Imádom ezt a számot!!!
És én is egyet értek az előzőkkel és az óó-zás gyakran előfordul a dalokban!!!!!
Plágiummal vádolják Carly Rae Jepsent és az Owl City-t
2012. november 02. 15:09
|
OneDirection1DLovevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline
|
komolyan mondom mindenkit evvel vádolnak még nem volt olyan sztár akit nem... -.-
2012. november 02. 16:02
aaajaj.két hang azonos:DDDDD. PERELJÜK BE BÖRTÖNBEN A HELYÜK!*-* isteneeem szánalom.xdxdxd.
2012. november 03. 12:43
|
|
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline
|
Grat nincs jobb sztori a bulvárlapoknál?!
De komolyan mindenkit evvel vádolnak?
Valami ilyesmi volt az 1D-nél is meg Taylornál
EZ A FORGATÓKÖNYV MÁR KICSIT UNCSI VALAMI ÚJ?!
De komolyan mindenkit evvel vádolnak?
Valami ilyesmi volt az 1D-nél is meg Taylornál
EZ A FORGATÓKÖNYV MÁR KICSIT UNCSI VALAMI ÚJ?!
2012. november 03. 15:05
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Úristen! Ebbe most komolyan bele kell kötni? Szerintem a Good time nagyon jól sikerült, és nem hiszem, hogy hasonlítana.
2012. november 04. 13:34
|
|
Directioner Stefiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 189072 offline
|
nem hiszem hogy hasonlít
2012. november 05. 23:36
sztem nem olyan, az első atom dilis szám, a második pedig nagyon jó
2012. november 07. 20:31
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nem hinném,hogy koppintotta a számot..!
2012. november 08. 21:16
Ez már fáj. Komolyan, van olyan jó sláger, amit még nem vádoltak plágiummal? most ez a divat, vagy mi van? És tényleg kicsit haosnlít, de millió szám van,. amiben szerepel az, hogy óóóóóóó.
egy nagyon nagy különbsőg van a két dak között, A GOOD TIME ULTRA KIRÁLY, A MÁSIK PEDIG BŰN ROSSZ!
egy nagyon nagy különbsőg van a két dak között, A GOOD TIME ULTRA KIRÁLY, A MÁSIK PEDIG BŰN ROSSZ!
2012. november 10. 09:27
|
|
melikecskeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.02. Hozzászólás: 87 Csatolások: 2 Azonosító: 185342 offline
|
hát nem lopott!nem hiszem hogy hasonlít csak az aaaaaaaaaa betűű eennyi most erre is mit...*-*
2012. november 11. 19:27
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Most komolyan ez a plágium??? Komolyan... akkor most mindenki legyen plágiummal vádolva aki használja az anyanyelvi szavait , hiszen loptuk!! Másfelől ez nem szöveg!! Dallamban se igazán hasonlít... sok hülye akiknek keserű a szőlő.
2013. január 18. 17:00
Na álljunk meg egy percre!
Ennek a csajnak tuti a pénz kell... -.- Nem hasonlít rá,ennyi erővel minden o-ózó sztárt fel lehetne jelenteni... -.-
Egyébként meg a Good Time-nak fülbemászó a zenéje.
A csaj száma meg nem,mivel 5 másodperccel ezelőtt hallgattam meg,de már elfelejtettem,mi is volt a dallama.
Ennyit a pénzéhes majomról...
Ennek a csajnak tuti a pénz kell... -.- Nem hasonlít rá,ennyi erővel minden o-ózó sztárt fel lehetne jelenteni... -.-
Egyébként meg a Good Time-nak fülbemászó a zenéje.
A csaj száma meg nem,mivel 5 másodperccel ezelőtt hallgattam meg,de már elfelejtettem,mi is volt a dallama.
Ennyit a pénzéhes majomról...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: