A Green Daytől eddig a pörgős számokat és rockosabb ütemeket szokhattuk meg, azonban most a fiúk lassítanak a tempón, hiszen a nagy sikerű Twilight Saga utolsó részéhez készült betétdal egy lassú, érzelmes szám lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a Green Day Hajnalhasadáshoz készült klipje
2012. október 31. 20:11
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
nagyon várom már a filmet :3 ♥
2012. október 31. 20:14
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Green Day és a Twilight film egy helyen??? Kinek az ötlete volt egy jó zenekart ehhez az izéhez párosítani?
A szám amúgy jó lett. Nagyon tetszik... Csak a twilight filmekért nem vagyok oda...
A szám amúgy jó lett. Nagyon tetszik... Csak a twilight filmekért nem vagyok oda...
2012. október 31. 20:18
úú, nekem ez nem jön be:S lehet jobb lett volna megint egy Paramore dal, mint az első részben (bár kitudja, hogy ez milyen jelenethez lesz)
2012. október 31. 20:46
|
|
Demi starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 151195 offline
|
szerintem nagyon szép szám lett és a klip is tetszik *-* annyira várom már
és nem értem mások mit sokkolnak itt h úristen pont a Green Day o.o na és o.o szerintem illett hozzá..attól h Green Day rockbanda vannak nagyon szép lírai számai és ez illik is az alkonyathoz is szerintem...én nem csalódtam
2012. október 31. 20:49
|
|
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline
|
Most komolyan? -.- Hogy jutottak szerencsétlen BJ-ék idáig??? Hát sajnálom...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: