2015-ben jön a Star Wars folytatása
2012. október 31. 10:21
|
|
judie94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.30. Hozzászólás: 249 Csatolások: 9 Azonosító: 174532 offline
|
Laura_hehe_1D igen,én is imádom,és kíváncsi leszek hogy kik lesznek a szereplők.nekem a 7dik rész meg van könyvben(persze nem george lucas féle verzióban) de nem tudom,hogy a régi szereplők nélkül milyen lesz majd...nem hiszem ,hogy lesz olya jó mint a most meglévő 6 rész,de azért hátha:)
2012. október 31. 10:31
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
okoskáim, a Disney nem csak azokat csinálja, amik a Disney csatornán mennek. ott van például a Castle (RTL-n megy) ami egy nagyon jó sorozat. nem hiszem, hogy egy Selena Gomezes gagyi szart akarnak csinálni belőle, hiszen a Star Wars kultusz.
Másrészről viszont ez olyan, mint a Harry Potter, Alkonyat. Lezárták (utóbbinak idén lesz vége) őket, minek tovább háborgatni? Szerintem így kerek a történet, jobb lenne, ha békén hagynák.
Másrészről viszont ez olyan, mint a Harry Potter, Alkonyat. Lezárták (utóbbinak idén lesz vége) őket, minek tovább háborgatni? Szerintem így kerek a történet, jobb lenne, ha békén hagynák.
2012. október 31. 10:31
|
|
KicsikeZsófiúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 62 Csatolások: 1 Azonosító: 124256 offline
|
mse90..Oké,tudom a Disney is nyert.De azért a Star Wars sokkal régebbi mint a Disney mert az 1983-ban indult.1977-ben indult a Star Wars és még mindig jobb volt mint a Disney.
2012. október 31. 10:32
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
A Disney-nél van például a Bosszúállók, vagy A Karib-tenger kalózai is, úgyhogy azért nem attól kell félni, hogy Selena Gomez lesz a főszereplő, vagy ilyesmi. Kíváncsi leszek, hogy A Jedi visszatér utáni folytatás lesz-e, vagy valami előzmény, bár ha Episode 7, akkor valószínűleg az előbbi, de rengeteg lehetőség van. A régi trilógia megunhatatlan, de nekem a három újabb rész is tetszett azért, úgyhogy kíváncsi leszek mit hoznak ki ebből. 2015 meg azért durva lesz, ha jön még egy Star Wars folytatás is a Bosszúállók 2, és Az Igazság Ligája mellé.
2012. október 31. 10:41
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (KicsikeZsófi @ 2012.10.31. 10:31)
mse90..Oké,tudom a Disney is nyert.De azért a Star Wars sokkal régebbi mint a Disney mert az 1983-ban indult.1977-ben indult a Star Wars és még mindig jobb volt mint a Disney.
Pontosítani szeretnék: a Disney-t 1923-ban alapították.
Emellett a Disney egy stúdió. A Star Wars egy széria. Semmi alapja nincs a kettő összehasonlításának. Csupán arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy ok nélkül szóltál le egy legendás és rengeteg minőségi tartalmat gyártó stúdiót arra hivatkozva, hogy a régi Csillagok háborúja bezsebelt néhány technikai Oscart.
2012. október 31. 10:50
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Siistra @ 2012.10.31. 08:25)
Majd játszik benne a Selena Gomez meg ilyesmi. 
Bmeg, ez még viccnek is rossz volt!
Alapból hülyeségnek tartom, hogy még egy bőrt húzzanak le egy újabb kasszasiker filmsorozatról, mert ez megint a készítők és az írók pénzéhsége egyébként, de az, hogy a Disney csinálja?
2012. október 31. 10:50
hmm már alig várom 
kiváncsi vagyok milyen lesz *-*
kiváncsi vagyok milyen lesz *-*
2012. október 31. 11:22
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Utálom ezt a filmet. Ennél nagyobb hülyeséget kitalálni se lehetne. Nem tudom minek belőle még egy rész, főleg ha a Disney csinálja.
2012. október 31. 11:37
|
|
Amanda Salvatoreúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.28. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 188483 offline
|
Kíváncsi vagyok ...
2012. október 31. 11:48
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
De jó. *-* Még nem láttam, de meg akarom nézni
2012. október 31. 12:46
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Húha,vegyes érzelmeim vannak. Habár nekem tetszett, az a 3 előzményrész, Natalie Portman-nel és Ewan McGregor-ral, de újabb résznek nem látom értelmét. A Disney-vel az a bajom, hogy manapság a legtöbb filmjüket egyszer lehet megnézni, mert nincs bennük semmi különleges. Úgy érzem ez megint az az eset, amikor nem tudnak semmit kitalálni, inkább a régi klasszikusokhoz nyúlnak, és megpróbálnak mégtöbb bőrt lehúzni róluk. Ezzel egyébkét nem lenne baj, csak az ilyen alkotások 80%-a minősíthetetlenül gagyi. Azért mondjuk még reménykedek, hátha kihoznak belőle valami jót, de erre sajnos csak nagyon kevés esélyt látok.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: