Idézet (Reavers Jefree @ 2013.04.11. 13:31)
Kedves Starity Moderátorok és vezetőség!
Nem értem miért, de háromszor hoztam létre egy sztár adatlapot, kettőt elfogadott a harmadikat már nem, de azóta sem találom a keresőben. Akár mikor rákeresek, nem dobja ki! Miért??!
Írtam cikket is, és csodával határos módon az sem jelent meg.
Tehát kérdem én, csak olyan emberek tevékenykedhetnek ezen az oldalon, akik esetleg jóban vannak a moderátorokkal??
Ha emailt írok, arra sem kapok választ. Nem értem.
Magam is több oldalt üzemeltetek, de mindig próbálok a tagok kedvében járni, és minden kérdést megválaszolni.
Gondolom amit most írtam, erre sem kapok választ.
További szép napot!
Idézet (Gordon Warner @ 2013.04.11. 14:02)
Amióta regisztráltam az oldalra, azóta várom hogy a szár adatlapot amit csináltam megjelenítsék. Ez azóta sem sikerült.
Pedig sokan azér regelnek, mert szeretnek irni, és szerkeszteni. Sajnos ezen az oldalon ezt nem élik meg sikerrel. Több hozzászólást is olvastam, amiben ugyan ez volt a probléma.
Javítsanak rajta, mert meg fog halni az oldal. A fiatalok szeretik a tini sztárokat, adják meg a lehetőséget a szerkesztésre.
Idézet (Gordon Warner @ 2013.04.11. 14:04)
Én sem tudok semmit csinálni.
Akkor tisztázzuk is gyorsan ezeket a kérdéseket.
Több oka is lehet annak, ha egy elfogadásra váró adatlap végül elutasításra kerül:
Az egyik ilyen ok, hogy a a lap szerkesztésének minősége nem üti meg a minimumot sem. Még mielőtt bárki is felháborodna, ez sziklaszilárd tény, nem pedig alaptalan vádaskodás.
A másik ok, amikor a minőséggel nincs baj, de már létezik olyan lap, ami újból beküldésre került. Ez tipikusan olyan eset, amikor névbeli eltérés van (második név, becenév, stb.).
Harmadik eset az, amikor a beküldött sztárról egyszerűen nincs érdemben rendelkezésre álló háttéranyag, ami alapján eldönthető lenne, létrejöhet az adatlap, vagy sem. Az, ha valaki egy videoklipben volt statiszta, és elsétált egyszer a kamera előtt még nem egyenlő azzal, hogy megérdemel egy adatlapot.
Megjegyzésként hozzátenném, hogy a legtöbb esetben, amikor a tagok azért háborognak, mert nem került elfogadásra a beküldött adatlapjuk, az azért történik, mert nem sikerült értelmezni az egyébként nagyon korrekten, és érthetően megfogalmazott kritériumokat, melyeket mindenki megtalál
ToTo adatlapos topikja első hozzászólásában. Természetesen itt is tisztelet a kivételnek, de többségében ez a valóság.
Ami a beküldött cikkeket illeti:
A cikkeket minden esetben a Hírszerkesztő csapat tagjai ellenőrzik, meghatározott kritériumok alapján. Amiért esetlegesen nem jelenik meg egy cikk, az alábbi okok lehetségesek:
- aktualitását vesztett hír (kacsa, beazonosíthatatlan állítás, stb.)
- nem hírértékű a történés (ilyen is van, fogadjuk el)
- sem a cikk stílusa, sem a tartalma nem felel meg a követelményeknek
- az adott sztárról megjelenő cikkek száma eléri a napi limitet
- másolt cikk
- a cikk hangvétele a cikkíró elfogultságát tükrözi
- internetes fordítóprogrammal egy az egyben, szavak szerint fordított cikk került beküldésre
Cikkíróknak segítségként létrejött a
Hírszerkesztők topikja, valamint
Courtneyy kollegina profilja is rendelkezésére áll bárkinek, aki cikkírásban gondolkodik. Ennyinek csak elégnek kellene lennie.
Személyes megjegyzésem a végére:
Azt már többször kifejtettem különböző topikokban, hogy sem a Moderátorok, sem a Hírszerkesztők nem ülnek non-stop a gép előtt, tehát, kéretik figyelembe venni azt is, hogy mindegyikünknek van olyan irányú elfoglaltsága, ami miatt lehetetlen azonnal elbírálni egy adatlapot, ellenőrizni egy cikket. Gondolok itt olyan megfoghatatlan dolgokra, mint munka, tanulás, esetleges betegség, stb. Szóval ezek figyelembe vételével kéretik cikket írni, adatlapot szerkeszteni.