Megérkezett a Green Day Hajnalhasadáshoz készült klipje
2012. november 01. 01:08
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Nem rossz.....:|
2012. november 01. 07:07
Nem tudom ki volt az az elmebajos,aki kitalálta hogy a Green Day működjön közre ennek a...khm. rossz filmnek a soundtrackjén. Na mindegy...Ettől nem fogom kevésbé szeretni a GD-t,csupán enyhe sokk ért így kora reggel.
2012. november 01. 07:18
Ugyan ugyan, a Green Day, az Green Day. És fantasztikus, ahogy mindig.
2012. november 01. 08:13
|
|
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline
|
nekem nem jön be
2012. november 01. 08:22
Blade Dancer igazad van !
mellesleg pont lesz**om magasról,hogy twilight betétdala,nekem tetszik,a twilight nem érdekel a green dayt meg imádom,nekem tetszik,mind a szöveg mind a dal! Billie az egyik legjobb zenész a világon,és green day pedig a zuzástól,a líráig fantasztikus!
mellesleg pont lesz**om magasról,hogy twilight betétdala,nekem tetszik,a twilight nem érdekel a green dayt meg imádom,nekem tetszik,mind a szöveg mind a dal! Billie az egyik legjobb zenész a világon,és green day pedig a zuzástól,a líráig fantasztikus!
2012. november 01. 08:22
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Hát igen gyerekek, a Green Day már régóta elkurvult zenei értelemben, de azt hiszem ezzel a számmal feltették a koronát az eddigieket is alulmúlva.
Green Day és Twilight, ó édes faszom, ki gondolta volna, hogy ez a kettő egy mondatban fog szerepelni valaha is
Green Day és Twilight, ó édes faszom, ki gondolta volna, hogy ez a kettő egy mondatban fog szerepelni valaha is
2012. november 01. 09:15
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Imádom! *o* már most! Hajnalhasadás<3
2012. november 01. 09:15
Most nem tudom mire veritek magatokat...igen , a Twilight soundtrack-je , sokat fizettek és elvállalták...legalább mostmár rájött mindenki arra , hogy a GD se a régi , a pénzért bármit megcsinálnak...de ettől függetlenül még bírom őket.
2012. november 01. 09:49
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
már várom a filmet
2012. november 01. 11:19
A szám jó, függetlenül attól hogy a hajnalhasadás zenéje..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: