Tízéves szünetet tart a One Direction?
2012. október 30. 20:55
Bárcsak így történne. 10 év múlva csak nevetni fog rajtuk a fanok 95%-a, de mindegy. Eddig ez a nap evangéliuma, akkor is ha csak kamu. Mellesleg nem értem, hogy egy kreálmány banda, akiknek a producerek az égvilágon mindent eléjük vagy alájuk tesznek, hogy szenvedhet alkotói válságban? Nem is képviselnek semmilyen művészi értéket, csak megfelelnek a mai trendeknek. A Take That körökkel jobb boyband (volt és még mindig) mint ezek. Kár önmagukat hozzájuk hasonlítani.
2012. október 30. 20:56
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.10.30. 20:55)
Bárcsak így történne. 10 év múlva csak nevetni fog rajtuk a fanok 95%-a, de mindegy. Eddig ez a nap evangéliuma, akkor is ha csak kamu. Mellesleg nem értem, hogy egy kreálmány banda, akiknek a producerek az égvilágon mindent eléjük vagy alájuk tesznek, hogy szenvedhet alkotói válságban? Nem is képviselnek semmilyen művészi értéket, csak megfelelnek a mai trendeknek. A Take That körökkel jobb boyband (volt és még mindig) mint ezek. Kár önmagukat hozzájuk hasonlítani.
Már vártam, mikor fogsz reagálni erre a cikkre és ismét a szívemből szóltál.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. október 30. 21:05
|
|
escoriponoh you're princess?but i'm the QUEEN. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 1194 Csatolások: 0 Azonosító: 177356 offline
|
annyi mindent tudnék írni ehhez.., de most tömörítem: most 'kaszálnak' a legtöbbet, és most akarják abbahagyni? ez remélem csak pletyka.
2012. október 30. 21:07
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (Mrs.Adél Malik @ 2012.10.30. 20:27)
Nekem azzal semmi bajom, hogy valaki nem szereti őket, SŐT, a barátaim nagy része nem bírja őket, de ők legalább szépen kitudják fejezni magukat és éppen nem ezeket a kommenteket olvassák, hogy valami frappánsat visszatudjanak szólni minden második directioner- nek (azzal tudnak felidegesíteni, hogy " remélem holnap meghalnak", "nemzeti ünneppé teszem azt a napot, amikor feloszlanak" stb.)
Teljes mértékben egyetértek, sokan akik nem szeretik őket, néha már egy kicsit messzire mennek az utálkozásban. A legtöbben ezt nem gondolják komolyan, nem kell foglalkozni vele. Mindenki azt szeret akar, nincs ezzel semmi probléma. Azt viszont elég nehéz megérteni, mit eszik a fél világ ezen az öt srácon. A hangjuk átlagos, a dalaikat nem ők írják mégis mindenki odavan értük. Nincs mit ezen szépíteni, eladják magukat a rajongóiknak. Amit elértek azt nem a tehetségüknek, hanem a cuki kis pofijuknak köszönhetik. Ez az, ami sokakban nemtetszést vált ki.
2012. október 30. 21:10
|
|
bia 013visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 156811 offline
|
Ez nem is igaz! Ha igaz lenne akkor a Directioner-ek erről már tudnának. Most úgy sem fogják abbahagyni ráadásul 2013 végégig be vannak skatulyázva szóval ilyen hülyeséget már!
2012. október 30. 21:11
|
|
Rebi99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.22. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 160995 offline
|
több helyen olvastam már ezt a cikket... az első olvasást sírás követted, de rájöttem hogy az 1d nem tenné ezt velünk directioner-ekkel! ez csak egy hülye pletyka! biztos vagyok benne hogy nem igaz!
hiszen 1d nélkül számomra nincs értelme az életnek! <3
2012. október 30. 21:14
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
tuti hogy nem fognak szünetelni ezt csak azért mondták hogy beszéljenek róluk
2012. október 30. 21:15
|
|
ani2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.26. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 165940 offline
|
Nem ezt nem lehet esetleg évek múlva de most nem lehet ilyen sikerek után én beleőrülnék még nagyon sok éven keresztül szeretnék hallani a one direction sikereiről és akármi is történik én öröké szeretni és emlékezni fogok rájuk,de ezt csak évtizedek múlva szeretném megélni,mert addig minden nap szeretnék hallani a sikereket remélem,hogy erre évtizedek múlva kerül csak sor.......:'(
2012. október 30. 21:17
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Amúgy a szívrohamos rajongók olvassák előbb a cikket aztán kommenteljenek. Nem ma fognak szét menni, hanem egyszer. Amúgy én tényleg nem bánnám ha a napokban jelentenék be a szünetet.
1 felhasználónak tetszik:
Siistra
2012. október 30. 21:18
Bomie16 - Azért nem mindenki..
Remélem igaz és akkor megszűnik ez "ván dájreksön" őrület... -.-"
2012. október 30. 21:19
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Egy cikkben nem merném említeni Garyt és a One Directiont, nem hogy egy mondatban.. SOHA nem lesznek olyanok mint a Take That.
2012. október 30. 21:20
|
|
ani2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.26. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 165940 offline
|
És ekkora sikerek után nem hinném hogy most tervezik hiszen a világ leghíresebb bandája és még sok siker áll előttük és remélem meg is ragadják a további sikerekhez vezető utat
2012. október 30. 21:22
|
xXxFruzseexXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 188677 offline
|
az lehet hogy olyanok akarnak lenni mint a Take That csak hogy SOHA a büdös életbe nem lesznek olyanok
elnézést kérek a Directioner-ektől de a z 1D az egy rakás sz*r már bocsánat.!! 1.: Harry és Zyan buzik!! videőis avn róluk szóval tagadni se tudnák! 2.: nem értenek a zenéhez..playback az egész hangjuk;) szóval! és tényleg bocs a fanoknak mert megszakad a szívük néhány buzeráns miatt!! és tény hogy ezekből soha nem lesz valódi zenekar...mert a valódi zenekarok nem a trendet követik hanem a rajongói ízléseket!! szóval erröl ennyit!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.