2015-ben jön a Star Wars folytatása
2012. november 01. 11:32
Hát a Star Wars fanok most örülhetnek én nem szeretem, valahogy nem nyerete el a tetszésemet. Sőt én egyáltalán nem szeretem amúgy bíztos elég jó lesz a bevétele hisz rengeteg ember kedveli a filmet.
2012. november 01. 14:52
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
áá de örülöik neki .. -.- (N)
2012. november 01. 19:48
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
ophely88: A legnagyobb gond itt nem azzal van, hogy ki mennyire szól bele. Nekem eléggé úgy fest a dolog, hogy Lucas pénzt akart ebből kihúzni, a többi nem érdekli már.
Sally95: Akkor ennyi erővel Mickey egér lesz a következő Marvel képregény főhöse?
Egyébként meg mindenkinek ajánlom az alábbi cikket:
A Star Wars nem a tiétek
Közben az is eszembe jutott, hogy az itteni többség egytől hatig sorban látta a filmeket, nem úgy, mint az "idősebbek", 4-6-ig. Na mindegy.
(Hangsúlyozottan tisztelet a kivételnek.)
Sally95: Akkor ennyi erővel Mickey egér lesz a következő Marvel képregény főhöse?
Egyébként meg mindenkinek ajánlom az alábbi cikket:
A Star Wars nem a tiétek
Közben az is eszembe jutott, hogy az itteni többség egytől hatig sorban látta a filmeket, nem úgy, mint az "idősebbek", 4-6-ig. Na mindegy.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2012. november 01. 20:19
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Lindsay019 @ 2012.11.01. 19:48)
Nem feltétlenül, sokan nézik 4-6, 1-3 sorrendben ma is, főleg ha anno az 1-3-at elszalasztották a moziban. Én is úgy szoktam ajánlani, bár nyilván egy másfajta újszerű élményt nyújt mind a kétféle változat.
Bár gondolom ezzel inkább arra céloztál, hogy a legtöbb fórumfelhasználó nem tapasztalta meg, milyen is az, amikor csak az a bizonyos klasszikus 3 epizód van terítéken (én speciel még éppen belecsúszok ebbe a generációba, nem sokkal a Baljós árnyak kijövetele előtt ismerkedtem meg a sagával), de szerintem ennek nincs jelentősége. Lehet, hogy egy másféle kötődése van az embernek, ha például ezzel nő fel, de ez még nem kicsinyíti le annak az élményét, aki csak most találkozik vele. Tudom, hogy te sem ezt mondtad, nem is neked szól ez, és bocs hogy épp a te válaszodhoz írom, csak gyakorta találkozom rajongói közösségekben az ilyen "én már a kezdetektől itt voltam, tehát jobb vagyok nálad" felfogással, és ezt mindenáron elkerülendőnek vélem.
2012. november 02. 02:29
Azért nem kis pénzért vette meg ..
biztosan megfogom nézni, de egyenlőre kíváncsian várom a további infókat *-*
biztosan megfogom nézni, de egyenlőre kíváncsian várom a további infókat *-*
2012. november 02. 02:40
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (mse90 @ 2012.11.01. 20:19)
Nem feltétlenül, sokan nézik 4-6, 1-3 sorrendben ma is, főleg ha anno az 1-3-at elszalasztották a moziban. Én is úgy szoktam ajánlani, bár nyilván egy másfajta újszerű élményt nyújt mind a kétféle változat.
Bár gondolom ezzel inkább arra céloztál, hogy a legtöbb fórumfelhasználó nem tapasztalta meg, milyen is az, amikor csak az a bizonyos klasszikus 3 epizód van terítéken (én speciel még éppen belecsúszok ebbe a generációba, nem sokkal a Baljós árnyak kijövetele előtt ismerkedtem meg a sagával), de szerintem ennek nincs jelentősége. Lehet, hogy egy másféle kötődése van az embernek, ha például ezzel nő fel, de ez még nem kicsinyíti le annak az élményét, aki csak most találkozik vele. Tudom, hogy te sem ezt mondtad, nem is neked szól ez, és bocs hogy épp a te válaszodhoz írom, csak gyakorta találkozom rajongói közösségekben az ilyen "én már a kezdetektől itt voltam, tehát jobb vagyok nálad" felfogással, és ezt mindenáron elkerülendőnek vélem.
Én speciel a Luke Skywalker féle klasszikus trilógián nőttem fel. A Disney mesék mellett eredeti nyelven sokszor, sőt milliószor néztük ronggyá a szüleimmel a műsoros VHS-s kazikat. Imádtam világ életemben és mindig is imádni fogom. Viszont az előtörténetnek szánt Anakin Skywalker féle trilógiát most nyáron voltam hajlandó megnézni, de ezt is csak a párom jóvoltából, mert ő beszélt rá. Önszántamból biztos, hogy meg nem néztem volna. És őszintén? Gyenge volt. Az első rész még Liam Neeson bácsi és a hosszú fülű lény miatt élvezhető, akinek a neve most nem jut az eszembe. De a másik két rész, nekem nagyon nem tetszett. És igen is azt tudom mondani, hogy az utólag készített trilógiát kegyetlen kritikus szemmel néztem meg, valamint minden áron a régi trilógiához akartam hasonlítani. Aminek az eredménye meg is lett: én szörnyen gagyinak tartom mindegyiket. Tény, mindegyik epizód más élményt tud nyújtani, de a mai CGI technológia mellett az utólag készített előtörténetes trilógiát az ifjúság jobbnak fogja titulálni, míg a régit alulértékelik, mert közel sem nyújt akkora látványvilágot. Sajnos a mai gyermekek erre a szintre degradálódtak le, és ez a legszomorúbb az egészben.
Igen is, nagyon nagy hiba, hogy egy ilyen klasszikushoz akarnak ismételten hozzányúlni, csak azért, hogy még egy bőrt lenyúzhassanak róla, és valljuk be, a Star Wars, már egy lerágott csont. Nincs hová és hogyan folytatni a sztorit, ami minőségileg meghaladná a 19.-dik században készült trilógiát.
2012. november 03. 00:17
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Nem volt még ebből elég rész?! xD
2012. november 03. 10:17
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
jo film de már kezd sok lenni
2012. november 03. 13:58
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Miért kell mindent elcseszni...
2012. november 03. 18:13
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Ne már!
Imádom a Star Wars filmeket,de nekem tökéletesen elég volt ennyi is.
Imádom a Star Wars filmeket,de nekem tökéletesen elég volt ennyi is.
2012. november 04. 13:53
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
OMG!!!! NOOOO!!
Már nagyon lejárt!! (szerintem)
Már nagyon lejárt!! (szerintem)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.