Halálos fenyegetéseket kap az All Time Low frontembere
2012. október 31. 22:43
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
veRaa, miért is nyápicok?
2012. október 31. 22:58
Nézzétek Alex nem akart rosszat, egy csomó ezt követő tweetben bocsánatot kért. Itt van pár, csakhogy az 1D fanok itt is megnyugodjanak és te higgyék azt Alexről, hogy egy b*nkó p*raszt.
"What the f*cking f*ck?! Apparently I caused a feud between fan groups? Nah! Love what you love. But I won't keep my mouth shut."
"Hang on f*lks. This wasn't an attack on any one bad/group. Attention fanatics: I respect every artist doing their thing. Just hate the song."
"Ed Sheeran wrote it? F*ck. Now I feel bad because he's awesome and lovely. I guess it's smart to give your bad songs away?
"
"Don't get me wrong. Those dudes are probably awesome. And dapper. But, sh*t."
Persze Alex tud "b*nkó p*raszt" lenni, de nézzétek el neki hiszen bocsánatot kért. Mondta, hogy ők is biztos jók meg minden, csak az a szám lett rossz.
"What the f*cking f*ck?! Apparently I caused a feud between fan groups? Nah! Love what you love. But I won't keep my mouth shut."
"Hang on f*lks. This wasn't an attack on any one bad/group. Attention fanatics: I respect every artist doing their thing. Just hate the song."
"Ed Sheeran wrote it? F*ck. Now I feel bad because he's awesome and lovely. I guess it's smart to give your bad songs away?
"Don't get me wrong. Those dudes are probably awesome. And dapper. But, sh*t."
Persze Alex tud "b*nkó p*raszt" lenni, de nézzétek el neki hiszen bocsánatot kért. Mondta, hogy ők is biztos jók meg minden, csak az a szám lett rossz.
2012. október 31. 23:04
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Nekem se tetszik a legújabb daluk, Ed valóban sz.r dalt írt, de én nem írtam volna ilyen durva szöveget ki Twittere. :S
2012. október 31. 23:46
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
szánalmas hülye libák. valakinek nem tetszik a one direction dala, és rögtön a halálba kell kívánni? undorító! pont az ilyen idióták miatt van megbélyegezve az egész 1D fantábor...
2012. november 01. 01:03
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Komolyan páran még véditek is ezeket az elvakult kislányokat?
amúgy nagy bajok lehetnek azzal aki olyan embernek kívánja a halálát akivel még egy szót nem váltott, főleg hogy csak a véleményét fejtette ki és amiben én teljesen egyetértek vele.
2012. november 01. 01:05
Idézet (malna90 @ 2012.10.31. 20:34)
A cikkironak: Előbb egy kicsit jobban néz körül(nem off) de Alex testvére nem Daniel, hanem TOM Gaskarth és ezt onnan tudom hogy a T.E.G. tetoválásat rola készitette..
Igen, ezért elnézést kérek. Én magam nem vagyok All Time Low rajongó, így a Google keresőre kellett hagyatkoznom, és emiatt azt írták Daniel, amott meg azt hogy Thomas, tehát elég tanácstalan voltam a bátyja nevét illetően, végezetül pedig csak a számomra szimpatikusabb nevet választottam. Nem túl professzionális megoldás, dehát ez van.
2012. november 01. 01:11
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Keményen kimondta a véleményét az biztos... nem volt szép tölle de azért a rajongok se semmik! Azért Alex számára ez annyira nem jo vicc!
2012. november 01. 07:09
|
|
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline
|
Csak annyit hogy ezért ne a One Directiont hibáztassátok mert ők nem tehetnek róla hogy ilyenek a fajongóik! Másrészt meg a rajongók nem p*csák meg libák hanem DIRECTIONEREK!!!
2012. november 01. 07:18
Inkább az ilyen elvakult 1D rajongóknak kéne megölniük magukat,szemetek. Hogy képesek egy ilyet felemlegetni ? Alex szimplán elmondta a véleményét. Van hozzá joga? Van. Akkor meg ? Erre megkapja az arcába,hogy ölje meg magát,utalva ezzel a testvérére...Komolyan,ez már beteges amit egyes fanok művelnek,ledöbbentem most.
2012. november 01. 08:58
|
|
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline
|
Ne merjen!!
Én nagyon imádom az ATL-t és ha kell én ölöm meg a 1D fanokat.-.-
ne merje komolyan venni mert én akkor összeomlok:c
Én nagyon imádom az ATL-t és ha kell én ölöm meg a 1D fanokat.-.-
ne merje komolyan venni mert én akkor összeomlok:c
2012. november 01. 09:21
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Szerintem inkább mindenki magával foglalkozzon. És ez a All Time Low csak magával törődjön, ne pedig az 1D-vel. Amm meg szerintem féltékenyek is az 1D-re, mert nekik nincs ennyi rajongójuk.... Hajrá 1D!!
2012. november 01. 09:27
Idézet (Beckie @ 2012.10.31. 20:47)
Úristen! Nem normális emberek hada! Ezek soha nem tanulnak?! Hány embert kell még az öngyilkosságig szekálniuk, hogy felfogják, ezeknek a a dolgoknak igazi súlyuk van.
Jó oké nem tetszik neki a dal... Na és? Én speciel imádom a Little things-et, de csak azért, mert valaki nem, és ki is fejez ezt a véleményét, még nem fogom azonnal máglyára küldeni...
Jó oké nem tetszik neki a dal... Na és? Én speciel imádom a Little things-et, de csak azért, mert valaki nem, és ki is fejez ezt a véleményét, még nem fogom azonnal máglyára küldeni...
Nem a Little Thingsről beszélt, hanem a Live While We're Youngról.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. november 01. 09:56
|
|
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline
|
bettike99 egyet értek veled!
2012. november 01. 10:04
haha csak féltékeny!
ide jár hazudni mert otthon nem hiszik el:D
2012. november 01. 10:10
|
|
barbyyyDV&LM♥VINAI♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.25. Hozzászólás: 6158 Csatolások: 0 Azonosító: 165850 offline
|
Soha nem értettem hogy mi olyan jó az 1D-ben még ha jók lennének a zenéik de még az se és akkor ezek a kis h*lye 1D fanok megfenyegetik Axel-t? nem kéne
mert tök igaza van Axel-nek az 1D már eltünhetne mert már elegem van hogy a csapból is ōk folynak
2012. november 01. 10:35
|
|
Musevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 163363 offline
|
Lehet, hogy nem rajong az All Time Low-ért annyi hülye buta hisztis picsa mint a 1D-ért, de Ők legalább minőségi zenét játszanak, és nem utolsó sorban jó az ízlésük.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.