam egy oldalt és angolul vettem meg, egy hónapot kellet rá várnom és miután megérkezett egy ideig nem olvashattam, mert alig bírtam megmaradni örömömben laugh.gif
2013. április 28. 19:25 #7
- törölt felhasználó -    
Idézet (Darkness @ 2013.04.28. 19:17)
meghajolo.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif Nálam is pontosan ugyanez a helyzet, az a kilenc 'őrült' az én hősöm, nélkülük én nem léteznék. Mintha csak én mondtam volna.
Én találtam egy oldalt és angolul vettem meg, egy hónapot kellet rá várnom és miután megérkezett egy ideig nem olvashattam, mert alig bírtam megmaradni örömömben  laugh.gif

Hát nem is tudom mióta imádom őket, azt hiszem olyan 13-14 évesen "akadtam" rájuk, és azóta ... wub.gif
Hát angolul nem merném bevállalni, annyira még nem fejlett a nyelvtudásom, pedig nagyon kíváncsi vagyok rá rolleyes.gif Vajon ő miken ment keresztül, milyen volt a magánélete...
2013. április 28. 19:31 #8
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

Idézet (eszterke92 @ 2013.04.28. 19:25)
Hát nem is tudom mióta imádom őket, azt hiszem olyan 13-14 évesen "akadtam" rájuk, és azóta ...  wub.gif 
Hát angolul nem merném bevállalni, annyira még nem fejlett a nyelvtudásom, pedig nagyon kíváncsi vagyok rá  rolleyes.gif Vajon ő miken ment keresztül, milyen volt a magánélete...

Ők azok, akiket lehetetlen elfelejteni wub3.gif
Brutális. A könyvön vagy sírtam, vagy nevettem, nem volt olyan szép gyerekkora... néhány dolgot befirkáltam az itteni adatlapjába, ha gondolod, olvasd el, bár elég gyengén írtam meg, és sok mindent kihagytam, majd ha több időm lesz biztosan kibővítem. wink.gif
2013. április 28. 19:51 #9
- törölt felhasználó -    
Idézet (Darkness @ 2013.04.28. 19:31)
Ők azok, akiket lehetetlen elfelejteni wub3.gif 
Brutális. A könyvön vagy sírtam, vagy nevettem, nem volt olyan szép gyerekkora... néhány dolgot befirkáltam az itteni adatlapjába, ha gondolod, olvasd el, bár elég gyengén írtam meg, és sok mindent kihagytam, majd ha több időm lesz biztosan kibővítem. wink.gif

Rendben, köszi, belenézek akkor wink.gif
2013. június 09. 15:11 #10
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

Megjelent az új könyve.