2015-ben jön a Star Wars folytatása
2012. október 31. 09:11
|
BubuMaci6277új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 182131 offline
|
Lehet bennem van a hiba, de a 10 évvel ezelőtti mozis magazinomban, a speckó SW-ról szóló részében azt olvastam, hogy Lucas eredetileg 3x3 részesre tervezte, és azért a középső hárommal kezdte, mert a technikai feltételek annak az elkészítését tették lehetővé. Innentől kezdve maga a sztori már adott... Szóval javítsatok ki, ha esetleg máshogy tudnátok
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. október 31. 09:12
hát.. én imádom az összes részét és akárhányszor meg tudnám nézni újra meg újra.. de nagyon félek hogy ezzel a 7. résszel elrontják az egészet..:cc de reménykedek h nem lesz egy idióta nyálas-csöpögős film..
2012. október 31. 09:13
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Hány része lesz még ennek? Persze, értem én, rengeteg ostoba ember van a világon, aki bármit megnéz és bármit megvesz, miért ne húznának ki belőlük még több pénzt...
2012. október 31. 09:13
Kíváncsi leszek, hogyan mutatnak a Disney sztárok jediként.
2012. október 31. 09:17
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Pont a Disney-nek kellett adnia...Minek kell egy ilyen trilógiát mindenáron elcseszetni? 
2012. október 31. 09:17
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (BubuMaci6277 @ 2012.10.31. 09:11)
Lehet bennem van a hiba, de a 10 évvel ezelőtti mozis magazinomban, a speckó SW-ról szóló részében azt olvastam, hogy Lucas eredetileg 3x3 részesre tervezte, és azért a középső hárommal kezdte, mert a technikai feltételek annak az elkészítését tették lehetővé. Innentől kezdve maga a sztori már adott... Szóval javítsatok ki, ha esetleg máshogy tudnátok 
Még ha ezt is tervezte, azóta jelek szerint meggondolhatta magát. Ha ő maga le akart volna gyártani még 3 részt nem adta volna el a jogokat a Disney-nek mondván, hogy azt csinálnak vele, amit akarnak. Tanácsadóként vajmi kevés beleszólása lesz abba, ami a sorozatával történik.
2012. október 31. 09:29
Gondolom ez a folytatás is azért kell, mert George Lucas zsebpénze elfogyott
Már alapból nem volt szükség a Baljós árnyakra, a Sithek bosszújára és a Klónok támadására, sőt...
Én személy szerint szeretem a Star Wars-t, de csak az első három részét
Már alapból nem volt szükség a Baljós árnyakra, a Sithek bosszújára és a Klónok támadására, sőt...
Én személy szerint szeretem a Star Wars-t, de csak az első három részét
2012. október 31. 09:37
Neeee
Miért kell minden jót elb*sznia a Disney Channelnek?
Menjenek már el a jó büdös...
2012. október 31. 09:39
|
|
KicsikeZsófiúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 62 Csatolások: 1 Azonosító: 124256 offline
|
Hát egy többszörös Oscart nyerő..filmet nem kéne lepasszolni a Disney-nak,mert ők nem tudják annyira megcsinálni a filmet mint,George Lucas.
2012. október 31. 09:49
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (KicsikeZsófi @ 2012.10.31. 09:39)
Hát egy többszörös Oscart nyerő..filmet nem kéne lepasszolni a Disney-nak,mert ők nem tudják annyira megcsinálni a filmet mint,George Lucas.
Disney-filmek is nyertek Oscarokat... És merném megkockáztatni, hogy az utóbbi 3 részt ők is jobban meg tudták volna csinálni, mint Lucas.
Úgy érzem, sokaknak problémát jelent elvonatkoztatni a Disney stúdiót a Disney csatornától. A Disney stúdió tulajdonában van Amerika egyik legnagyobb televíziós csatornája, az ABC is, övék a Marvel studios és a Pixar, az ő nevükhöz fűződik a Karib-tenger kalózai franchise... Egyszóval: bár a stúdió gyártmányainak nagy részét továbbra is gyerekbarát tartalmak teszik ki, a Disney jóval többet jelent a Miley Cyrus főszereplésével legyártott hulladékoknál.
Ezt letisztázva: továbbra is az évszázad egyik legborzalmasabb ötletének tartom folytatni a Star Wars-t.
2012. október 31. 10:00
Nem értem mi baja van mindekinek az utoló részekkel. Én imádtam a Star Wars-ot de főleg az újakat, vagyis a Natalie Portman és a Hayden Christensen részekt! Visszatérve, nem tudom mit hozz ki belőle a Disney, de avval egyetértek mse90-el hogy jó lenne nem összekeverni a disney csatornával a disney-t. Amúgy meg, ha rossz lesz az se baj a régiek akkor is megmaradnak!
2012. október 31. 10:00
|
|
Laura_hehe_1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 186940 offline
|
Komolyan imádtam azokat a filmeket, ha ezredjére nézem akkor se unom meg. De azok a szereplők hiányozni fognak most komolyan Harrison Ford (Han Solo) helyett kit raknak be ő pont jó volt oda vagy épp Mark Hamill (Luke) helyett... Neee csináljatok ilyet!!!
2012. október 31. 10:10
Soha nem szerettem, próbálkoztam vele de nem jött össze.
2012. október 31. 10:12
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Engem nagyon hidegen hagy. xd Soha nem szerettem, láttam mindegyik részét, de nem jött be egyik se. xd
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.