Egyiptom
2012. október 30. 20:32
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Az első számú kedvenc országom
leírhatatlan módon szeretem a kultúráját, a történelmét, leginkább a fáraókori Egyiptomért rajongok. Mindig is egyiptológus szerettem volna lenni, de sajnos ez csak álom marad.
9 felhasználónak tetszik:
An_d_a,
Darkness,
Samirah15,
rolllllleee,
Minimanó94,
MadHatter,
Blanka098,
x maite x,
Éowyn
2012. október 30. 20:34
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2012.10.30. 20:32)
Az első számú kedvenc országom
leírhatatlan módon szeretem a kultúráját, a történelmét, leginkább a fáraókori Egyiptomért rajongok. Mindig is egyiptológus szerettem volna lenni, de sajnos ez csak álom marad. 
Szerintem is nagyon szép ország. A fáraók és a gízai piramisok pedig lenyűgözőek.
2013. február 06. 22:11
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
Szerintem nagyon egzotikus ez az egész, és szeretné majd egyszer eljutni. Érdekel az építészet és az életstílus (inkább a régebbi), de nem csak ezek, hanem maga a hangulata az egésznek olyan érdekes nekem
2013. február 19. 16:49
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Az ókori Egyiptomot már kiskoromban megszerettem. Mindig is lenyűgözött kultúrájuk, építményeik és hatalmuk. Hoztam pár képet.
Mellesleg én úgy halottam, hogy a Szfinksz eredetileg egy oroszlánszobor volt. Ti is hallottatok erről? Szerintem ennek van logikája, hiszen tényleg nagyon aránytalan.
Mellesleg én úgy halottam, hogy a Szfinksz eredetileg egy oroszlánszobor volt. Ti is hallottatok erről? Szerintem ennek van logikája, hiszen tényleg nagyon aránytalan.
2013. február 19. 21:19
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Darkness @ 2013.02.19. 16:54)
+Képek
Köszönöm a gyönyörű képeket!
A Szfinxről is sok ellentmondásos adat van, kezdve ugye a korától, hogy mikor és ki építette... elvileg egy oroszlántestű napistent ábrázol, vagy talán a fáraót, akiket gyakran ábrázoltak oroszlántesttel/szfinxként, amint letaposták az ellenséget. Hogy túl kicsi a feje a testéhez képest, valóban elég aránytalan, gondolom, erre is vannak magyarázatok. Csak éppen egyet sem ismerek
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2013. február 21. 14:55
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.02.20. 21:17)
Tutankhamon és kincsei 
Nagyon köszönöm a képeket, egyszerűen hihetetlen, mikre voltak képesek
Jolie_77
2013. február 21. 20:59
|
|
|
Idézet (Darkness @ 2013.02.21. 14:55)
Nagyon köszönöm a képeket, egyszerűen hihetetlen, mikre voltak képesek 
Nagyon szívesen a képeket <3 Majd még keresek, főleg, hogy téged érdekelnek.
Igen, elképesztő, hogy kezdetleges technikákkal milyen kincseket és milyen fantasztikus épületeket hoztak létre! Nagyon nehéz elhinni, de azt viszont nem hiszem el, hogy UFO-k vagy hasonlók műve az egyiptomi civilizáció.
Darkness
2013. február 22. 14:39
|
|
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.02.21. 20:59)
Nagyon szívesen a képeket <3 Majd még keresek, főleg, hogy téged érdekelnek.
Igen, elképesztő, hogy kezdetleges technikákkal milyen kincseket és milyen fantasztikus épületeket hoztak létre! Nagyon nehéz elhinni, de azt viszont nem hiszem el, hogy UFO-k vagy hasonlók műve az egyiptomi civilizáció.
Nagyszerű!
Én sem hiszek a földönkívüli-egyiptomi lenlegendában, szerintem egyszerűen csak elképesztően leleményesek és kulturáltak voltak.
2013. február 22. 14:42
|
|
|
Idézet (Darkness @ 2013.02.22. 14:39)
Nagyszerű!
Én sem hiszek a földönkívüli-egyiptomi lenlegendában, szerintem egyszerűen csak elképesztően leleményesek és kulturáltak voltak.
Igen, nagyon leleményesek voltak. Olvastam egy kísérletről, ahol ókori eszközökkel építettek egy pici piramist, de még ettől függetlenül is: ha csak azt nézzük, milyen pontosan be tudták tájolni az épületeket, piramisokat, akkor valószínűleg a teherszállítást is meg tudták oldani. Csak ugye a mai kényelmes világban ez hihetetlen, hogyan lehet számítógép és daru nélkül létrehozni dolgokat.
Darkness
2013. február 22. 14:46
|
|
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.02.22. 14:42)
Igen, nagyon leleményesek voltak. Olvastam egy kísérletről, ahol ókori eszközökkel építettek egy pici piramist, de még ettől függetlenül is: ha csak azt nézzük, milyen pontosan be tudták tájolni az épületeket, piramisokat, akkor valószínűleg a teherszállítást is meg tudták oldani. Csak ugye a mai kényelmes világban ez hihetetlen, hogyan lehet számítógép és daru nélkül létrehozni dolgokat.
Pontosan, ami pedig még nagyon elképesztő velük kapcsolatban, hogy mennyire értettek a matematikához. Arról én is olvastam, nem nagyon ment nekik
2013. február 22. 15:05
|
|
|
Idézet (Darkness @ 2013.02.22. 14:46)
Pontosan, ami pedig még nagyon elképesztő velük kapcsolatban, hogy mennyire értettek a matematikához. Arról én is olvastam, nem nagyon ment nekik 
Matematika, csillagászat, orvostudomány, szobrászat, kézművesség, és a különleges írásuk - az ember azt sem tudja, mit csodáljon jobban
2013. február 22. 15:10
|
|
szandi99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.17. Hozzászólás: 200 Csatolások: 3 Azonosító: 143503 offline
|
Sziasztok!
Hozzánk jött most egy arab fiú! Nyert valami pályázatot és pont hozzánk jött! Bejött órára,kikérdeztük mindenről! És segített az angol titokversenyben!! aranyos volt,amikor magyarázta a dolgot mi meg nem értettük! Beírta fordítóba és úgy meg mutatta!
Nagyon kedves!
Hozzánk jött most egy arab fiú! Nyert valami pályázatot és pont hozzánk jött! Bejött órára,kikérdeztük mindenről! És segített az angol titokversenyben!! aranyos volt,amikor magyarázta a dolgot mi meg nem értettük! Beírta fordítóba és úgy meg mutatta!
Nagyon kedves!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.