2015-ben jön a Star Wars folytatása
2012. október 31. 12:52
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Szerintem a történet be van fejezve, és úgy jó, ahogy van... nem értem minek próbálnak még többet kihozni belőle... csak elrontják az egészet...
2012. október 31. 13:02
XDDD Szerintem nem kell több star wars mármint én szeretem de így jó ahogy van és mellé még a Disney csinálja bár a Karib Tenger Kalózai is Disney és elég jó film de az utolsó részek ott is eléggé elcseszettek
2012. október 31. 13:05
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
igen, a történet be van fejezve. én csalódtam george lucasban, el fogják rontani a star wars-ot, már az utólag gyártott első 3 rész se tetszett annyira. és mégis kik fogják eljátszani a szereplőket?? a régiek az igaziak, csak az akkori színészek már idősek ehhez, az újabbakkal meg már nem lenne igazi. arra kíváncsi vagyok, hogy mégis milyen úgy sztorit találnak ki, de így, hogy pláne a disney gyártja, az egész star wars nem az igazi. őszintén szólva a film maga nem is érdekel.
2012. október 31. 13:06
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Az egyik szemem sír, a másik nevet. Örülök, mert nagyon szeretem ezt a sorozatot, és minden egyes rész kiválóan lett megrendezve, így az csak jó, ha láthatom, hogy hogyan folytatódik. Másrészt viszont nem örülök, mert a hatodik rész vége pontosan úgy ért véget, ahogy annak kellett lennie. Mégis hogyan folytatódna? Azóta már nagyon sok év eltelt, az akkori szereplőket nem teheti be, hogy játsszák el a szerepüket. Az új szereposztás meg akár hatalmas bukás elé is sodorhatja a filmet. Just sayin'
2012. október 31. 13:08
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
nyilván azt hiszik, hogy most is majd annyi pénzt hoz nekik, mint régen, csakhogy ez a star wars már nem lesz az igazi, lehet, hogy el fog bukni csúnyán. így pedig nem kéne egy ilyen színvonalas filmet elrontani
2012. október 31. 13:13
hát meglátszik az értelmiségi szint v nem is tudom hogyan mondjam ENNYIEN ABBAN A HITBEN ÉLNEK HOGY A DISNEY-NEK CSAK ANNYI TUDÁSA VAN AMENNYIT A CSATORNÁN VETÍTETT SOROZATOK MUTATNAK? nevetséges, kicsit után kellene nézni, úgy tűnik sokan meglepődnének hogy ehhez a filmhez ami lehet h a kedvence köze van a disney-nek is, miközben olyan sz*r véleménnyel van róla, csak úgy mellékesen nem csak azokat a sorozatokat meg filmeket alkották meg amik a csatornán most mennek v mennek
http://filmek.s9.hu/walt-disney-pictures/
a folytatást meg hülyeségnek tartom, én nem láttam egyetlen részt sem a star wars-ból, nem is érdekel, de enélkül is sejtem h baklövés tovább feszegetni a filmet
http://filmek.s9.hu/walt-disney-pictures/
a folytatást meg hülyeségnek tartom, én nem láttam egyetlen részt sem a star wars-ból, nem is érdekel, de enélkül is sejtem h baklövés tovább feszegetni a filmet
2012. október 31. 13:20
Pont most hallottam a rádióban is, érdekes lesz az tuti:)
2012. október 31. 13:26
|
|
wildgirl26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 183242 offline
|
jajbdejooo imadom a star warst minden reszet lattam eddig:)) es ezt is biztos meg fogom nezni:))
2012. október 31. 13:33
|
homervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 134354 offline
|
A cikk téves, nem a disney gyártja a starwarst, ők csak meg vették a jogokat és a lucas saját cégei fölött az irányítást(lucas arts, ilm, lucas animation, sykywalker sound). Ergo minden marad a régiben, ugyan azok dolgoznak starwars-on vagy más filmeken, mint eddig, a különbség csak az hogy ezentúl ráírják hogy disney, és ők fogják megmondani hogy mit csináljon az említett cégek.(nem mellesleg övék lesz a bevétel) Ez olyan mintha egy céget, ahol dolgozol megvenné egy másik cég, és te és a társaid ugyan azt fogjátok csinálni, csak már a másik cég mondja meg hogy mikorra és mit, és nekik adod a bevételt. Nem mellesleg a disney a pixarral és a marvellel is eljátszották ezt, és semmi változás nem történt, csak annyi hogy több toy stori és marvel film készült. Na meg Disney landben mind a kettő cég termékei megjelentek. Ennyi.
