Idézet (szandi99 @ 2013.02.22. 15:10)
Hozzánk jött most egy arab fiú! Nyert valami pályázatot és pont hozzánk jött! Bejött órára, kikérdeztük mindenről! És segített az angol titokversenyben!! Aranyos volt, amikor magyarázta a dolgot mi meg nem értettük! Beírta fordítóba és úgy meg mutatta!
Nagyon kedves!

Nekem is van egy egyiptomi ismerősöm. Arab srác szintén. Néhány évvel ezelőtt szakmai gyakorlaton voltam egy egyesületnél, ahol
ez a srác volt önkéntes. Nagyon helyes fiatalember, jó humorú, aranyos. Egyszer beszélgettem vele angolul, mert odaültettek hozzá... Ebben csak az volt a gáz, hogy a srác "perfekt" angol volt, én meg csak annyit tudtam, ami rám ragadt innen-onnan... (mióta az eszemet tudtam, németül tanultam) De nagyon kedves volt, ha rontottam, kijavított. Meg kérdezett 1-2 dolgot (pl. mit csinálnék egy hajótöréskor, egy lakatlan szigeten, stb.

), és röhögtünk nagyokat a válaszaimon.

(nem a hibákon, hanem a gondolataimon) Meg tartott előadást Egyiptomról is, persze angolul. Érdekes volt nagyon...
Arra is emlékszem, mikor pár éve voltak azok a nagyon durva zavargások Kairóban... Ő addigra már visszautazott és írta, hogy milyen rossz kint a helyzet és minden erejével óvja a családját.
Egyébként gratulálok a topikhoz, nagyon szép, igényes, bár engem személy szerint annyira nem vonz ez a kultúra.