2012. október 31. 13:39
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Ennek még lesz folytatása? o.o hát nagyon jó xDD
2012. október 31. 13:46
Idézet (homer @ 2012.10.31. 13:33)
A cikk téves, nem a disney gyártja a starwarst, ők csak meg vették a jogokat és a lucas saját cégei fölött az irányítást(lucas arts, ilm, lucas animation, sykywalker sound). Ergo minden marad a régiben, ugyan azok dolgoznak starwars-on vagy más filmeken, mint eddig, a különbség csak az hogy ezentúl ráírják hogy disney, és ők fogják megmondani hogy mit csináljon az említett cégek.(nem mellesleg övék lesz a bevétel) Ez olyan mintha egy céget, ahol dolgozol megvenné egy másik cég, és te és a társaid ugyan azt fogjátok csinálni, csak már a másik cég mondja meg hogy mikorra és mit, és nekik adod a bevételt. Nem mellesleg a disney a pixarral és a marvellel is eljátszották ezt, és semmi változás nem történt, csak annyi hogy több toy stori és marvel film készült. Na meg Disney landben mind a kettő cég termékei megjelentek. Ennyi.
A pénzt is ők adják a gyártásra, vagyis de, ők gyártják. Az Associated Press ezzel a címmel írta meg a cikket: Disney to make new 'Star Wars' films.
2012. október 31. 13:50
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Siistra @ 2012.10.31. 13:46)
A pénzt is ők adják a gyártásra, vagyis de, ők gyártják. Az Associated Press ezzel a címmel írta meg a cikket: Disney to make new 'Star Wars' films.
Nem a cikk téves, hanem az, ahogy egyesek értelmezik.
1 felhasználónak tetszik:
Siistra
2012. október 31. 13:52
Idézet (mse90 @ 2012.10.31. 13:50)
Nem a cikk téves, hanem az, ahogy egyesek értelmezik.
A Disney gyártja, de attól még ugyanúgy a Lucasfilm lesz a kivitelező, azzal, hogy a stúdió által megadott irányvonalakat és döntéseket kell követniük. Viszont Lucas nyilatkozatából egyértelműen kitűnik, hogy nem ő maga fogja rendezni az új filmet.
Mondjuk így kell nyugdíjba vonulni: 4 milliárd dollárral a zsebben.
mse90
2012. október 31. 13:53
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Hát... Az eddigi részeket sem tudtam követni... Ezek után még annyira sem fog menni.
2012. október 31. 14:29
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Nem értem egyes emberek gondolkozását.
Selena nem egyenlő a Disney produkciós vállalattal. Selena és Demi előtt is létezett élet, nem is akármilyen meséket köszönhettünk már a cégnek. Ráadásul az utóbbi időkben bekebelezte a Pixart és a Marvel képregény kiadóját is. Arról nem is beszélve, hogy olyan sikeres filmeket is csináltak már, mint a Karib-Tenger kalózai filmek.
Egyébként a cikkből az is kimaradt, hogy úgy tervezik a Star Wars nem áll meg 7 résznél, további részeket is el akarnak készíteni. Ráadásul nemcsak a Star Wars, hanem az Indiana Jones filmeket is csinálhatnak majd!
Egyébként a cikkből az is kimaradt, hogy úgy tervezik a Star Wars nem áll meg 7 résznél, további részeket is el akarnak készíteni. Ráadásul nemcsak a Star Wars, hanem az Indiana Jones filmeket is csinálhatnak majd!
mse90
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.